Προς το περιεχόμενο

Αγορά Nvidia GTX 260+Ερώτηση για τροφοδοσία

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

η πρώτη ένδειξη είναι η αυξημένη λειτουργία του ανεμιστήρα μιας και ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες...

άλλες ενδείξεις ειδικά όταν δεν είναι αρκετό το τροφοδοτικό για το μηχάνημα είναι κολλήματα, restarts κτλπ κτλπ

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η πρώτη ένδειξη είναι η αυξημένη λειτουργία του ανεμιστήρα μιας και ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες...

άλλες ενδείξεις ειδικά όταν δεν είναι αρκετό το τροφοδοτικό για το μηχάνημα είναι κολλήματα, restarts κτλπ κτλπ

Κολλήματα και restarts δεν είχα ποτέ

• Super Moderators
Δημοσ.

αν εμπιστεύεσαι το no-name τροφοδοτικό σου πάω πάσο, να ξέρεις πάντως ότι η GTX260 είναι πιο ενεργοβόρα από την 8800GTX

Δημοσ.

Άυριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο στο μαγαζί απ' όπου αγόρασα το pc και θα τους πω να κοιτάξουν αν με καλύπτει η εγγύηση.Σε περίπτωση που με καλύψει η εγγύηση πως θα γίνει η δουλειά ???

Θα περιμένω μήπως και φτιάχνεται,θα μου στείλουν άλλη ,τι παίζει ????

Αν δεν με καλύψει η εγγύηση φύγαμε για 220 euro (GTX 260+τροφοδοτικό) πράγμα ανεπιθύμητο αλλά και αναπόφεκτο.

• Super Moderators
Δημοσ.

θα ελέγξουν αν έχει πρόβλημα και θα στην αλλάξουν ή θα σου κόψουν πιστωτικό...

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σου πιστώσουν τα χρήματα που έχεις δώσει για την κάρτα γραφικών ώστε να τα χρησιμοποιήσεις για κάποια άλλη αγορά στο κατάστημα

Δημοσ.
θα σου πιστώσουν τα χρήματα που έχεις δώσει για την κάρτα γραφικών ώστε να τα χρησιμοποιήσεις για κάποια άλλη αγορά στο κατάστημα

Θα μου πιστώσουν τα χρήματα της αξίας της κάρτας τότε που την είχα πάρει ???

Δηλαδή 470 euro???? Are you sure ???

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά έτσι πρέπει, αυτό ορίζει ο νόμος...το τι κάνουν βέβαια είναι άλλη ιστορία

Δημοσ.
κανονικά έτσι πρέπει, αυτό ορίζει ο νόμος...το τι κάνουν βέβαια είναι άλλη ιστορία

Αντε να δούμε!!!!!

Μακάρι να πάνε όλα good

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην εταιρία που πήρα το pc και έδωσα μόνο το ονοματεπώνυμο μου, βρήκαν και το τιμολόγιο και μου είπαν οτι θα ελέγξουν για το αν ισχύει η εγγύηση της κάρτας και θα με πάρουν τηλέφωνο να με ενημερώσουν.Αντέ να δούμε τι θα μας πουν....

Ερώτηση : Ξέρει κανείς πόσα χρόνια εγγύηση έδινε η Gigabyte για την 8800 GTX ????

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτω από GTX260/GTX275 μην δεχτείς...

"βολέψου" με 5850 αν μπορέσεις, πρήξτους κανονικά

Δημοσ.

βρε παιδιά. κανονικά η εγγύηση σου λέει ότι πρέπει να πάρεις το ίδιο προϊόν, δηλαδή μια 8800GTX...

η οποια τώρα αν υπάρχει κοστίζει 120e περίπου. άντε να πάρει μια GTS250. οποτε πως θα του δώσουν κάτι με την τότε τιμή? λέω κάτι παράλογο?

Δημοσ.

Νομίζω πως πρέπει να την αντικαταστήσουν με την ίδια. Αν δεν υπάρχει, με μία με τα ίδια (ή όσο περισσότερο παρεμφερή χαρακτηριστικά, όσο αυτό είναι εφικτό). Αν δεν υπάρχει, με μία παρόμοιων επιδόσεων.

Αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι πάει έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...