yiannakas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 παιδιά μπορείτε να δώσετε αναλυτικές οδηγίες πως να κάνω deinterlace με mvbob, HDV υλικό σε 60p με Huffyuv συμπίεση. υπόψην είμαι παντελώς άσχετος. Δεν βρίσκω Guide ειδικά για mvbob απο HDV... ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Θα εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη stable έκδοση Avisynth, θα αποσυμπιέσεις και τα αρχεία του MVBob filter στον αντίστοιχο κατάλογο με τα plugins του Avisynth και μετά θα πρέπει να φτιάξεις ένα Avisynth σκριπτάκι (ένα απλό αρχείο κειμένου με κατάληξη .avs είναι) που να φορτώνει το αρχείο σου και να εφαρμόζει το MVBob filter. Αυτό το αρχειάκι είναι που θα φορτώσεις στο πρόγραμμα με το οποίο θέλεις να συνεχίσεις την επεξεργασία σου. Πού ακριβώς έχεις κολλήσει... ;
yiannakas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθειά σου, είναι πολύτιμη λοιπόν, έφτιαξα το παρακάτω script και μου βγάζει error ''unable to load mvtools.dll'', ενώ το έχω βάλει μεσα στο φάκελο του avisynth το script : Import("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\mvbob.avs") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\\dgdecode.dll") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\LeakKernelDeint_1.5.4\LeakKernelDeint.dll") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\UnDot\undot.dll") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\TomsMoComp\Avisynth_2.5\tomsmocomp.dll") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\MVTools-v1.0.3\mvtools.dll") LoadPlugin("E:\UTILITIES\DVD\AviSynth 2.5\plugins\masktools.dll") mpeg2source("E:\spetses 2007\spetses.d2v") mvbob()
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.