Προς το περιεχόμενο

thomson tg585v7

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια ερωτησουλα...

εχω αυτο το ρουτερακι..thomson tg585v7 το πηρα απο forthnet...ειναι για γραμμη pstn...

μπορω με καποιο τροπο να το κανω για γραμμη isdn??και αν ναι με ποιον τροπο...??υπαρχει καποιο firmware για αυτην την δουλεια.?μπορειτε να μου πειτε που θα το βρω και ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να ολοκληρωθει σωστα η διαδικασια..??

ευχαριστω...!!!

Δημοσ.

φιλε αν θες εχω το linksys wag354g για isdn που έδινε κάποτε η φορθνετ. έχει και αυτό ασύρματο κ 4 ports και είναι δοκιμασμένο σε 24αρα γραμμή μπορούμε να κάνουμε τράμπα..

Δημοσ.
δυστυχως δεν γινεται.και αν υπαρχει τροπος δεν τον εχει βρει κανενας στο ιντερνετ.

Όχι δεν γίνεται καθώς είναι άλλο το hardware στα Speedtouch PSTN και άλλο στα ISDN.

Δημοσ.

Γεια σας

Είμαι καινουργιος στο forum, θα ηθελα να μαθω πως μπορω να μπω στις ρυθμισεις του router (thomson TG 585 v7). Βασικα εχω βαλει καποιο κωδικο γι αυτες τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να μπω, αν υπάρχει κάποιος αλλος τροπος?

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

αν εχεις βαλει κωδικο τοτε απλα πατας το μικρο κουμπακι απο πισω με μια καρφιτσα για 4-5 seconds και θα δεις οτι θα ξαναξεκινησει απο την αρχη ολα του τα λαμπακια και θα εχει χασει ολες τις ρυθμισεις και απλα πρεπει να τις ξανακανεις.οταν κανει το easy setup σε ρωταει username,password της συνδεσης και μετα σε ρωταει Username kai password toy router.εκει την πατανε ολοι και βαζουν 2 φορες τα στοιχεια της συνδεσης.οποτε απλα το κανεις reset default.το Administrator και κενο password ειναι μονο στο telnet.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ, να σαι καλα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:23 ----------

Να ρωτησω και κάτι ακόμη,

Επειδη απ'οτι βλεπω σχεδον ολη η γειτονια μπαίνει απο τη δική μου συνδεση, πως θα μπορούσα να βάλω κάποιο κωδικο, να το κλειδωσω τελος πάντων?

Ευχαριστω και πάλι

Δημοσ.

192.168.1.254

μετα πας κατω αριστερα Home network

μετα πανω κεντρο που λεει wlanκαι κανεις κλικ.μετα πανω πανω δεξια στο configure μετα κατω κατω που λεει use wpa psk encryption.to τσεκαρεις.μετα απο κατω βαζεις wpa+wpa2 και μετα βαζεις και λεξη κλειδι που θες απο 8 εως 64.και ολοι θα βγουν εξω.αν μπαινεις ασυρματα θα πρεπει να ξανακανεις Log in.otan πας στο Home network σου λεει και ποσοι ειναι μεσα η ποσοι μπηκαν με τι ονομα κτλ κτλ.κλειδωσε το.θα γινει το λαμπακι απο κοκκινο πρασινο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...