Προς το περιεχόμενο

Remote Network Connect (Guest Account)

wolflikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια προσπαθω απο τον υπολογιστη μου να συνδεθω απομακρυσμενα σε εναν υπολογιστη στο τοπικο δικτυο με τη βοηθεια των windows shares (\\192.168.0.2\C$) σε μερικους υπολογιστες δουλευει και ποσο μαλλον στον δικο μου . Μερικοι ομως υπολογιστες οταν προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει παραθυρο και μου ζηταει κωδικο για guest account στον υπολογιστη που προσπαθω ομως να συνδεθω δν υπαρχει guest account δοκιμαζω και κενο να βαλω για κωδικο αλλα τιποτα .

Ξερετε τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση ? Και αν μπορω να κανω κατι χωρις να πειραξω τιποτα αλλο σε αλλον υπολογιστη οτι κανω απο τον δικο μου...

Σας παρακαλω η βοηθεια σας ειναι παρα πολυ πολυτιμη ειμαι απελπισμενος ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

:shock::shock::shock::shock:

Δημοσ.

να ειναι share το C: partition το βλεπω κομματακι δυσκολο, ο Guest ειναι χρηστης σε ολα τα windows απο default και δεν εχει κωδικο. αλλα δεν ειναι και ενεργοποιημενος αρα μην φοβασε... Στο βγαζει εσενα διοτι εχεις αλλαξει κατι στα δικαιωματα (δεν μπαινω σε λεπτομεριες)

αλλα επειδη βλεπω οτι φοβασε πολυ για εσενα και την σφαλεια σου, ψαξε να βρεις στο γούγλε Netbios hacking, κανε σταση οταν δεις να μιλανε για εντολες net [view,use,κτλπ], nbtstat

Δημοσ.

δεν θεωρω φιλε οτι με βοηθησες ιδιαιτερα , 1ον ο C:\ δισκος απο την microsoft ειναι share εξου και τα default windows shares ο χρηστης guest πεταγετε σε μια τετοια συνδεση λογω μιας συγκεκριμενης πολιτικης στο gpedit εγω ρωταω αν υπαρχει καποιος τροπος χωρις να χρειαζεται να αλλαξω τις πολιτικες του αλλου . Και αμφιβαλλω το κατα ποσο θα με βοηθησει το nbtstat σε αυτη την περιπτωση

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια προσπαθω απο τον υπολογιστη μου να συνδεθω απομακρυσμενα σε εναν υπολογιστη στο τοπικο δικτυο με τη βοηθεια των windows shares (\\192.168.0.2\C$) σε μερικους υπολογιστες δουλευει και ποσο μαλλον στον δικο μου . Μερικοι ομως υπολογιστες οταν προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει παραθυρο και μου ζηταει κωδικο για guest account στον υπολογιστη που προσπαθω ομως να συνδεθω δν υπαρχει guest account δοκιμαζω και κενο να βαλω για κωδικο αλλα τιποτα .

Ξερετε τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση ? Και αν μπορω να κανω κατι χωρις να πειραξω τιποτα αλλο σε αλλον υπολογιστη οτι κανω απο τον δικο μου...

Σας παρακαλω η βοηθεια σας ειναι παρα πολυ πολυτιμη ειμαι απελπισμενος ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

:shock::shock::shock::shock:

Τα shares με το $ λεγονται administrative shares. Δηλαδη δεν τα εχεις φτιαξει εσυ. Υπαρχουν απο πριν, κρυφα και μονο για admin accounts. Μπορεις βεβαια να τα απενεργοποιησεις αν θες για λογους ασφαλειας (ασχετο σε αυτην την περιπτωση)

Γενικως να ξερεις οτι τιποτε remote δεν δουλευει χωρις κωδικο. Ποτε! Και παλι καλα δηλαδη.

Φανταζομαι οτι οι υπολογιστες δεν ειναι σε domain αλλα workgroup. Για να δουλεψει αυτο που πας να κανεις πρεπει σε ολους τους υπολογιστες:

Να απενεργοποιησεις το simple file sharing (tools - folder options - view καπου στις τελευταιες επιλογες)

Να εχεις σε ολα τα pc ενα λογαριασμο με το ιδιο ονομα και κωδικο. Εστω οτι τον λες sharedaccount με κωδικο 123. Για να δουλεψουν τα c$ και λοιπα admin shares πρεπει αυτος ο χρηστης να ειναι administrator. Αυτη ειναι η πιο απλη περιπτωση, διαφορετικα θα πρεπει να θυμασαι διαφορετικους κωδικους για καθε pc που πας να μπεις remotely

Δημοσ.
Και αμφιβαλλω το κατα ποσο θα με βοηθησει το nbtstat σε αυτη την περιπτωση

Δεν ειπα να κανεις κατι με την nbtstat (την θες για να δεις τις ΙΡ και τα ονοματα η/υ), σου ειπα να ψαξεις για Netbios hacking, και να δωσεις σημασια εκει που λεει για τις εντολες δικτυου. καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και πρεπει να ξερεις τι πρεπει να κανεις.

Εαν ο αλλος υπολογιστης εχει ενα υποτυπωδες firewall τοτε δεν κανεις δουλεια. Θα πρεπει να τσεκαρεις λοιπον εαν μπορεις με διαφορετικες παραμετρους απο αυτες που σου εχει το εικονικο περιβαλλον (net use)

σε γενικες γραμμες σου απαντησε ο Bspus

Για να κλεισω, επειδη βλεπω οτι εισαι καινουριος στα φορουμ, θα σου ελεγα οτι τις περισσοτερες φορες θα εχεις τις απαντησεις ως αφετηρια για να να διαβασεις σχετικα αρθρα και να ξερεις απο μονος σου μεχρι ποτε μπορεις να προχωρησεις και να εισαι σιγουρος οτι δοκιμασες τα παντα, ή απλα να ρωτας σε φορουμς και να εισαι στην αβεβαιοτητα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...