spacenet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μου δημιουργήθηκε ενα προβληματάκι απο το πουθενά!έχω εγκαταστήσει γνήσια windows 7 στο desktop μου και στο laptop ενος φίλου!!έκανε όμως τη βλακεία να ενεργοποιήσει αυτός τα windows(ενώ έπρεπε να τα ενεργοποιήσω εγώ επειδή είναι δικά μου)όταν πήγα να τα ενεργοποιήσω εγώ με το ίδιο cd key, δεν τα ενεργοποιούσε!!με ποιό τρόπο μπορεί να λυθεί αυτό?
andreasl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ένας τρόπος είναι να αγοράσετε μια ακόμη άδεια για windows 7. Ένας καλύτερος τρόπος είναι να βάλετε και οι δύο linux, να πουλήσετε την άδεια windows που έχετε ήδη και με τα λεφτά που θα πάρετε να πάτε να μασαμπουκώσετε κάπου καλά με τα αμόρε σας.
nickarmy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 να αγοράσεις νέα άδεια ,δεν ξερω αφου ειδη τα εχεις μία φορά μηπος σου κάνουν κάποια έκτωση
spacenet Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 κάποιος πιο χειροπιαστός τρόπος δεν υπάρχει?δηλαδή 1 cd key λειτουργεί αποκλειστικά σε εναν υπολογιστή?αν μπεί δηλαδή ενα cd key τελός?δεν υπαρχει περιπτωση να μπεί σε κακέναν άλλον υπολογιστή?ούτε με format ούτε με τίποτα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ταυτόχρονα η ίδια άδεια σε πάνω από ένα PC δεν γίνεται...
xolloth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 κάποιος πιο χειροπιαστός τρόπος δεν υπάρχει?δηλαδή 1 cd key λειτουργεί αποκλειστικά σε εναν υπολογιστή?αν μπεί δηλαδή ενα cd key τελός?δεν υπαρχει περιπτωση να μπεί σε κακέναν άλλον υπολογιστή?ούτε με format ούτε με τίποτα? εαν ηταν ετσι οπως τα λες θα βαζαμε ρεφενε ολοι στο φορουμ θα περναμε 1 αδεια και θα τα βαζαμε ολοι μας.
lagoudakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 να πω και εγω την βλακεια μου; εχω γνησια xp home eng και τα εχω περασει σε 4 διαφορετικα pc πως εγινε αυτο ρε παιδια;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τα έχεις ενεργοποιήσει και στα 4 PC με την ίδια άδεια ή έβαλες crack και έτσι?
lagoudakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Εδωσα το (ιδιο) serial number (αυτο που εγραφε στο stick) σε ολα τα pc και με διαφορετικα στοιχεια μαλιστα εκει που λεει να το ενεργοποιησω στην ms και ολα ειναι οκ εδω και 4 μηνες!!!!δεν ξερω τι να πω,απλα σε καποιο μου ειπε να παρω τηλ γιατι δεν ειναι σωστα τα νουμερα,πηρα ακολουθησα τις ηχογραφημενες οδηγιες και μου εδωσαν αλλο serial,αυτο εγινε στο 3 pc στο 4 εδωσα το πρωτο serial και ολα οκκανενα crack δεν εβαλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 social engineering ftw... κανονικά δεν γίνεται αυτό, σου έδωσαν τσάμπα 3 νέες άδειες...
lagoudakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 απλα το μυαλο μου πηγε οτι ισως υπηρξε μια "ελαστικοτητα"λογω xp μια και εχουν περασει κοντα στα 10 χρονια απο την εμφανιση τους,ασχετο...το ιδιο μου εχει γινει με μια παλια εκδοση του nero,oπου το εχω περασει με το ιδιο serial σε πολλα pc.....μιλαμε για γνησιο παντα
sdim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δηλαδή όσοι έχουμε μια αυθεντική κόπια των Windows 7,μπορούμε να τα εγκαταστήσουμε μόνο σε ένα pc,και όχι και στο laptop μας,ας πούμε; Ακαδημαϊκή η ερώτηση,εφ'όσον το laptop παίζει με Linux...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ή μόνο στο laptop και όχι στο pc... ταυτόχρονα μέχρι 1
lagoudakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 να ρωτησω κατι;(πιθανοτατα εχει απαντηθει)τα 7αρια που αγορασα γραφουν οτι ειναι ΟΕΜ,τι σημαινει αυτο;και ποια η διαφορα απο αλλη εκδοση;ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 υποτίθεται ότι αγοράζονται μόνο μαζί με καινούριο σύστημα...καμία διαφορά βέβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.