okeanos111 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σας! Θα ηθελα να αγορασω καποια ΑΤΙ πρασινη, δλδ να σας δωσω να καταλαβετε, οτι δεν παιζω παιχνιδια, ουτε κ ταινιες βλεπω,αλλα θα ηθελα καποια πολυ φτηνη, που να καταναλωνει ελαχιστα watts. κ δεν θα παραγει κανενα θορυβο! θα με ενδιεφερε καποια χωρις ανεμιστηρακι~! Σαν καλυτερη βλεπω την 4670 sapphire silent sta 69 e απο πλαισιο (απο οπου θα γινει κ η αγορα). Υπαρχει καποια αλλη που να κανει την δουλεια μου κ πιο φτηνη? π.χ. hd 4550. Η η hd 4350 στα λιγωτερο απο μισα χρηματα αξιζει?? η ειναι για τα μπαζα εντελως αυτες?
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Η 7600GS αποδήμησε εν τόπω χλοερό; Γιατί η διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ μιας 4350 και της 7600GS που έχεις ήδη δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. 4350: 4-15W 7600GS: 14-20W Αν πάλι θες οποσδήποτε να αναβαθμίσεις, πήγαινε στην πιο φθηνή 4350, απ' τη στιγμή που το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να έχεις εικόνα.
cabdik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αφου δεν παιζεις παιχνιδια και δεν βλεπεις ουτε ταινιες, παρε την πιο φθηνη με παθητικη ψυξη που θα βρεις!
okeanos111 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 H 7600 θα μπει σε ενα αλλο πισι, το οποιο δεν εχει καθολου καρτα γραφικων, κ δεν μπορω να το συνδεσω στην οθονη μου!( δεν βρισκω και το καταλληλο μεγεθος καλωδιου vga to dvi,ειναι κ ακριβα,ανω των 20, κ 25ευρω!) Ακομη θα αγορασω τα νεα windows 7, 64αρια, k θα βαλω αλλες μνημες νεες 4 gb ddr2!κ ισως κ ενα νεο δισκο SSD για το λειτουργικο, ( Αν κ παρουσιαζουν καποια προβληματακια,οπως διαβαζω!κ μαλλον θα το καθυστερησω) Γιαυτο εκανα κ αυτο το τοπικ, τα χρηματα της αναβαθμησης, θα ειναι αρκετα! δεν ειναι μονο τα 30 ευρω η διαφορα!
le_bron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 E μην αγορασεις τα 7 τοτε να σου μεινουν παραπανω λεφτα. ''Δανεισου '' τα.
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 E μην αγορασεις τα 7 τοτε να σου μεινουν παραπανω λεφτα. ''Δανεισου '' τα. Σωστός! Επίσης πήγαινε Πλαίσιο κι όταν δε σε κοιτάει κανείς τσέπωσε και μια κάρτα γραφικών. Αν σε πάρει πρέφα ο σεκιουριτάς, ρίξε του μια στο καλάμι και τρέχα! Εφόσον δεν έχεις τίποτα απαιτήσεις θα προτείνω κι εγώ την πιο φθηνή fanless που θα βρεις.
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σωστός! Επίσης πήγαινε Πλαίσιο κι όταν δε σε κοιτάει κανείς τσέπωσε και μια κάρτα γραφικών. Αν σε πάρει πρέφα ο σεκιουριτάς, ρίξε του μια στο καλάμι και τρέχα! Μη γίνεσαι κακός ρέι..
okeanos111 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδακια που με διαφωτησαν στο μεγαλο προβλημα μου! Ας κλειδωσει το τοπικ παρακαλω! δεν εχει καποιο νοημα πλεον.
le_bron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σωστός! Επίσης πήγαινε Πλαίσιο κι όταν δε σε κοιτάει κανείς τσέπωσε και μια κάρτα γραφικών. Αν σε πάρει πρέφα ο σεκιουριτάς, ρίξε του μια στο καλάμι και τρέχα! Εφόσον δεν έχεις τίποτα απαιτήσεις θα προτείνω κι εγώ την πιο φθηνή fanless που θα βρεις. Μα καλα τι λες ποιος σεκιουριτας ποιο πλαισιο? Εγω να τα δανειστει του ειπα αμα θελει του τα δανειζω κι εγω. Δεν καταλαβαινω...
d3m0n Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Γιατί ρε όλοι σας τα έχετε αγορασμένα τα windows;;
le_bron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ελα μου ντε? Και να τα εχουνε, για τους αλλους δηλαδη ειναι ντροπη και πρεπει να τους κοροιδευουνε? Τοσο ''υπερανω'' ειναι?
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Γιατί ρε όλοι σας τα έχετε αγορασμένα τα windows;; Φυσικά όχι (αν και τα Win7 τα χω νόμιμα). Απλά το να προτείνεις στον άλλον ανοιχτά να τα βάλει σπασμένα, χτυπάει κάπως, ιδίως εφόσον είναι γνωστή η πολιτική του forum για τέτοια θέματα.
le_bron Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ε το ειπα οσο πιο κομψα μπορουσα ομως. Και να σου πω, οταν πχ στο section των αναβαθμισεων λες σε καποιον ''αμα τον θες για να κατεβαζεις τραγουδια δε χρειαζεται να σκασεις 1500 ευρω'' το ιδιο δεν ειναι? Εκει ομως δε σχολιαζει κανενας, τα πειρατικα win μας πειραξανε....
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τέλος πάντων. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Ο OP αποφάσισε για την αγορά της κάρτας γραφικών απ ό,τι κατάλαβα, οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.