midas2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Re paidia ti moda einai auti?Na pane sta tsakidia... i blakes stelnoun ena europoulo to mynhma,kai to koufo einai oti ta stelnoun swro! Egw proswpika den exw steilei pote,merikes fores kathomai kai to blepw etsi gia plaka,exei gay kai lesbies poio polous apo tous normal...ti napw!!! :ooo:
wOOzY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Σιγά το νέο!Ρε έχει πολλούς καραγκιόζηδες η Ελλάδα... Τι κάνουν για τα φράγκα...Τα κέρατα τους έχουν οικονομήσει. Και που είσαι ακόμα,θα έρθουν εποχές που για ένα ευρώ θα πρέπει να δεις τηλεόραση...Τι να πει κανείς...Στην Ελλάδα είσαι,τι θες να γίνεται; :ooo:
ex_tep Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 1 euro to minima..Ma kala vlakes einai??me 1 euro mporoun na mpoun 5 ores to vradi kai na steiloun xiliades minimata...
dark Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 mipos einai maimou ayta ta minimata? to oti yparxoyn valakes einai gnwsto alla toso poly?
wOOzY Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2002 Το έχω σκεφτεί αυτό ρε dark,εξάλλου σε κάποιο κανάλι από όλα αυτά,υπάρχει ένας ή μία με το Nickname Operator,μολίς π.χ κάποιος καλημέρα Operator,απαντάει και λέει:Καλημέρα,σε δευτερόλεπτα μέσα...Τι να πει κανείς... Σχετικά με τους βλάκες,υπήρχαν από την αρχαίοτητα και θα υπάρχουν μέχρι σήμερα... :smirk: :grin: Σε κάποια φάση άλλο ένα μύνημα,ρώτησε κάποιος ποιος έχει pc και είπε ένας εγώ...Και λέει:Παίζω Online Empire Earth,αλλά στέλνω και μύνηματα...Τι %$$%#%!
midas2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 malakes exi polous i elada,distixos gia mena,eutixos gia autous me ta kolochat tous.ti na pei kaneis,mporei na einai kai pseutika ta minimata gia na fernun kosmo,den xero sigura.
ex_tep Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 simera ta xaramata epesa se ena tv-chat..Emeina ..evlepa epi mish ora 5-6 atoma na kanoun chat astamatita polla minimata leme...Egw eida mesa se mish ora 15 msgs apo enan sigekrimeno..Mallon kati den pezei kala..
wOOzY Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Και που να δεις στο Tv-Πειραιάς..Εκεί είναι μαζεμένα τα κορόιδα..Αλλά μερικά είναι στημένα,δεν μπορεί ο άλλος κατά μέσο όρο όλη την μέρα να βλέπει το Chat και να στέλνει μυνήματα.
dark Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο ποτε θα επεμβει ρε παιδια Αγγελιες για gay παιζουν μερα μεσημερι Η φαρμα τους πειραξε?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Χαχαχαχα... Τρομερό ρε παιδιά. Gay και Λεσβίες... Πάντως μην ψαρώνετε, γιατί το 80% των μηνυμάτων είναι bot! Είναι η λογική του "Για κάτσε ρε, εδώ postάρων αρκετοί. Κάτσε να στείλω και εγώ να είμαι in" Και στέλνει ο μ@λ@κ@ς Και δεν γ@μ@ει και πληρώνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.