Προς το περιεχόμενο

big problem

Anonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia kalimera.distixos apo to proi exo sovaro problem me to pc ke thelo ti gnomi sas.to anixa ke to norton antivirus 2003 pou exo egine mono tou disabled.prospatho na to kano enabled kolai ke den kani tipote.pao na to anixo to antivirus kolai olo to pc.anagastika to aposindeo apo to reyma!!pao na kano epanafora sistimatos tipote!!exo xp profesional me sp1.den beni sto internet den emfanizete kan i sindesi.pao na kano apegatastasi to antivirus,tipote.ti lete na kano?na ftiaxo disketes gia to norton se alo pc ke na tis dokimaso?an den ine apo xp ke ine apo win 98 pirazi? i na kano format.?please help

Δημοσ.

Tha sou protina na dimiourgiseis ti disketes se ena allo mixanima...

Oxi den yparxei problima ena tha dimiourgithoun se Win98

Ean to pc sou einai se LAN prospathise na to kaneis scan apo ena allo

Afou prota to exeis kanei update apo tin Symantec

Δημοσ.

Οι τελευταίες εκδόσεις των Norton (Antivirus, NIS, Systemworks 2003) δεν κάθονται σωστά σε WinXP περιβάλλον.

Σε Win98SE που έχω βάλει και τα τρία παραπάνω κανένα πρόβλημα. Με τα WinXP θέλει να κατεβάσεις το symclean.exe από το site της εταιρείας για να καθαρίσεις τα πάντα, ώστε να κάτσει το installation στα μαλακά.

Είναι πάντως πολύ tricky να βάλεις τα τρια παραπάνω σε ένα σύστημα...

Δημοσ.

Πρέπει μετά από δοκιμές να βρεις την σωστή σειρά για να τα κάνεις install. Η σειρά παίζει ανάλογα με ποιες εκδόσεις είχες παλιότερα οι οποίες έγιναν uninstall και χωρίς να έχει μεσολαβήσει format.

Ξαναλέω: Δεν υπάρχει έτοιμη "φόρμουλα", πρέπει να δοκιμάσεις μόνος σου 8-(

Και εγώ θα κάτσω το Σ/Κ να βάλω επιτέλους το NIS2003 που μου έχει σπάσει τα νεύρα για να το κάνω install σε Winxp.

Δημοσ.

lipon to xananixa to antivirus ine disabled katafera na kano epanafora sistimatos ke otan anigi apo tin epanafora papala mono ta livadia ton xp vlepo....oyte start oyte ikonidia tipote.den to glitono to format....pos na to kano omos afou to pc ine nekro?an me disketa ekinisis apo win 98 pou exo ke meta adi to cd ton 98 valo ta xp tha kano tipote????akousa oti iparxoun disketes gia boot ton winxp.pou boro na vro na kano ? :confused:

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις και διάβασα το ποστ εδώ και είπα να αναφέρω και εγώ οτί σήμερα μου έκανε και εμένα πρόβλημα ο νόρτονας και ειδικά το NIS .....

Πρωινές ώρες λοιπόν και ανοίγω το pc .. Μπαίνω να διαβάσω άν έχω κάνα mail. Εκείνη τη στιγμή κάνει το NIS κάποια μαλακία σχετικά με το supervisor κάπως έτσι το λένε και την έκανε από μόνο του δεν το πείραξα τίποτα. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσα να ανοίξω καμιά σελίδα. Πάω λοιπόν να το κάνω disable Αλλά!!!!!!!!!!!!!!! Ξαφνικά και απότομα μου ζητάει κάποιο κωδικό... Μα ποιόν κωδικό αφού εγώ δεν είχα βάλει ποτέ τίποτα τέτοιο .

Η επόμενη κίνηση στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Μόλις πατάω το μαγικό κουμπάκι να ησυχάσω (έτσι νόμισα)μια και καλή Αλλά!!!!!!!!!! Και πάλι ζητάει κάποιο κωδικό. Εχει πλάκα λέω πρωί πρωί να μου βρεί δουλειά για όλη την ημέρα.

Ευτηχός το είχα να είναι disable στο ξεκίνημα και έτσι έκανα μια επανεκίνηση και τότε παρόλο που και πάλι κάτι πήγε να κάνει το έστειλα σπίτι του.

Θα ήταν πιστεύω καλό άν και κάποιος άλλος είχε σήμερα κάτι παρόμοιο πρόβλημα όπως εγώ ή ο Dimvega να το postάρει εδώ ... Και αυτό μήπως λέω μήπως και έχει γίνει καμιά μ****ια και έχουμε φάει κάνα τίποτα ιο ή trojan και κάτι τέτοια και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Αν και δεν βλέπω τίποτα τέτοιο αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Λοιπόν είναι γνωστό ότι θέλουν συγκεκριμένη σειρά για να δουλέψουν σωστά τα Norton 2003 στα XP, αλλά δεν συμβαίνει σε όλα τα συστήματα. Μια άλλη εκδοχή είναι virus π.χ. klez που πειράζουν *.dll του Norton Antivirus & δεν δουλεύει.

Για αυτά που διάβασα παραπάνω στα Norton 2002 & 2003 μπορείς να τρέξεις το Antivirus από το cd της εγκατάστασης.

Για δισκέτες εκκίνησης http://www.bootdisk.com/

Επίσης XP γίνονται κανονικά εγκατάσταση με δισκέτα 98/ΜΕ/οτιδήποτε αρκεί να δει τους σκληρούς και να περάσει τα aspi για το cd-rom.

sc

Δημοσ.

lipon pedes ta katafera xoris format.bika safe mode ke epanefera to pc se mia imerominia dio mines prin ke oyte gata oute zimia.bebea ixa katevasi kati patch apo to bill ke sto safe mode mou zitouse na kano energopiisi ala parekampsa meso epanaforas sistimatos.tora ti eftege oute pou exo katalavi...pados to pc doulevi mia xara!! :) :) thanks pados gia ti voithia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...