dikatsu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πως μπορώ να βάλω ένα νέο Τεμπλιετε στο joomla? δουλευω σε localhost. Ευχαριστώ πολυ. Επισεις θέλω να κάνω 2 διαφορετικά user στο localhost Πως γίνετε ?? Εχω το ελληνικό jοοmla. Ευχαριστώ πολυ!!!!
dikatsu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τεμπλιετε? wtf? Στα αγγλικά λέγετε έτσι : template
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στα αγγλικά λέγετε έτσι : template Στα αγγλικά γράφεται template αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στα ελληνικά γράφεται "Τεμπλιετε". Για το template το αποσυμπιέζεις στο φάκελο \joomla\templates\ Το RTFM το κοίταξες καθόλου; Για τους users. Εννοείς users του joomla, σωστά; Ναι μπορείς να κάνεις όσους θέλεις.
dikatsu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Στα αγγλικά γράφεται template αλλά αυτό δε σημαίνει ότι στα ελληνικά γράφεται "Τεμπλιετε". Για το template το αποσυμπιέζεις στο φάκελο \joomla\templates\ Το RTFM το κοίταξες καθόλου; Για τους users. Εννοείς users του joomla, σωστά; Ναι μπορείς να κάνεις όσους θέλεις. Οκ το αποσυμπιεσα εκει. Μετα ποια είναι η διαδικασία? Το RTFM που είναι εγω εχω το ελλινικο joomla που θατο βρω. Πως μπορω να κανω πολλοϋς user? Αν μπορείτε πείτε μου αναλυτικά όλη την διαδικασία γιατι είμαι αρχάριος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!
antonisid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εισαι αρχαριος οκ αλλα αυτα που ρωτας ειναι αρκετα απλα και μ ενα search στο google θα βρισκες αμεσως την λυση. Αφου το αποσυμπιεσες θα πρεπει να τα βαλεις τ αρχεια στο φακελλο Templates (εκει που ειναι και τ αλλα δηλαδη) . Στην συνεχεια πας extension->template manager και το επιλεγεις για default. Οσο για τους χρηστες πας site->user manager και επιλέγεις προσθήκη. Κανε μια καλή περιηγηση στο administration του joomla για να εξικοιωθείς.
dikatsu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Εισαι αρχαριος οκ αλλα αυτα που ρωτας ειναι αρκετα απλα και μ ενα search στο google θα βρισκες αμεσως την λυση. Αφου το αποσυμπιεσες θα πρεπει να τα βαλεις τ αρχεια στο φακελλο Templates (εκει που ειναι και τ αλλα δηλαδη) . Στην συνεχεια πας extension->template manager και το επιλεγεις για default. Οσο για τους χρηστες πας site->user manager και επιλέγεις προσθήκη. Κανε μια καλή περιηγηση στο administration του joomla για να εξικοιωθείς. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!:lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:01 ---------- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!:lol::lol: Παιδια όλα ωραία είσαστε φανταστικοί!!!! Όμως έχω ένα μικρό προβληματάκι. Τελικά έφτιαξα 2 user όμως το μενου και των 2 user είναι το ίδιο!!!!! Κανονικά δεν θα πρέπει το ένα να είναι διαφορετικό από το άλλο? Δηλαδή κάνω αλλαγές στον ένα user και επηρεάζετε και ο άλλοs user. Κανονικά το ένα μενού θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητο από το άλλο!!! Κατι λείπει!!!!
antonisid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στα menu items και για καθένα απ αυτα να ορίσεις το access level. Δε νομιζω οτι γινεται απλα να διαχωρισεις τα μενου αναλογα τον χρηστη αλλα βασει του αν ειναι registered , administrator , visitor κτλ.
dikatsu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στα menu items και για καθένα απ αυτα να ορίσεις το access level. Δε νομιζω οτι γινεται απλα να διαχωρισεις τα μενου αναλογα τον χρηστη αλλα βασει του αν ειναι registered , administrator , visitor κτλ. Αγαπητέ φίλε δε καταλαβα τιποτε!!!!!Δεν θέλω να διαχωρισω τα μενου απλως το ενα user να είναι ένα διαφορετικο iste και το άλλο παλι να είναι ενα αλλο διαφορετικο απο το πρωτο.
antonisid Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Αυτο που λες δεν γνωριζω πως και αν γίνεται .
dikatsu Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει???? Είναι πολυ σημαντικό για μένα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.