Προς το περιεχόμενο

Καμια βελτιωση με νεα καρτα 5770

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για αυτό σιγά σιγά πρέπει κατά την άποψή μου να αρχίσουν να μετράνε μόνο τα minimum frames μιας και πλέον έτσι όπως έχουν "καταντήσει" οι κάρτες γραφικών αυτά είναι που μετράνε...

στην τελικη και την καλυτερη καρτα να εχεις μετα απο ενα χρονικο διαστημα γινεται μεσαιου τυπου ειτε παιζεις Crysis ειτε pacman

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για αυτο ειναι το sli - crossfire χαχαχα

για αυτο το ps 3 και το xbox μενουνε χρονο με τον χρομο πισω :)

Δημοσ.

σωστα..και για αυτο πανω απο 200 ευρω δεν αξιζει να δινεις για καρτα πιστευω..

το PS3 ειναι για αλλα παιχνιδια και εχει αλλα προτερηματα ως προς την απολαυση ενος παιχνιδιου

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι για αυτό έχει πουλήσει 26.3m κομμάτια παγκοσμίως, επειδή έχει τόσα προτερήματα :P http://www.vgchartz.com/

ναι πάνω από 200 euro δεν αξίζει να δώσεις για κάρτα γραφικών εφόσον έχεις 22αρι και κάτω monitor...

Δημοσ.

αυτο για τα λεφτα το ειπα γιατι οι τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που οσα να δωσεις μετα παλιωνει οτι και να παρεις...

Δημοσ.
αυτο για τα λεφτα το ειπα γιατι οι τεχνολογια αλλαζει τοσο γρηγορα που οσα να δωσεις μετα παλιωνει οτι και να παρεις...

για αυτο το λεμε το ps3 ειναι μουφα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας(για αυτο τα χαλια γραφικα σε καθε παιχνιδι)

και με το pc μπορεις να το κανεις απλως τα γραφικα στα νεα παιχνιδια θα τα εχεις στο μεσεο που θα ειναι σαν του ps 3 ;)

Δημοσ.
για αυτο το λεμε το ps3 ειναι μουφα επειδη ειναι παλιας τεχνολογιας(για αυτο τα χαλια γραφικα σε καθε παιχνιδι)

και με το pc μπορεις να το κανεις απλως τα γραφικα στα νεα παιχνιδια θα τα εχεις στο μεσεο που θα ειναι σαν του ps 3 ;)

πως ενω μιλουσαμε για τη δυναμικη της 5770 καταληξαμε να μιλαμε για το PS3 ενας θεος ξερει :)

Δημοσ.
πως ενω μιλουσαμε για τη δυναμικη της 5770 καταληξαμε να μιλαμε για το PS3 ενας θεος ξερει :)

εγω δεν ξερω τιποτα(μονο για προσευχες ειμαι) εσυ το εβαλες στο θεμα μας :P

Δημοσ.

Μια χαρα γραφικα εχει το ps3.....Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να δω τις τρελες διαφορες σε σχεση με το pc

Δημοσ.
Μια χαρα γραφικα εχει το ps3.....Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να δω τις τρελες διαφορες σε σχεση με το pc

παντως εγω στο pc το far cry 2 ειχε 2 φορες καλυτερα απο αυτο του xbox 360 που εχει ενας φιλος μου ;)

Δημοσ.
παντως εγω στο pc το far cry 2 ειχε 2 φορες καλυτερα απο αυτο του xbox 360 που εχει ενας φιλος μου ;)

Μιλαμε γενικα οχι ενα game π.χ το uncharted εχει τεραστια διαφορα με το crysis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...