Προς το περιεχόμενο

Αγορά Nvidia GTX 260+Ερώτηση για τροφοδοσία

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ολες οι εταιριες το ιδιο ειναι. απλα κυνηγα αυτην με τα 3 χρονια εγγυηση. προβλεπω να χρειαστεις και τροφοδοτικο, ποσα χρονια το εχεις?

Γιατί λες να χρειαστώ και PSU ???

Πως δεν έχεις εγγύηση ωρε? Θα μας τρελάνεις? Νοέμβρη του 2006 είχα πάρει την δικιά μου και ήμουν από τους πρώτους......3 χρόνια έχει εγγύηση η καρτούλα ψάχτο από τη στιγμή που δεν παίζουν και πολλά φράγκα.

Το pc το έχω 2 χρόνια.Το είχα πάρει με την αγροτική επιδότηση που σου έδινε 1050 ευρώ για pc και δεν θυμάμαι καν που έχω βάλει αποδείξεις και τα λοιπά.Οπότε χωρίς απόδειξη εγγύηση γιοκ.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το pc το έχω 2 χρόνια.Το είχα πάρει με την αγροτική επιδότηση που σου έδινε 1050 ευρώ για pc και δεν θυμάμαι καν που έχω βάλει αποδείξεις και τα λοιπά.Οπότε χωρίς απόδειξη εγγύηση γιοκ.

Δεν είχες δώσει τότε στοιχεία λόγο τις επιδότησης ??

Δημοσ.
Δεν είχες δώσει τότε στοιχεία λόγο τις επιδότησης ??

Εννοείτε πως τα είχα δώσει.Απλά είχαμε κάνει ψιλοπουστιά στο τιμολόγιο ,διότι για να πάρεις την επιδότηση έπρεπε στο τιμολόγιο να συμπεριλαμβανόταν και οθόνη ,πακέτο ιντερνετ και εκτυπωτης και εγώ στην ουσία έκανα σκέτο tower με 1400 ευρώ.Οπότε δεν ξέρω αν αναγράφεται η κάρτα στο τιμολόγιο .

Δημοσ.

Λογικά από το κατάστημα που τον αγόρασες πρέπει να έχουν κρατήσει αντίγραφο του τιμολογίου και συνήθως γράφουν αναλυτικά τι περιέχει ο υπολογιστής και τα λοιπά

Δημοσ.
Μετά από αυτό που έπαθε η δικιά μου Gigabyte 8800GTX δεν πολυεμπιστεύομαι την Gigabyte.Προσωπικά τείνω πιο πολύ προς Asus μεριά αλλά θα ήθελα περισσότερες γνώμες.Η Gainward είναι καλή σαν εταιρία ???

Ειχες κανει overclocking στην καρτα αν δεν κανω λαθος?

Αν εκανες overclocking δεν ειναι καθολου περιεργο.

Αλλα και αν δεν εκανες δεν μπορει να κρινεις μια εταιρεια απο ενα κομματι που χαλασε...συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.

Δημοσ.

Αλλα και αν δεν εκανες δεν μπορει να κρινεις μια εταιρεια απο ενα κομματι που χαλασε...συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.

πολυ σωστα, απλα τυχαινει σε ολους. τωρα πια εχουν βελτιωθει πολυ οι ποιοτητες κατασκευης και ολοι σχεδον ειναι στο ιδιο επιπεδο. καποτε ισχυαν αυτα, θυμαμαι χαρακτηριστικα τις M/B της gigabyte με τους ελαττωματικους πυκνωτες. κανεις δεν

επαιρνε gigabyte, η εταιρια νομιζω ηταν εοτοιμη να κλεισει μεχρι που βρεθηκε η

αιτια της καταστροφης, το διορθωσαν και τωρα ειναι η κορυφαια εταιρια μαζι με την ASUS!

Δημοσ.

μη λέμε ότι θέλουμε το ότι έκανε ένα overclocking και μάλιστα,χωρίς να πειράξει τάσεις δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αυτός ήταν ο λόγος που τα έφτυσε η κάρτα

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο σου θελει αλλαγη αν θες να συνδεσεις βαρια καρτα γραφικων. Πολυ πιθανο το τροφοδοτικο να "σκοτωσε" την παλια σου καρτα

πολυ σωστα, απλα τυχαινει σε ολους. τωρα πια εχουν βελτιωθει πολυ οι ποιοτητες κατασκευης και ολοι σχεδον ειναι στο ιδιο επιπεδο. καποτε ισχυαν αυτα, θυμαμαι χαρακτηριστικα τις M/B της gigabyte με τους ελαττωματικους πυκνωτες. κανεις δεν

αιτια της καταστροφης, το διορθωσαν και τωρα ειναι η κορυφαια εταιρια μαζι με την ASUS!

Δεν το ειχε μονο η Gigabyte το προβλημα αλλα οι περισσοτερες εταιριες πουκατασκευαζαν M/B εκεινη τη περιοδο. Γενικα μεγαλη ιστορια

Δημοσ.

μη συγκρίνουμε mobos με κάρτες γραφικών όσον αφορά την κατασκευή,εντελώς διαφορετικά πράγματα...όταν μια κάρτα ακολουθεί τα reference specs της ati/nvidia,τότε όποια μάρκα και να πάρεις είναι ακριβώς το ίδιο..αλλάζει η εγγύηση και τα συνοδευτικά...ο μόνος λόγος για να δώσεις περισσότερα λεφτα για το ίδιο μοντέλο είναι το αν θα έχει καλύτερο σύστημα ψύξης...

για μένα κοιτάς κατά λάθος πλευρά(nvidia) αυτή την εποχή,λόγω των αδικαιολόγητα ακριβών τιμών που έχουν..παίρνεις μια 4850 που μάλλον είναι η ιδανική για το σύστημά σου,με παρεμφερείς επιδόσεις με την 8800gtx,ίσως λίγο πιο πάνω που είναι πολύ πιθανό να τη σηκώνει το τροφοδοτικό σου..αλλιώς μια 4870 που είναι στα ίδια επίπεδα με την 260 και ένα τροφοδοτικό με συνολικό κόστος στα 200-210 ευρά..είναι λίγα παραπάνω αλλά όχι τραγικά..να,πάρε μια ιδέα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/OCZ-600W-600Sxs-Stealthxstream-600SXS-EU.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-Pci-X-4870-512Mb-Ddr5-CN-HD4870-512D5E.htm

α και εγώ ήμουν ο πρώτος που είπε ότι τα παιξε η κάρτα του έτσι?:lol::lol:

Δημοσ.

Την έκανα όντως ένα ψιλο overclocking μόνο κατά την διάρκεια gaming και αυτό σπάνια.

Το τροφοδοτικο σου θελει αλλαγη αν θες να συνδεσεις βαρια καρτα γραφικων. Πολυ πιθανο το τροφοδοτικο να "σκοτωσε" την παλια σου καρτα

Μπορεί να μου εξηγήσεις γιατί χρειάζομαι και αλλαγή στο τροφοδοτικό ???

Επίσης πως γίνεται να "σκότωσε" την κάρτα μου μετά από 2 χρόνια και όχι εξαρχής ???

Δημοσ.

Αν δεν ανεβάσεις ρεύματα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την κάρτα,για αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Επίσης πως γίνεται να "σκότωσε" την κάρτα μου μετά από 2 χρόνια και όχι εξαρχής ???

γιατί δεν κάνει να ζορίζεται στα τέρματα το τροφοδοτικό για πολύ καιρό

Δημοσ.

Και πως καταλαβαίνω οτι το τροφοδοτικό δουλεύει στα τέρματα ???

Τελικά βρήκα το τιμολόγιο αγοράς του υπολογιστή και ο υπολογιστής αγοράστηκε στις 17-7-07.

Τώρα το θέμα είναι αν η κάρτα μου είχε 2 ή 3 χρόνια εγγύηση ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...