Προς το περιεχόμενο

slow start

gdevelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

έχω στη δουλειά ένα laptop που είναι πολύ γρήγορο αφού ξεκινήσει, αλλά αργεί πολύ να ξεκινήσει

είναι διπύρηνο στα 1.6γίγα με 2γίγα μνήμη, turbo-x

δηλαδή από τη στιγμή που θα δώσω τον κωδκό μέχρι τη στιγμή που θα εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας, περνά και ένα λεπτό

η γραμμή "loading your personal settings" μένει στην οθόνη για μια αιωνιότητα

πώς να το ψάξω; τι να είναι αυτό που καθυστερεί τόσο εκείνη τη στιγμή;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

εχεις δει ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με τα windows?

φανταζομαι οτι ξεκινανε πολλα μαζι και γι αυτο αργει πολυ να μπεις.

εναρξη->εκτελεση->msconfig και στην καρτελα εκκινηση δες και πες μας ποσα και ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με τα windows...

Δημοσ.

το έχω τσεκάρει το msconfig και δεν είδα κάτι ύποπτο...

αύριο που θα έχω το μηχάνημα θα ποστάρω ένα screenshot

• Moderators
Δημοσ.

Μια και το msconfig δεν δειχνει κατι υποπτο που λες,ριξε μια ματια με το autoruns απο την microsoft και παλι,για μια πολυ πιο λεπτομερη εικονα του τι συμβαινει κατα το boot,μηπως και δεις κατι απο κει.

Δημοσ.

δεν ξέρω... και να τα δω, που θα τα δώ αύριο και με το autoruns, μπορώ να δω ποιο τελικά είναι αυτό που καθυστερεί; θα καταλήξω να τα κόψω ένα-ένα για να δω με ποιο αλλάζει η κατάσταση, δουλειά που θέλει πολύ χρόνο...

• Moderators
Δημοσ.
δεν ξέρω... και να τα δω, που θα τα δώ αύριο και με το autoruns, μπορώ να δω ποιο τελικά είναι αυτό που καθυστερεί; θα καταλήξω να τα κόψω ένα-ένα για να δω με ποιο αλλάζει η κατάσταση, δουλειά που θέλει πολύ χρόνο...

Προσοχη μονο οσον αφορα το autoruns,μην απενεργοποιησεις οτι δεν ξερεις γιατι πολυ πιθανον να προκαλεσεις προβλημα.

Δημοσ.

μην το δοκιμασεις αυτο που λες να τα βγαζεις ενα ενα γιατι πολυ πιθανον να απενεργοποιησεις και την εκκινηση ενος απαραιτητου και να εχεις αλλα ...κανε μας ενα screenshot και τα ξαναλεμε

Δημοσ.

εντάξει δεν θα απενεργοποιήσω πράγματα που φαίνονται σημαντικά

αρχικα το πρωί είχα 90" μέχρι να βγει το loading personall settings, και άλλα 60" μέχρι να βγει το desktop

τώρα μετά από απενεργοποίηση κάποιων services έχω πέσει κατά περίπου 60" στο σύνολο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...