Προς το περιεχόμενο

Αγορά Nvidia GTX 260+Ερώτηση για τροφοδοσία

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

να κόψουν το κεφάλι τους να την βρουν αν υπάρχει, αν δεν υπάρχει πρέπει να του δώσουν κάποια ισάξια ή καλύτερη (αν θέλει το δέχεται) ή να του κόψουν πιστωτικό (αν θέλει το δέχεται και αυτό) στην τιμή που αναγράφεται στην απόδειξη και ΟΧΙ στην τελευταία πριν αποσυρθεί το προϊόν ή να του δώσουν τα χρήματά του πίσω...

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...] ή να του κόψουν πιστωτικό (αν θέλει το δέχεται και αυτό) στην τιμή που αναγράφεται στην απόδειξη και ΟΧΙ στην τελευταία πριν αποσυρθεί το προϊόν ή να του δώσουν τα χρήματά του πίσω...

Όταν συμβαίνει όμως να την έχεις αγοράσει φθηνότερα απ' ότι έχει όταν την πας πίσω, θέλουμε το πιστωτικό να κοπεί με τη μεγαλύτερη τιμή πάραυτα έτσι; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

σε τέτοια περίπτωση σου δίνουν το ίδιο προϊόν και κάνεις τουμπεκί...

τώρα αν θυμάσαι ότι πριν αποσυρθεί είχε μεγαλύτερη τιμή πως θα το αποδείξεις, screenshots? :P

bullshit, μην τα θέλουμε κι όλα :o

Δημοσ.

Παιδιά με έχετε μπερδέψει....

Σε περίπτωση που μου πουν οτι με καλύπτει η εγγυήση αλλά δεν μπορούν να βρουν 8800 GTX τι πρέπει να τους πω/ζητήσω ????

• Super Moderators
Δημοσ.

θα προτείνουν αυτοί και όπως είπα μην δεχτείς κάρτα επιδόσεων κάτω από GTX260/275 και όχι πιστωτικό άλλο από αυτό που γράφει στην απόδειξη

Δημοσ.

Πρώτα θα σου προτείνουν μία ισάξιων επιδόσεων κι αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε θα σου κόψουν πιστωτικό (εγώ δε θα είχα ελπίδες για πιστωτικό των 470€ σε αυτήν την περίπτωση πάντως).

Δημοσ.
Πρώτα θα σου προτείνουν μία ισάξιων επιδόσεων κι αν δεν υπάρχει τίποτα, τότε θα σου κόψουν πιστωτικό (εγώ δε θα είχα ελπίδες για πιστωτικό των 470€ σε αυτήν την περίπτωση πάντως).

em βεβαια και στον άλλο φίλο με την ίδια περίπτωση του

έκοψαν πιστωτικό με την τωρινή αξια.

• Super Moderators
Δημοσ.
(εγώ δε θα είχα ελπίδες για πιστωτικό των 470€ σε αυτήν την περίπτωση πάντως).

άμα το πάει μέχρι τέλους (εξώδικα και έτσι) θα έχει ελπίδες...

em βεβαια και στον άλλο φίλο με την ίδια περίπτωση του

έκοψαν πιστωτικό με την τωρινή αξια.

αν δεν το κυνηγήσει κάποιος μέχρι τέλους βλάκες είναι να κόψουν στην τιμή της απόδειξης? :o

προσπαθούν να περιορίσουν την χασούρα...

Δημοσ.

Πάντως αν στο κόψουν είδα ότι έδειξες σε ένα ποστ σου την 9800GX2...πας για αυτήν χαλαρά...(και μετά παίζει να κάνει μπουμ το psu σου:P)

Δημοσ.
Πάντως αν στο κόψουν είδα ότι έδειξες σε ένα ποστ σου την 9800GX2...πας για αυτήν χαλαρά...(και μετά παίζει να κάνει μπουμ το psu σου:P)

H 9800GX2 είναι καλύτερη από την GTX 260 ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...