blashyrkh+ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα ,υπαρχει προγραμμα που να συγχρονιζει αυτοματα τους υποτιτλους αναλογα με το .avi ?Εχω δοκιμασει το subfix αλλα δεν καταλαβα ιδιαιτερα πως δουλευει ..Αλλες φορες το πετυχαινω και αλλες οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ti εννοείς αυτόματα; Εγώ χρησιμοποιώ το subs factory ορίζοντας τον πρώτο και τελευταίο υπότιτλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εγω με °hackintosh leo 10.5.4 γιατι δεν βρισκω αυτη την επιλογη,εχω και γω το ιδιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakaliaros2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 παιδια ξερει κανεις γιατι τους υποτυτλους τους εμφανιζει κινεζικους και οταν τους παιζει, αλλα και οταν τους ανοιγω με τεχτ εδιτορ.κατι πρεπει να παιζει με τις γραμματοσειρες ε ? για πειτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Για ποιο πρόγραμμα μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πρεπει να ειναι σε mac greek η σε iso 8859-7 αυτο το φτιαχνεις απο εκει που ρυθμιζεις τους υποτιτλους αλλα δεν μας ειπες με ποιο προγραμμα σε ενδιαφερει αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.