Προς το περιεχόμενο

Καμια βελτιωση με νεα καρτα 5770

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αρχές 2010 βγαίνουν μόνο οι μεγάλες που θα κάνουν 350+ euro και δεν ξέρεις αν θα εξαϋλώνουν πράγματι ή θα είναι απλά καλύτερες, μην παραπληροφορείς...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακομα και αυτος που εχει 4850 ειναι κοροιδο αν αγορασει 5770. Αρχες του 2010 θα βγουν οι νεες καρτες της nvidia που θα εξαυλωνουν τις καρτες της ΑΤΙ.

Την γνωμη σου κρατα την για σενα...Ο αλλος μπορει να ηθελε να παρει υπολογιστη στον Σεπτεμβρη θα περιμενει ποτε και αν θα βγαλει καρτες οι Νvidia?

Δημοσ.

γιατι εσυ θα πηγαινες απο 4850 σε 5770??:fear:

αλλα να μου πεις το 5 fps που θα εχουνε διαφορα αξιζουν τα λεφτα :lol:

και αμα πας για αναβαθμισεις περνεις μια καλη καρτα(5850,5870) να σου κρατησει κανενα dx11 game.;)

Δημοσ.

Ναι εσυ κοιτα τα reviews ...απο εκει νομιζεις οτι βγαζεις συμπερασμα για τις διαφορες δυναμικοτητας των καρτων...2 καρτες μπορει να εχουν διαφορα 5fps και αυτη η διαφορα να φαινεται και αλλες 2 καρτες που στα reviews εχουν μεγαλη διαφορα το ανθρωπινο ματι να μην τη βλεπει για τοσο μεγαλη...διασταυρωσε τις πηγες σου....

• Super Moderators
Δημοσ.
2 καρτες μπορει να εχουν διαφορα 5fps και αυτη η διαφορα να φαινεται και αλλες 2 καρτες που στα reviews εχουν μεγαλη διαφορα το ανθρωπινο ματι να μην τη βλεπει για τοσο μεγαλη...διασταυρωσε τις πηγες σου....

common-sense-superpower.jpg

Δημοσ.

Βαζοντας μια φωτογραφια αντι να απαντησεις δεν σε κανει εξυπνο αντιθετα σε μειωνει..αυτο που εννοουσα λοιπον ειναι πως δεν ειναι ολα τα review αξιοπιστα..

τα παμε..

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε εσύ είσαι αξιόπιστος και για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάει "αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" αλλά το ακριβώς αντίθετο...

τουλάχιστον τα reviews/benchmarks έχουν κάποιες "αποδείξεις" για αυτά που ισχυρίζονται, εσύ τι έχεις δώσει σε όσα έχεις postάρει μέχρι τώρα? απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

προφανώς δεν διαβάζουμε/πιστεύουμε όποιο site βρίσκουμε μπροστά μας αλλά υπάρχουν κάποια που είναι αρκετά αξιόπιστα...

Δημοσ.

δεν ειναι μονο τα reviews

crysis σε dx 10 με τιποτα δεν το βαζεις στα high και αν σου βγαλει πανω απο 25-30 fps

coh dx 10 αντε να μπορεις να βαλεις το dx 10 και ολα τα αλλα στο μεσαιο και να σου το σηκωσει.

πηγαινε σε εναν με 4870/gtx 260 να σου βαλει στο crysis τα shader στα very high και ολα τα αλλα στο high να δεις διαφορα που θα εχει με την 5770 που θα τα εχει ολα στα high ;)

Δημοσ.
ούτε εσύ είσαι αξιόπιστος και για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν πάει "αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" αλλά το ακριβώς αντίθετο...

τουλάχιστον τα reviews/benchmarks έχουν κάποιες "αποδείξεις" για αυτά που ισχυρίζονται, εσύ τι έχεις δώσει σε όσα έχεις postάρει μέχρι τώρα? απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!

προφανώς δεν διαβάζουμε/πιστεύουμε όποιο site βρίσκουμε μπροστά μας αλλά υπάρχουν κάποια που είναι αρκετά αξιόπιστα...

Γιατι προσπαθω να αποδειξω τιποτα??τη γνωμη μου λεω ..συμφωνα με οτι εχω δει σε φιλους..

δεν ειναι μονο τα reviews

crysis σε dx 10 με τιποτα δεν το βαζεις στα high και αν σου βγαλει πανω απο 25-30 fps

coh dx 10 αντε να μπορεις να βαλεις το dx 10 και ολα τα αλλα στο μεσαιο και να σου το σηκωσει.

πηγαινε σε εναν με 4870/gtx 260 να σου βαλει στο crysis τα shader στα very high και ολα τα αλλα στο high να δεις διαφορα που θα εχει με την 5770 που θα τα εχει ολα στα high ;)

Ενταξει δηλαδη οταν παιρνουμε PC πρεπει να μας αρεσει σονι και καλα το Crysis και αλλα παρομοια που ακουω συνεχως..δηλαδη αν παιζουμε καποιο απο τα υπολοιπα 5.000.000 παιχνιδια που δεν χρειαζονται 5870 και με μία 5770 παιζουν στο full πρεπει να κανουμε αναβαθμιση σονι και καλα σε 5870....

Το θεμα ειναι απλο..θες να παιζεις στο φουλ καποια 9-10 παιχνιδια ...ΟΚ θελετε 20-30 παιχνιδια να πω?? αντε να πω 100 παιχνιδια με τις απαιτησεις του crysis παιρνετε 5870

Θελεις καποιο απο τα υπολοιπα 4.900.000 να παιζεις τοτε με μία χειροτερη εισαι ΟΚ..

Και κατι αλλο σχετικα με τα fps...την απολαυση ενος παιχνιδιου εσυ την μετρας σε fps??οπως ξαναειπα εχω δει σε φιλους 5870 και 5770 ο πρωτος σαφως ειχε περισσοτερα fps αλλα το θεμα ειναι για να στο πω και απλα να ξεχωριζουν ΠΟΛΥ στο ματι και οχι τι λενε οι αριθμοι και τα νουμερα....και δεν ξεχωριζαν πολυ..

Δημοσ.

μα το ματι σου το βλεπει επειδη εχεις πληρωσει την καρτα και δεν μπορεις να την πας πισω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά έμμεσα έχεις μια "απαίτηση" να μην πιστεύουμε τα όλα reviews αλλά να λαμβάνουμε υπόψη μας αυτά που λες χωρίς καμία απόδειξη ακόμα και αν παραπληροφορούν...

αυτά τα πράγματα δεν είναι "μου αρέσει το μπλε και εσένα το κόκκινο, κανείς μας δεν είναι σωστός ή λάθος"...

ότι ισχυρίζεσαι ευτυχώς ή δυστυχώς χρειάζεται υποστήριξη με "χειροπιαστές" αποδείξεις...

Δημοσ.

Και εγω πιστευω καποια reviews αλλα αυτο που λεω ειναι οτι μια καρτα στα reviews Μπορει να ειναι 10 θεσεις πιο κατω απο την πρωτη και στο ματι δηλαδη σε πραγματικη παρακολουθηση 2 οθονων οπου η μια θα εχει την ΠΡΩΤΗ και η αλλη οθονη θα εχει την δευτερη καρτα να μην δεις ουσιαστικη διαφορα στο ματι..αποδειξη μου ειναι πως αυτα τα εχω δει σε φιλους μου...ομως και παλι δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα απλα τη γνωμη μου λεω

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ρε Kleo αλλά με την δυνατότερη κάρτα μπορείς να ενεργοποιήσεις επιλογές όπως πχ Antialiasing x16Q με SuperSampling και όχι Multisampling & Anisotropic Filtering x16 ή Ambient Onclusion (για Nvidia) ακόμα και σε 1920χ1200 που η μικρότερη απλά δεν τα αντέχει (μην σου πω ότι δεν αντέχει ούτε καν την ανάλυση)...

για κάποιους είναι πολυτέλειες για άλλους όχι...καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις

Δημοσ.
ναι ρε Kleo αλλά με την δυνατότερη κάρτα μπορείς να ενεργοποιήσεις επιλογές όπως πχ Antialiasing x16Q με SuperSampling και όχι Multisampling & Anisotropic Filtering x16 ή Ambient Onclusion (για Nvidia) ακόμα και σε 1920χ1200 που η μικρότερη απλά δεν τα αντέχει (μην σου πω ότι δεν αντέχει ούτε καν την ανάλυση)...

για κάποιους είναι πολυτέλειες για άλλους όχι...καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικές απαιτήσεις

Τωρα με στριμωξες ηθελα να μην το πεις αυτο γιατι το μονο που μπορω να κανω ειναι να συμφωνησω σε αυτο :)....οντως οι πιο ακριβες καρτες εχουν και προσθετες δυνατοτητες δεν ειναι μονο τα fps που μετρανε αλλα ρε μαν ακουω κατι φορες να λενε η ταδε καρτα ειναι χαμηλα στα reviews ενω η αλλη ειναι πρωτη λες και φενεται στο ματι παντα η διαφορα και μαλιστα να ειναι και αισθητη η διαφορα

Και εγω με παρεξηγησες τερμα απαιτησεις εχω στα παιχνιδια που παιζω αλλα δεν παιζω Crysis και τετοια για να θελω 5870 για να τα παιξω στο φουλ

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό σιγά σιγά πρέπει κατά την άποψή μου να αρχίσουν να μετράνε μόνο τα minimum frames μιας και πλέον έτσι όπως έχουν "καταντήσει" οι κάρτες γραφικών αυτά είναι που μετράνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...