Kleos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 καλά δεν την λες και κορυφή, σε dx9,dx10 games είναι χειρότερη από μια 4890... Παντα αναφερομενος σε DX11.... Αρκετες ειναι καλυτερες απο την 5770 αλλα η διαφορα στο ματι δεν ειναι τοσο μεγαλη...και τα reviews μπορει να δειχνουν μεγαλες διαφορες αλλα στην πραξη αν τα δεις αυτα σε 2 υπολογιστες ισως να μην καταλαβεις ποιος υπολογιστης εχει ποια καρτα...μιλαω με σιγουρια γιατι εχω φιλους με 5770 και 5870 ...οταν παιζουν παιχνιδια οι διαφορα ειναι ελαχιστα αισθητες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 γιατί έχουμε δει DX11 games για να αναφερόμαστε πάνω σε αυτά? δεν είναι καθόλου ελάχιστες οι διαφορές, ειδικά όταν μπορείς να βάλεις περισσότερα φίλτρα στην 5870 σε ακόμα πιο μεγάλες αναλύσεις
Kleos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Γνωμη μου:Και 10000 φορες να ειναι μια καρτα γραφικων καλυτερη και πιο ακριβη απο 1 αλλη αν δεν βλεπεις μεγαλες διαφορες στο ματι(το τονιζω στο ματι οχι στα review klp) δεν εχει ουσια να πας στην ακριβοτερη οσο μεγαλες διαφορες και αν παρουσιαζουν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.οπως και μια καλη οθονη οσο καλη να λεει οτι ειναι αν δεν την δεις απο κοντα..!!...τι να την κανεις την πολυ ανωτερη καρτα.. για να βλεπεις 2 κοκκους αμμου στο εδαφος(λεμε τωρα) που χωρις την ακριβη καρτα δεν θα εβλεπες?Αν οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλες τοτε ΟΚ..Ολα τα παραπανω ειναι απλα η γνωμη που εχω σχηματισει βλεποντας τις διαφορες καρτες(και μεσαιες και high-end) σε videos και σε φιλους ...εξαλλου και την ακριβοτερη καρτα να παρεις σε 1 μηνα θα υπαρχει καλυτερη οποτε καλυτερα οταν παιρνεις υπολογιστη να βαζεις μια μεσαια παρα μια high-end και να αναβαθμιζεις... Θα σου πω και κατι παντως που πιστευω θα συμφωνησεις....Ακομα και αν οι διαφορες ειναι οντως τεραστιες ποσα παιχνιδια χρειαζονται π.χ την 5870 για να παιξουν στο FULL..καμια 10αρια(τουλαχιστον τα πιο διασημα)...ουτε δηλαδη το 0,00001 % των παιχνιδιων....αν δεν παιζεις αυτα τα παιχνιδια μη σου πω ουτε καν 5770 δε θα χρειαστεις...Αυτα εχω πληροφορηθει...μπορει να κανω λαθος..
d3m0n Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν αγοράζεις κάρτα σήμερα για να παίζεις μόνο παλιούς τίτλους υποτίθεται ότι αγοράζεις και για να παίζεις παιχνίδια που θα βγουν,π.χ. πιστεύω ότι η 5770 δεν θα τα πάει καλά στους επερχόμενους τίτλους dx11 δηλαδή για να παίζει σε υψηλά details.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Kleos αν παίζεις σε 1920χ1200 με φίλτρα μια 5770 απλά δεν φτάνει για να έχεις minimum frames πάνω από 30...
sozz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν αγοράζεις κάρτα σήμερα για να παίζεις μόνο παλιούς τίτλους υποτίθεται ότι αγοράζεις και για να παίζεις παιχνίδια που θα βγουν,π.χ. πιστεύω ότι η 5770 δεν θα τα πάει καλά στους επερχόμενους τίτλους dx11 δηλαδή για να παίζει σε υψηλά details. συμφωνω να παρεις την 5770 τωρα και σε αναλυση απο 1680χ1050 και πανω στα νεα παιχνιδια δεν θα τα παιζεις στα φουλ αντε να τα παιζεις στα medium(φαντα σου να τα βαλεις και στα dx11 ) βασικα ουτε και τωρα σε dx 10 τα παιζεις ολα στο φουλ. και τα aa μην το προσπερνατε βαλτε το grid σε 0 και σε 16x να δειτε διαφορα γνωμη μου καλυτερα να ριξεις 2-3 επιλογες και να ενβασεις το aa στα 4 σε καθε παιχνιδι εκτος στα strategy
Yperaspisths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Eξυπνη η ΑΤΙ. Δωστε κοροιδα 140 ευρο για την 5770 που ειναι πιο αργη απο 4870 και gtx 260 γιατι εχει directx11. Κριμα που δεν υπαρχουν ακομα παιχνιδια με directx11 και κριμα που οταν βγουν πολλα τετοια παιχνιδια η καρτα θα ειναι για πεταμα ,αφου και τα χαμηλοτερα μοντελα directx11 της nvidia θα την ξεφτιλιζουν την 5770 Λεμε για την nvidia και για τις ακριβες τιμες ,αλλα για την ΑΤΙ κανεις δεν μιλαει. Και για να μην μιλησω για τους τρισαθλιους drivers.
Kleos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλά δεν αγοράζεις κάρτα σήμερα για να παίζεις μόνο παλιούς τίτλους υποτίθεται ότι αγοράζεις και για να παίζεις παιχνίδια που θα βγουν,π.χ. πιστεύω ότι η 5770 δεν θα τα πάει καλά στους επερχόμενους τίτλους dx11 δηλαδή για να παίζει σε υψηλά details. Ναι αλλα αν δεν παιζεις Crysis και τετοια...και παιζεις MMORPG...οπως L2,WOW κλπ(που κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι τα καλυτερα παιχνιδια για PC) δεν νομιζω πως θες ανωτερη καρτα
sozz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ναι αλλα αν δεν παιζεις Crysis και τετοια...και παιζεις MMORPG...οπως L2,WOW κλπ(που κατα τη γνωμη μου αυτα ειναι τα καλυτερα παιχνιδια για PC) δεν νομιζω πως θες ανωτερη καρτα και μια 4770 σου ειναι μια χαρα για αυτα
Kleos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Την 5770 την παιρνεις και για αλλα χαρακτηριστικα της οπως χαμηλος θορυβος,μικρη καταναλωση και μικρο κοστος κρατωντας ετσι λεφτα για μελλοντικη αναβαθμιση.. Eξυπνη η ΑΤΙ. Δωστε κοροιδα 140 ευρο για την 5770 που ειναι πιο αργη απο 4870 και gtx 260 γιατι εχει directx11. Κριμα που δεν υπαρχουν ακομα παιχνιδια με directx11 και κριμα που οταν βγουν πολλα τετοια παιχνιδια η καρτα θα ειναι για πεταμα ,αφου και τα χαμηλοτερα μοντελα directx11 της nvidia θα την ξεφτιλιζουν την 5770 Λεμε για την nvidia και για τις ακριβες τιμες ,αλλα για την ΑΤΙ κανεις δεν μιλαει. Και για να μην μιλησω για τους τρισαθλιους drivers. Θα το δουμε στην πραξη αυτο...θα δουμε videos κλπ....οχι ομως να μου κοτσαρεις ενα review και να μου δειχνεις τη διαφορα...στο ματι να δω τι διαφορα..εως τοτε ...γιατι μπορει σε ενα review μια καρτα να ειναι 10 θεσεις πιο κατω απο την πρωτη και στο ματι οι διαφορες να ειναι μικρες..
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Eξυπνη η ΑΤΙ. Δωστε κοροιδα 140 ευρο για την 5770 που ειναι πιο αργη απο 4870 και gtx 260 γιατι εχει directx11. Κριμα που δεν υπαρχουν ακομα παιχνιδια με directx11 και κριμα που οταν βγουν πολλα τετοια παιχνιδια η καρτα θα ειναι για πεταμα ,αφου και τα χαμηλοτερα μοντελα directx11 της nvidia θα την ξεφτιλιζουν την 5770 Λεμε για την nvidia και για τις ακριβες τιμες ,αλλα για την ΑΤΙ κανεις δεν μιλαει. Και για να μην μιλησω για τους τρισαθλιους drivers. σε ποιον τομεα της nvidia ειπαμε οτι εργαζεσαι;
Kleos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 σε ποιον τομεα της nvidia ειπαμε οτι εργαζεσαι; χαχαχαχαχα Παντως οσο αναφορα την 5770 το DX11 που εχει ειναι το μεγαλο της ++.....σε DX11 games του μελλοντος εκει θα φανει η δυναμη της..μονο 5850,5870 και οι καρτες της Nvidia με DX11 που ειναι αντιστοιχες των 5850,5870(αν εχουν βγει) θα ειναι καλυτερες πιστευω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 αφου και τα χαμηλοτερα μοντελα directx11 της nvidia θα την ξεφτιλιζουν την 5770 Και για να μην μιλησω για τους τρισαθλιους drivers. τα ποια της nvidia? μου φαίνεται ότι δεν έχει κοιτάξει πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά... καλύτερα να μην μιλήσεις γιατί έχω πολλά μπινελίκια για τους drivers της Nvidia...
sozz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα Παντως οσο αναφορα την 5770 το DX11 που εχει ειναι το μεγαλο της ++.....σε DX11 games του μελλοντος εκει θα φανει η δυναμη της..μονο 5850,5870 και οι καρτες της Nvidia με DX11 που ειναι αντιστοιχες των 5850,5870(αν εχουν βγει) θα ειναι καλυτερες πιστευω οπως σου ειπα και σε αλλο θεμα η 5770 δεν εχει να μας διξει πραμα στο dx 11 γιατι καλα καλα δεν τα παιζει στα 10 η καλυτερη επιλογη παντως για εμενα τωρα ειναι 5850 ΥΓ παντως εμενα μου φενεται λες και εχουνε παρει την 5870 και τις εχουνε ριξει τα ρολογια
Yperaspisths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 τα ποια της nvidia? μου φαίνεται ότι δεν έχει κοιτάξει πότε θα κυκλοφορήσουν αυτά... καλύτερα να μην μιλήσεις γιατί έχω πολλά μπινελίκια για τους drivers της Nvidia... Ακομα και αυτος που εχει 4850 ειναι κοροιδο αν αγορασει 5770. Αρχες του 2010 θα βγουν οι νεες καρτες της nvidia που θα εξαυλωνουν τις καρτες της ΑΤΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.