Antwni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Έχω κάτι μικρά videakia avi και θέλω να τα ενώσω!!Πιο πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω?? Thanks in advance!!
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τα sticky (επισημασμένα) threads της ενότητας τα κοίταξες καθόλου πριν ανοίξεις νέο... ;
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τα sticky (επισημασμένα) threads της ενότητας τα κοίταξες καθόλου πριν ανοίξεις νέο... ; Μπαααααα ούτε καν λίγο google
Antwni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τα sticky (επισημασμένα) threads της ενότητας τα κοίταξες καθόλου πριν ανοίξεις νέο... ; Όχι δεν τα κοίταξα γιατί το thread (θέμα) το έβαλα στην κατηγορία ''software'' Και κάτι λίγο που κοίταξα αναφέρουν το πρόγραμμα AVI2DVD...εγώ όμως όπως είπα έχω κάτι μικρά avi (16mb περίπου)!! Μπαααααα ούτε καν λίγο google Εσύ τι πετάγεσαι ρε??
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Όχι δεν τα κοίταξα γιατί το thread (θέμα) το έβαλα στην κατηγορία ''software'' Αυτό δεν είναι ελαφρυντικό, το αντίθετο! Και κάτι λίγο που κοίταξα αναφέρουν το πρόγραμμα AVI2DVD...εγώ όμως όπως είπα έχω κάτι μικρά avi (16mb περίπου)!! Αυτό δηλαδή δεν το είδες; Χρήσιμα θέματα στην ενότητα Video και Audio: Επίσης, στο Insomnia Wiki μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω, σχετικά με Video και Audio, άρθρα: Κόψιμο-ράψιμο αρχείων video με δωρεάν λογισμικόΠεριγραφή: Αναλυτικός οδηγός για τη διεκπεραίωση των εργασιών που αναφέρει ο τίτλος, κάνοντας χρήση κυρίως του δωρεάν και ανοικτού κώδικα Avidemux. Το Avidemux έχει εκδόσεις όχι μόνο για MS Windows αλλά και για διάφορα άλλα Λ/Σ
Antwni Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αυτό δεν είναι ελαφρυντικό, το αντίθετο! Εγώ είπα αυτό που έκανα.....δεν το είπα σαν δικαιολογία... Αυτό δηλαδή δεν το είδες; Χρήσιμα θέματα στην ενότητα Video και Audio: Αυτό το είδα το κόψιμο και ράψιμο αρχείων video δεν είδα!! Ok thanks again parsifal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.