Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για αυτό σιγά σιγά πρέπει κατά την άποψή μου να αρχίσουν να μετράνε μόνο τα minimum frames μιας και πλέον έτσι όπως έχουν "καταντήσει" οι κάρτες γραφικών αυτά είναι που μετράνε... στην τελικη και την καλυτερη καρτα να εχεις μετα απο ενα χρονικο διαστημα γινεται μεσαιου τυπου ειτε παιζεις Crysis ειτε pacman
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για αυτο ειναι το sli - crossfire χαχαχα για αυτο το ps 3 και το xbox μενουνε χρονο με τον χρομο πισω
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 σωστα..και για αυτο πανω απο 200 ευρω δεν αξιζει να δινεις για καρτα πιστευω.. το PS3 ειναι για αλλα παιχνιδια και εχει αλλα προτερηματα ως προς την απολαυση ενος παιχνιδιου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 ναι για αυτό έχει πουλήσει 26.3m κομμάτια παγκοσμίως, επειδή έχει τόσα προτερήματα http://www.vgchartz.com/ ναι πάνω από 200 euro δεν αξίζει να δώσεις για κάρτα γραφικών εφόσον έχεις 22αρι και κάτω monitor...
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτο για τα λεφτα το ειπα γιατι οι τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που οσα να δωσεις μετα παλιωνει οτι και να παρεις...
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 αυτο για τα λεφτα το ειπα γιατι οι τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που οσα να δωσεις μετα παλιωνει οτι και να παρεις... για αυτο το λεμε το ps3 ειναι μουφα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας(για αυτο τα χαλια γραφικα σε καθε παιχνιδι) και με το pc μπορεις να το κανεις απλως τα γραφικα στα νεα παιχνιδια θα τα εχεις στο μεσεο που θα ειναι σαν του ps 3
Kleos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 για αυτο το λεμε το ps3 ειναι μουφα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας(για αυτο τα χαλια γραφικα σε καθε παιχνιδι)και με το pc μπορεις να το κανεις απλως τα γραφικα στα νεα παιχνιδια θα τα εχεις στο μεσεο που θα ειναι σαν του ps 3 πως ενω μιλουσαμε για τη δυναμικη της 5770 καταληξαμε να μιλαμε για το PS3 ενας θεος ξερει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εσύ το ανέφερες, από τον Θεό περιμένεις απάντηση?
sozz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 πως ενω μιλουσαμε για τη δυναμικη της 5770 καταληξαμε να μιλαμε για το PS3 ενας θεος ξερει εγω δεν ξερω τιποτα(μονο για προσευχες ειμαι) εσυ το εβαλες στο θεμα μας
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 για αυτο το λεμε το ps3 ειναι μουφα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας(για αυτο τα χαλια γραφικα σε καθε παιχνιδι)και με το pc μπορεις να το κανεις απλως τα γραφικα στα νεα παιχνιδια θα τα εχεις στο μεσεο που θα ειναι σαν του ps 3 Μια χαρα γραφικα εχει το ps3.....Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να δω τις τρελες διαφορες σε σχεση με το pc
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρα γραφικα εχει το ps3.....Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να δω τις τρελες διαφορες σε σχεση με το pc παντως εγω στο pc το far cry 2 ειχε 2 φορες καλυτερα απο αυτο του xbox 360 που εχει ενας φιλος μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 παντως εγω στο pc το far cry 2 ειχε 2 φορες καλυτερα απο αυτο του xbox 360 που εχει ενας φιλος μου Μιλαμε γενικα οχι ενα game π.χ το uncharted εχει τεραστια διαφορα με το crysis?
sozz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αμα ειναι αυτο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cmcl5Q6Yus0&feature=channel[/ame] τοτε πρεπει να το συγκρινεις με το cod 6 γιατι το crysis ειναι αιωνες μπροστα
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 αμα ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=cmcl5Q6Yus0&feature=channelτοτε πρεπει να το συγκρινεις με το cod 6 γιατι το crysis ειναι αιωνες μπροστα Καλα αστο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.