Προς το περιεχόμενο

Περί ssd και mobo.


Cupras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το συστημα της υπογραφής μου, σκέφτομαι να αγοράσο τον intel x25-m 2nd gen ssd. Αυτο που θα ήθελα να μάθω ειναι αν θα αποδόση τα μέγιστα ο νεος μου δίσκος με το μαπα mobo που εχω, και αν τυχον θα υπαρξουν προβληματα. Το mobo ειναι: http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1

 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και βεβαια το chipset του mboard εχει μεγαλο ρολο στην αποδοση του ssd..Οι intel παιζουν πολυ καλα στα σχετικα καινουρια intel chipset , απο p35 και ανω δηλαδη.Εσυ με το p35 που εχει η μητρικη σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Ιδιο chipset(p35) εχω κι εγω και παει σφαιρα.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωι θα μου έρθει ο intel x25-m gen2. Κατι που πρέπει να ξέρω πριν την εγκατάσταση του? Σε πια sata πορτ θα μπει ή τιποτα αλλαγες στο bios?Format κάνω κανονικα κατα την εγκατασταση ε? Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...