Προς το περιεχόμενο

Ipod touch White Screen! μετά από εγκατάσταση Whiteboard theme

kfoynt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω ένα ipod touch 2g, και έκανα εγκατάσταση το Whiteboard, αλλά μόλις δοκίμασα ένα theme η συσκευή κόλλησε σε μία άσπρη οθόνη! Δοκίμασα sleep button και home για 10 sec αλλά δεν δουλεύει.. Επίσης έκανα restore αλλα πάλι τίποτα..

Το πρόβλημα δεν ειναι το κλασσικό που υπάρχει σε όλα τα φορουμ του νετ, βλέπω κανονικά την μπάρα με την ένδειξη μπαταρίας κτλ... και η οθόνη αφής λειτουργεί κανονικά! απλά είναι άσπρη. Με λίγα λόγια το λογισμικό τρέχει κανονικά, αφού όταν πατάω στην οθόνη ακούω κανονικά ήχους, απλά δεν βλέπω τίποτα γιατι υπάρχει αυτή η άσπρη εικόνα. Το έκανα crack με blackra1n.

Γνωρίζει κανεις κάτι?

Δημοσ.

Μπα δεν το εχω ξανακουσει το προβλημα...Δηλαδη εκανες και restore και δεν δουλεψε το ipod ξανα? Restore as new?

Δημοσ.

Ναι mate! έκανα και restore as new αλλα τίποτα...

Παίζει να έχει πάθει τίποτα στο hardware? υπάρχει τρόπος να σβήσω rom ή κάτι τέτοιο?

Αν το γυρίσω φυσικά ως χαλασμένο μετά απο restore as new τι πιθανότητα υπάρχει να μου το φτιάξουν?? Είμαι αγγλία.

Δημοσ.

ΠΙστευω πλεον οτι η μονη σου λυση ειναι να το γυρισεις πισω σαν restored as new..τι αλλο να κανεις? εγγυηση εχεις ετσι?

λογικα με την εγγυηση και λεγοντας τους οτι " ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα εγινε ετσι η οθονη" θα στο φτιαξουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...