Προς το περιεχόμενο

DDR2 overvolting - εγγύηση

nixi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

Αν δώσω τόσα volt ωστε να καούν οι μνήμες DDR2, μπορεί ο τεχνικός να το καταλάβει και να ισχυρισθούν ότι δεν ισχύει η εγγύηση?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά μετά από αγώνα κατάφερα να έχω πιστωτικό και για τα 2 ζευγάρια μνήμες, στην τιμή αγοράς και όχι μόνο για το ένα και σε χαμηλότερη τιμή όπως μου έδινε το eshop αρχικά. Υποθέτω ότι βρήκαν τελικά ότι και το δεύτερο ζευγάρι είχε πρόβλημα όπως υποστήριζα από την αρχή και ενώ το service το είχε βρεί αρχικά εντάξει.

Καμμία καλή πρόταση για 2χ2 1066 υπάρχει?

Είμαι ανάμεσα σε G.Skill Pi, G.Skill Trident, Geil Black Dragon, A.DATA Vitesta.

ή Crusial Tracer 2x2 στα 800

Overclocking τα 2χ2, απο οτι ξέρω δεν πολυσηκώνουν. Παίζει καμμία εξαίρεση?

Τελικά μετά από αγώνα κατάφερα να έχω πιστωτικό και για τα 2 ζευγάρια μνήμες, στην τιμή αγοράς και όχι μόνο για το ένα και σε χαμηλότερη τιμή όπως μου έδινε το eshop αρχικά. Υποθέτω ότι βρήκαν τελικά ότι και το δεύτερο ζευγάρι είχε πρόβλημα όπως υποστήριζα από την αρχή και ενώ το service το είχε βρεί αρχικά εντάξει.

Καμμία καλή πρόταση για 2χ2 1066 υπάρχει?

Είμαι ανάμεσα σε G.Skill Pi, G.Skill Trident, Geil Black Dragon, A.DATA Vitesta.

ή Crusial Tracer 2x2 στα 800

Overclocking τα 2χ2, απο οτι ξέρω δεν πολυσηκώνουν. Παίζει καμμία εξαίρεση?

φιλε μου εχω κ γω τετοιο προβλιμα!!

πιγα στο e-shop ενα πισακι που εχει προβλιμα με την μητρικη του και μου λενε οτι φτενε τα windows επιδι και καλα δεν εχουν πιστοποιηση!!!!

ξερει καποιοσ τι να κανω για αυτο?

εγω λεω να κανω οc την καρτα γραφικων μεχρι να καει και να την παω πισω για να παρω κανα πιστοτικο!!

δεν ειμαι τετοιος αλλα οταν ξερω οτι με δουλευουν κανοντας την παπια για 50 ευρω!!

μπορω να γινω και γω αλεπου και να μπω μεσα να την φαω!!!!

( παρεπιπτοντος δοκιμασα την μητρικη και σε win γνισια και εχω παλι προβλιμα!)

Πρόβλημα έχει η μητρική ή η κάρτα γραφικών?

Ούτως ή άλλως όμως εγώ θα πρότεινα να βάλεις τα γνήσια και να το τους το πας πάλι οπότε δεν θα μπορούν να ισχυριστούν οτι φταίει το λειτουργικό.

Και εγω εχω πρόβλημα με κάτι BALLISTIX 2GB της πήγα πίσω Σάββατο και σήμερα μετά απο 5 μέρες μου έστειλαν αυτό κατά γράμμα.

e-shop.gr τμήμα service: το προϊόν σας δεν παρουσίασε πρόβλημα και μπορείτε να περάσετε να το παραλάβετε.

Το θέμα είναι πως δεν θέλω με την καμία πιστωτικό αφού τις 6400 τις είχα αγοράσει 22,90 και τώρα οι μόνες που εχουν σε Ballistix είναι οι 8500 και απο ότι βλέπω κάνουν 54,00...

Αλλά να θέλουν να μου δώσουν πίσω τις καμένες σαν καλές δε το περίμενα.

Τι σκα.. έλεγχο κάνουν; Eνα loop Memtest86+;

Εμένα ας πούμε είχαν αρχίσει να κολάνε ακόμα και underclocked απλά αν άφηνα τον υπολογιστή ανοιχτό για πολλές ώρες...

Τι εχουν πάθει και συμπεριφέρονται τόσο βλαμένα τώρα τελευταία όλοι τους?

Πότε με τα διαθέσιμα προϊόντα που ξάφνου απο την μια στην άλλη γίνονται μη διαθέσιμα, πότε με τέτοιες δυσκοιλιότητες στο service...

Μα πόσο γύφτοι είναι?

Θα γελάνε και απο το INKA αν κάνω 3η καταγγελία στον ίδιο μήνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...