Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 η πρώτη ένδειξη είναι η αυξημένη λειτουργία του ανεμιστήρα μιας και ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες... άλλες ενδείξεις ειδικά όταν δεν είναι αρκετό το τροφοδοτικό για το μηχάνημα είναι κολλήματα, restarts κτλπ κτλπ
polonos1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 η πρώτη ένδειξη είναι η αυξημένη λειτουργία του ανεμιστήρα μιας και ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες... άλλες ενδείξεις ειδικά όταν δεν είναι αρκετό το τροφοδοτικό για το μηχάνημα είναι κολλήματα, restarts κτλπ κτλπ Κολλήματα και restarts δεν είχα ποτέ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 αν εμπιστεύεσαι το no-name τροφοδοτικό σου πάω πάσο, να ξέρεις πάντως ότι η GTX260 είναι πιο ενεργοβόρα από την 8800GTX
polonos1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Άυριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί απ' όπου αγόρασα το pc και θα τους πω να κοιτάξουν αν με καλύπτει η εγγύηση.Σε περίπτωση που με καλύψει η εγγύηση πως θα γίνει η δουλειά ??? Θα περιμένω μήπως και φτιάχνεται,θα μου στείλουν άλλη ,τι παίζει ???? Αν δεν με καλύψει η εγγύηση φύγαμε για 220 euro (GTX 260+τροφοδοτικό) πράγμα ανεπιθύμητο αλλά και αναπόφεκτο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 θα ελέγξουν αν έχει πρόβλημα και θα στην αλλάξουν ή θα σου κόψουν πιστωτικό...
polonos1313 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ...ή θα σου κόψουν πιστωτικό... Τι εννοείς θα σου κόψουν πιστωτικό ??? Δεν σε καταλαβαίνω .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 θα σου πιστώσουν τα χρήματα που έχεις δώσει για την κάρτα γραφικών ώστε να τα χρησιμοποιήσεις για κάποια άλλη αγορά στο κατάστημα
polonos1313 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 θα σου πιστώσουν τα χρήματα που έχεις δώσει για την κάρτα γραφικών ώστε να τα χρησιμοποιήσεις για κάποια άλλη αγορά στο κατάστημα Θα μου πιστώσουν τα χρήματα της αξίας της κάρτας τότε που την είχα πάρει ??? Δηλαδή 470 euro???? Are you sure ???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 κανονικά έτσι πρέπει, αυτό ορίζει ο νόμος...το τι κάνουν βέβαια είναι άλλη ιστορία
polonos1313 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 κανονικά έτσι πρέπει, αυτό ορίζει ο νόμος...το τι κάνουν βέβαια είναι άλλη ιστορία Αντε να δούμε!!!!! Μακάρι να πάνε όλα good
polonos1313 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην εταιρία που πήρα το pc και έδωσα μόνο το ονοματεπώνυμο μου, βρήκαν και το τιμολόγιο και μου είπαν οτι θα ελέγξουν για το αν ισχύει η εγγύηση της κάρτας και θα με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν.Αντέ να δούμε τι θα μας πουν.... Ερώτηση : Ξέρει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση έδινε η Gigabyte για την 8800 GTX ????
sozz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 σε βλεπω για καμια gts 250 σιγα μην σου πουνε να παρεις 470Ε για κατι αλλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 κάτω από GTX260/GTX275 μην δεχτείς... "βολέψου" με 5850 αν μπορέσεις, πρήξτους κανονικά
pcos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 βρε παιδιά. κανονικά η εγγύηση σου λέει ότι πρέπει να πάρεις το ίδιο προϊόν, δηλαδή μια 8800GTX... η οποια τώρα αν υπάρχει κοστίζει 120e περίπου. άντε να πάρει μια GTS250. οποτε πως θα του δώσουν κάτι με την τότε τιμή? λέω κάτι παράλογο?
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πως πρέπει να την αντικαταστήσουν με την ίδια. Αν δεν υπάρχει, με μία με τα ίδια (ή όσο περισσότερο παρεμφερή χαρακτηριστικά, όσο αυτό είναι εφικτό). Αν δεν υπάρχει, με μία παρόμοιων επιδόσεων. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι πάει έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.