Προς το περιεχόμενο

htc diamond 2 εκανα αναβάθμιση και δεν συνδέομαι στο internet...

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον ακου, να χαλασε ο δεκτης wifi απλα και μονο με την αναβαθμιση και λογω αυτης, απλα δεν συμβαινει.

Ψαξε να δεις μηπως παιζει τιποτα με την συνδεση. Δοκιμασε να συνδεθεις με καποιο αλλο wifi αν μπορεις να βρεις.

Δημοσ.
Λοιπον ακου, να χαλασε ο δεκτης wifi απλα και μονο με την αναβαθμιση και λογω αυτης, απλα δεν συμβαινει.

Ψαξε να δεις μηπως παιζει τιποτα με την συνδεση. Δοκιμασε να συνδεθεις με καποιο αλλο wifi αν μπορεις να βρεις.

φιλε καθε λιγο μου βγαζει οτι κατι εχει η συνδεση (αδυνατη να συνδεθει και με περνει σε κατι συνδεσεις ...εκεινο που μου βγάζει στισ συνδεσεις ειναι cytamobile-vodafone(προσθηκη νεας συνδεσης μοντεμ ορισμος παραμετρον διακομιστη μεσολάβησης, διαχειριση υφισταμενων συνδεσεων και αλλο κατι ποιο κατω το δυχτιο εργασιας μου..και εινε σχεδον τα ιδια....δεν ειχε κατι πριν την αναβαθμιση....:fear:

και το πσ3 ενο8ικε κανονικα με το wi fi (wireless<)....:shock::cry:

πτου την επαθα παλι....

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον δοκιμασε να ανοιξεις το wifi απο την καρτελα με τις ρυθμισεις, βαλτο να βρει δικτυα και επιλεξε το απο εκει. Και ξαναρωταω. HARD RESET εκανες μετα την αναβαθμιση? Οχι απλη επανεκκινηση, αλλα hard reset.

Δημοσ.
Λοιπον δοκιμασε να ανοιξεις το wifi απο την καρτελα με τις ρυθμισεις, βαλτο να βρει δικτυα και επιλεξε το απο εκει. Και ξαναρωταω. HARD RESET εκανες μετα την αναβαθμιση? Οχι απλη επανεκκινηση, αλλα hard reset.

Ναιιιιιιιιιιιι 2 φορες αλΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(Στα ελληνικα ειναι το κινητο μου και ειναι αυτο που λεγετε εκκαθαριση μνημης?)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

Ναιιιιιιιιιιιι 2 φορες αλΛΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(Στα ελληνικα ειναι το κινητο μου και ειναι αυτο που λεγετε εκκαθαριση μνημης?)

δειχνει οτι ειναι ενομενο εχει ν δλδ ειναι ενωμενο...αλλα οταν παω να μπω σε ενα site η για να κανει αναβα8μηση μου λεει προβλημα με την συνδεση.....

• Moderators
Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:24 ----------

δειχνει οτι ειναι ενομενο εχει ν δλδ ειναι ενωμενο...αλλα οταν παω να μπω σε ενα site η για να κανει αναβα8μηση μου λεει προβλημα με την συνδεση.....

Ναι αυτο ειναι.

Ειλικρινα ομως εκει που νομιζω πως καταλαβαινω το προβλημα λες κατι και με μπερδευεις παλι... Η αναβαθμιση που ανφερες οτι λεει προβλημα με την συνδεση που ακριβως κολλαει????? Αφου 1) Την εκανες ηδη.

2) Δεν θελει wifi για να γινει!

Δημοσ.
Ναι αυτο ειναι.

Ειλικρινα ομως εκει που νομιζω πως καταλαβαινω το προβλημα λες κατι και με μπερδευεις παλι... Η αναβαθμιση που ανφερες οτι λεει προβλημα με την συνδεση που ακριβως κολλαει????? Αφου 1) Την εκανες ηδη.

2) Δεν θελει wifi για να γινει!

oχι δεν καταλαβες μια χαρα εγινε η αναβα8μιση αλλα οταν πας να κανω αναβαθμηση τον καιρο μου βγαζει μυνημα οτι ειχε προβλημα η συνδεση:-(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:27 ----------

τι να κανω τωρα?(καταλαβες?)

• Moderators
Δημοσ.

Ε ναι, τωρα καταλαβα.

Για πηγαινε στις ρυθμισεις > Συνδεσεις>Για προχωρημενους> Επιλογη Δικτυων και δες μηπως διορθωθει απο εκει. Με GPRS συνδεεσαι κανονικα?

Δημοσ.

ακου να στο κανω πιο λιανα πριν να το κανω αναβα8μιση το κινητο ηταν μια χαρα και εμπενε στο ιντερνετ με wifi οταν εκανα αναβα8μηση windows mobile 6.5 που λεγαμε το εκανα μια χαρα αλλα δεν εμπενε στο ιντερνετ το εκανα και hard reset αλλα τιποτα ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ----------

Ε ναι, τωρα καταλαβα.

Για πηγαινε στις ρυθμισεις > Συνδεσεις>Για προχωρημενους> Επιλογη Δικτυων και δες μηπως διορθωθει απο εκει. Με GPRS συνδεεσαι κανονικα?

φιλε ειμαι τωρα εκει στης ρυ8μησης και λεει το προτο τα προγραμμα που συνδέονται αυτοματα στο ιντερνετ πρεπει να συνδεονται μεσο εδο τι πρεπει να εχει?

2.λεει τα προγραμματα που συνδεονται με ιδιωτικο δικτυο πρεπει να συνδέονται μέσω και εδω εχει απο τισ επιλογες το δυκτιο εργασιας μου....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:48 ----------

ακου να στο κανω πιο λιανα πριν να το κανω αναβα8μιση το κινητο ηταν μια χαρα και εμπενε στο ιντερνετ με wifi οταν εκανα αναβα8μηση windows mobile 6.5 που λεγαμε το εκανα μια χαρα αλλα δεν εμπενε στο ιντερνετ το εκανα και hard reset αλλα τιποτα ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ----------

φιλε ειμαι τωρα εκει στης ρυ8μησης και λεει το προτο τα προγραμμα που συνδέονται αυτοματα στο ιντερνετ πρεπει να συνδεονται μεσο εδο τι πρεπει να εχει?

2.λεει τα προγραμματα που συνδεονται με ιδιωτικο δικτυο πρεπει να συνδέονται μέσω και εδω εχει απο τισ επιλογες το δυκτιο εργασιας μου....

GPRS τι ειναι αυτο μηπως GPS?

• Moderators
Δημοσ.

Βαλε και στο 1 την επιλογη για το δικτυο εργασιας και δοκιμασε μηπως δουλεψει και τωρα. Αλλιως δεν ξερω τι μπορει να φταιει...

GPRS εννοω. Οταν συνδεεσαι με την συνδεση που εχεις (Βονταφον, whatever).

Δημοσ.
Βαλε και στο 1 την επιλογη για το δικτυο εργασιας και δοκιμασε μηπως δουλεψει και τωρα. Αλλιως δεν ξερω τι μπορει να φταιει...

GPRS εννοω. Οταν συνδεεσαι με την συνδεση που εχεις (Βονταφον, whatever).

δεν κανει τιποτα φιλε τωρα τι πρεπει να κανω?:fear::whistle::confused::shock: εβαλα δυκτυο ασφαλειας αλα τιποτα παλι να παω στο γερμανο?

Δημοσ.
Δεν υπαρχει καποιος τροπος να επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση;;

το εκανα ηδη αλλα τιποτα:-(:-(:fear::fear::confused::shock::eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...