gdevelek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα έχω στη δουλειά ένα laptop που είναι πολύ γρήγορο αφού ξεκινήσει, αλλά αργεί πολύ να ξεκινήσει είναι διπύρηνο στα 1.6γίγα με 2γίγα μνήμη, turbo-x δηλαδή από τη στιγμή που θα δώσω τον κωδκό μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας, περνά και ένα λεπτό η γραμμή "loading your personal settings" μένει στην οθόνη για μια αιωνιότητα πώς να το ψάξω; τι να είναι αυτό που καθυστερεί τόσο εκείνη τη στιγμή; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
memax Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 εχεις δει ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με τα windows? φανταζομαι οτι ξεκινανε πολλα μαζι και γι αυτο αργει πολυ να μπεις. εναρξη->εκτελεση->msconfig και στην καρτελα εκκινηση δες και πες μας ποσα και ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με τα windows...
gdevelek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 το έχω τσεκάρει το msconfig και δεν είδα κάτι ύποπτο... αύριο που θα έχω το μηχάνημα θα ποστάρω ένα screenshot
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μια και το msconfig δεν δειχνει κατι υποπτο που λες,ριξε μια ματια με το autoruns απο την microsoft και παλι,για μια πολυ πιο λεπτομερη εικονα του τι συμβαινει κατα το boot,μηπως και δεις κατι απο κει.
gdevelek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω... και να τα δω, που θα τα δώ αύριο και με το autoruns, μπορώ να δω ποιο τελικά είναι αυτό που καθυστερεί; θα καταλήξω να τα κόψω ένα-ένα για να δω με ποιο αλλάζει η κατάσταση, δουλειά που θέλει πολύ χρόνο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δεν ξέρω... και να τα δω, που θα τα δώ αύριο και με το autoruns, μπορώ να δω ποιο τελικά είναι αυτό που καθυστερεί; θα καταλήξω να τα κόψω ένα-ένα για να δω με ποιο αλλάζει η κατάσταση, δουλειά που θέλει πολύ χρόνο... Προσοχη μονο οσον αφορα το autoruns,μην απενεργοποιησεις οτι δεν ξερεις γιατι πολυ πιθανον να προκαλεσεις προβλημα.
memax Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μην το δοκιμασεις αυτο που λες να τα βγαζεις ενα ενα γιατι πολυ πιθανον να απενεργοποιησεις και την εκκινηση ενος απαραιτητου και να εχεις αλλα ...κανε μας ενα screenshot και τα ξαναλεμε
gdevelek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 εντάξει δεν θα απενεργοποιήσω πράγματα που φαίνονται σημαντικά αρχικα το πρωί είχα 90" μέχρι να βγει το loading personall settings, και άλλα 60" μέχρι να βγει το desktop τώρα μετά από απενεργοποίηση κάποιων services έχω πέσει κατά περίπου 60" στο σύνολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.