Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επίσης,

το γεγονός ότι οι μπάτσοι δεν σκοτώνονται, προδίδει την καταγωγή της ταινίας ε.

Εγω αυτο που ειδα στον κινηματογραφο ειχε alternate ending χωρις μπατσους..

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

suspiria spoiler ffs, learn to use it plz. kthxbye.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.
suspiria spoiler ffs, learn to use it plz. kthxbye.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

οου σορι πλιζ φοργκιβ μι!

Δημοσ.

Εγω θελω να μαθω ποια ταινια εβλεπε το κοινο γιατι δεν παιζει να εβλεπε paranormal και να αντιδρουσε ετσι...εκτος και αν αυτο που ειδα ειχε χαμηλα φωνητικα εφε...

οσο για τους πρωταγωνιστες διαβαστε γιατι δεν βαλαν καλυτερους.. http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite1_1_14/10/2009_302252

τα συγχαρητηρια μου στο concept που χωρις μαρκετινγκ μια bmovie εβγαλε τοσα φραγκα...

Προφανως και δε καλεσαν ουτε 15χρονα, ουτε ανθρωπους που δε εχουν καμμια σχεση με το ολο θεμα.. Οποιος εχει αγνοια απο αυτα, τοτε λογικο ειναι να μη συγκινηθηκε.. Εγω που εχω και εμπειριες κατατρομαξα και ακομα πολλες φορες ( μετα απο 4 μηνες!! ) δε μπορω να κοιμηθω.

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

OK, έχω πολλά παράπονα από το thread.

Υποτίθεται ότι από αυτά που διάβαζα (μέσος όρος) περίμενα μια ταινία όπου μόνο το φινάλε αξίζει.

Είδα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Μια ενδιαφέρουσα ταινία, ωραίο χτίσιμο, πολλά παιχνίδια με το μυαλό σου (Ακούγεται κάτι ή ιδέα μου είναι; Βλέπω κάτι; Μήπως πρέπει να κοιτάξω αλλού; κτλ κτλ) και ένα σούπερ μούφα τέλος, από αυτά που έχουμε δει χιλιάδες φορές.

Κρίμα.

Και την είδα υπό τέλειες συνθήκες. Βράδυ, κλειστά φώτα, ολομόναχος σε μεγάλο σπίτι... Τζίφος.

Δημοσ.
OK, έχω πολλά παράπονα από το thread.

Υποτίθεται ότι από αυτά που διάβαζα (μέσος όρος) περίμενα μια ταινία όπου μόνο το φινάλε αξίζει.

Είδα ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Μια ενδιαφέρουσα ταινία, ωραίο χτίσιμο, πολλά παιχνίδια με το μυαλό σου (Ακούγεται κάτι ή ιδέα μου είναι; Βλέπω κάτι; Μήπως πρέπει να κοιτάξω αλλού; κτλ κτλ) και ένα σούπερ μούφα τέλος, από αυτά που έχουμε δει χιλιάδες φορές.

Κρίμα.

Και την είδα υπό τέλειες συνθήκες. Βράδυ, κλειστά φώτα, ολομόναχος σε μεγάλο σπίτι... Τζίφος.

Ποιο τελος ειδες?

Επισκέπτης
Δημοσ.
Ποιο τελος ειδες?

Είδα τα δύο από τα τρία.

Βασικά δεν έχει σημασία. Όλα τα φινάλε, είναι απλά φινάλε. Δεν υπάρχει ούτε κάποια ανατροπή, ούτε κάποια εξήγηση, ούτε κάποια ιστορία ή κάτι. Η ταινία απλά τελειώνει, χιλιοειπωμένα και προβλέψιμα. Δηλαδή πόσο πιο "τίποτα" να τελείωνε; Την ώρα που κοιμόντουσαν;

Ίσως το χειρότερο είναι ότι όσο την έβλεπα σκεφτόμουν "πωπω, που να έρθει και το φινάλε που όλοι έλεγαν ότι μόνο αυτό αξίζει" και τελικά μόνο αυτό δεν άξιζε. Όλη η ταινία μια χαρά, το φινάλε εντελώς αδύναμο.

Καταλαβαίνω ότι σε ορισμένους δεν άρεσε καθόλου η αρχή, ή καλύτερα ολόκληρη η ταινία, γιατί είναι ταινία που βασίζεται στο κλίμα και στο να σε βάζει να σκέφτεσαι. Αυτός που βλέπει τις ταινίες σαν θεατής (ή ακόμα χειρότερα, στο γρήγορο, με παρέα που κάνει χαβέλε, με ένα ξινισμένο ύφος "σιγά το τρομαχτικό", κτλ κτλ), δεν μπορεί να επηρεαστεί. Εγώ προτιμώ θρίλερ που με βάζουν στη διαδικασία να προσπαθώ να ακούσω, να παρατηρώ έντονα, να σκέφτομαι σενάρια, παρά τα θρίλερ που μου δείχνουν πράγματα, γιατί ότι και να μου δείξουν δεν μπορεί να είναι πιο τρομαχτικά από αυτά που φαντάζομαι/σκέφτομαι/δημιουργώ.

Όταν μια ταινία μπορεί να σε κάνει να ανατριχιάζεις με μια σκηνή όπου το μόνο που συμβαίνει είναι πχ

μια κοπέλα που κάθεται όρθια για ώρες και κοιτάζει κάποιον που κοιμάται ή ένας θόρυβος ή οτιδήποτε άλλο

σημαίνει ότι έχει σωστούς ρυθμούς (σε βάζει σε κλίμα), σωστό χτίσιμο και έχει πετύχει το στόχο της.

Δημοσ.

ναι δεχτον να σε βαζει να σκεφτεσε, να εχει ενα σεναριο, μια ποιοττα, μια ερμηνεια..... φυσικα και δεν ειμαι αντιθετος με τα chiller thriller και τα προτιμω απο τα σλασερ....Αλλα εδω ειχαμε μια χαζη ιστορια με καθολου πειστικες ερμηνειες εως ενοχλητικες, με κανενα υποβαθρο η σοβαρη εξελιξη. Με μια γκομενα που την μια νυχτα σηκωνεται και στεκεται και την αλλη βγενει στο μπαλκονι και την τριτη ακου κλανιες απο το διπλανο δωματιο. Αυτο ηταν ολλο, ημαρτον. Μα σκεψου περνεις μια καμερα με τους φιλους και γυρνας τις ιδιες σκηνες, εχεις φτιαξει ταινια??? Ακομη και να βρισκεις αυτες τισ σκηνες ενδιαφερον και να σε ανατριχιαζει λιγο , το ολο ενδιαμεσο ειναι απαραδεκτο. Συμπεριφερονται εντελως οτι να ναι, την μια στιγμη σαν να μην τρεχει τιποτα, την αλλη σαν χεσμενοι και την αλλη σαν να ειναι ο μαμαο τσε τουγκ και θα τα βαλει με το φαντασμα το οποιο δεν πιστευει οτι υπαρχει. Οτι ναναι εντελος.

σορυ αλλα με απογοητευεις Manuel.. αλλα δεν μαμιεται ο καθενας εχει τα γουστα του και τι ειμαι εγω για να σου επιβαλω την αποψη μου. Αλλα τελως παντον αυτη ειναι, μου φαινετε αδιανοητο να περνουν στα σοβαρα αυτη την ταινια και να την θεωρουν ενδιαφερον και ανατριχιαστικη/τρομακτικη. Για μενα προσφερει πολυ λιγα, εστω και σε υπονοουμενα (διοτι σε τσιλλερ, πολλα ειναι υπονοουμενα και θεμα σασπενς), για να την θεωρησω κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω πιο πολύ σε ενοχλεί ότι η ταινία αυτή γυρίζεται με ελάχιστα χρήματα. Όπως είπες θα μπορούσε να την είχε γυρίσει και ένας φίλος μου με την παρέα του.

Αν λοιπόν ερχόταν ένας φίλος μου και μου έλεγε "κοίτα τι γύρισα, με ελάχιστα έξοδα" και μου έδειχνε αυτήν την ταινία θα του έλεγα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ.

Από εκεί και έπειτα, όταν λες "την παίρνω στα σοβαρά", τι εννοείς; Μια ταινία είναι. Τίποτα παραπάνω. Από τη στιγμή που επηρεάζει ανθρώπους, αυτό ήταν όλο το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος σκοπός.

Σενάριο στην ταινία δεν υπάρχει και ούτε θέλησε ποτέ να δείξει ότι υπάρχει και αυτό το σέβομαι. Δε χρειάζεται όλες οι ταινίες να βασίζονται στο σενάριο τους.

Οι ερμηνείες δε με πείραξαν. Αντιθέτως, μια χαρά μου φάνηκαν, χωρίς να είναι βέβαια τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αν πάω στην περίπτωση "ένας φίλος μου γύρισε μια τέτοια ταινία" θα βρω 99% πολύ χειρότερες ερμηνείες.

Η ταινία, επίσης, δεν έχει καθόλου μουσική. Κάτι που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, γιατί ότι πετυχαίνει το πετυχαίνει χωρίς "ύπουλα" μέσα.

Το μόνο δίκιο που σου δίνω είναι ότι οι συμπεριφορές των χαρακτήρων είναι λίγο αλλοπρόσαλλες. Αλλά αυτό δικαιολογείται απ' το ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι μια πραγματική ταινία (υποτίθεται), αλλά μόνο ότι εμφανίστηκε μέσα στην κάμερα. Οπότε είναι λογικό να συμβαίνει αυτό, γιατί πολλές φορές περνάνε μέρες που δεν έχει συμβεί κάτι. Για σένα βέβαια πέρασαν 2 δευτερόλεπτα, αλλά για τους χαρακτήρες έχει περάσει πολύς χρόνος.

Από τη στιγμή που η ταινία δεν είναι πραγματική ταινία, αλλά το υλικό της κάμερας, είναι κάτι δεκτό.

Δημοσ.

ιιιιιιιιιιιιι delete! τόσο ύπνο σε ταινία ''τρόμου'' δεν έχω ξαναρίξει και κατά τη διάρκεια και μετά! τόσο promotion και τόση διαφήμηση για την "ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ" και τελικά ήταν μισή βλακεία (ούτε καν ολόκληρη) ! Πάλι καλά που δεν έδωσα τα λεφτά μου να την δω στο σινεμά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τρελενομαι οταν καποιος λεει αυτη τη ταινια βλακεια! Πανε μηνες απο τοτε που την ειδα και ακομα δε μπορω να την ξεχασω, πολλες φορες δε μπορω να κοιμηθω τα βραδια. Με ενα παιδι που μιλαμε για την ταινια, παντα ανατριχιαζουμε και δακρυζουμε.

Γενικα, οποιος πιστευει σε αυτα τα πραματα, θα του αρεσει και η ταινια. Οι υπολοιποι λογικο ειναι να μη καταλαβαινουν..

Δημοσ.
Γενικα, οποιος πιστευει σε αυτα τα πραματα...

Ποιος δηλαδή πιστεύει ΣΟΒΑΡΑ σε αυτά τα πράγματα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...