Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καταλάβατε ότι έχουμε βάλει έντεχνα στην συζήτηση για ταινίες τρόμου και γενικά ταινίες μια τσόντα, έτσι;

Το εντεχνα που ειπες μου αρεσε πιο πολυ απο ολα. :lol::lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εμένα μπορώ να πώ οτι με επηρέασε λιγάκι (Βέβαια μόλις την είδα 4 το πρωί, όλοι κοιμούνται σπίτι και απόλοιτο σκοτάδι και ηρεμία)

Η ταινία εκτός απο κάποιες σκηνές στο τέλος αργή και βασανιστική αλλα πιστεύω πως αυτό έδωσε την ανατριχήλα προς το τέλος.

Όταν είδα την σκιά στην πόρτα και μετά που την έσυρε απο το πόδι στο διάδρομο μου σηκώθηκε η τρίχα, κυριολεκτικά

Ένα 6/10 και ένα μπράβο για την προσπάθεια είναι αρκετά.

Άσχετο: Εγώ για ένα μήνα όποτε έκλεινα τα μάτια μου πρίν κοιμηθώ έβλεπα το πρόσωπο απο το παιδάκι στο Unborn...Τρομαχτικό το γαμη....

Δημοσ.

Moλις το ειδα, η διαφορα του απο το Blair Witch Project του 1,5 ωρα τιποτα και 1 λεπτο που εκλασα μεντες ήταν οτι αυτο δεν ειχε το 1 λεπτο που εκλασα μεντες.

Απο τις ποιο overhyped ταινιες των τελευταιων χρονων.

Ποσες φορες θα δουν το βιντεο της προηγουμενης βραδιας και θα πουνε "Χμ,κατι τρεχει"?

Στην 15η βραδια που βλεπουν το βιντεο και λενε "Ωχ, κατι συμβαινει τελικα" πηγα να σπασω την τηλεοραση

ΥΓ. Μονο την 1η φορα που σηκωνεται η τυπισσα και καθεται 3 ωρες ακινητη με ιντριγκαρε σκηνοθετικα

Δημοσ.

περιεργο πραμα ομως ρε παιδι μου, ειναι και τοσα ατομα που τους εγγιξε, τρομαξε, αρεσε....και αλλοι τοσοι που το βρισκουν απαραδεκτο. Λιγο των ακρων ταινια. Για μενα ειναι αδιανοητο οτι υπαρχουν ατομα που την βρισκουν οτιδηποτε πανω του μετριου την ταινια (για μενα ειναι ενα μηδενικο), αλλα με εντυπωσιαζει οτι υπαρχουν τοσο διαφορετικες αποψεις και οπτικες. Απλα ειναι ορισμενες φορες που λες μα πως ειναι δυνατον να σου αρεσει αυτο το πραμα. Τι να κανουμε, αυτη ειναι η μαγεια του ανθρωπου και των διαφορετικων χαρακτηρων και γουστον λολ! (αυτοαπανταω!)

Δημοσ.

Όπως είπε και κάποιο μέλος παλαιότερα για το μπλερ γουιτς ''κάποιοι τη λάτρεψαν, κάποιοι τη μίσησαν''.

Όπως ακριβώς και αυτή.

Προσωπικά πιστεύω όσον αφορά αυτό το είδος ταινιών, η καλύτερη με διαφορά είναι το REC και αμέσως μετά το Cloverfield. Καμία άλλη δε με άγγιξε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το bwp2 δεν ήταν τόσο κακό. Υπάρχουν πολύ χειρότερα sequels.

Δημοσ.

[ame]

[/ame]

Εγω θελω να μαθω ποια ταινια εβλεπε το κοινο γιατι δεν παιζει να εβλεπε paranormal και να αντιδρουσε ετσι...εκτος και αν αυτο που ειδα ειχε χαμηλα φωνητικα εφε...

οσο για τους πρωταγωνιστες διαβαστε γιατι δεν βαλαν καλυτερους.. http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite1_1_14/10/2009_302252

τα συγχαρητηρια μου στο concept που χωρις μαρκετινγκ μια bmovie εβγαλε τοσα φραγκα...

Δημοσ.
Εγω θελω να μαθω ποια ταινια εβλεπε το κοινο γιατι δεν παιζει να εβλεπε paranormal και να αντιδρουσε ετσι...εκτος και αν αυτο που ειδα ειχε χαμηλα φωνητικα εφε...

Eγω παλι στον κινηματογραφο το ειδα και παλι δεν συγκινηθηκα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω λεω οτι η ταινια δεν ειναι και κανενα αριστουργημα παρολα αυτα λειτουργει μια χαρα σαν θριλερ!και μαγκια τους που με 15000 εβγαλαν εκατομμυρια.αλλα δεν θελω να ακουω κριτικες απο ατομα που εχουν για αριστουργηματα της 7ης τεχνης το saw και το spiderman και νομιζουν οτι ο αντονιονι ειναι το καινουριο αρωμα του trussardi.

εξαλλου η γνωμη ειναι σαν την κ...τρυπιδα, ολοι εχουν και απο μια!

Δημοσ.

Τόσες ώρες με ανοιχτή κάμερα μέσα στο σπίτι και ούτε λίγο σεξάκι; =ρ

Έχω δει και χειρότερες. αυτή τουλάχιστον ήταν αγχωτική.

Επίσης,

το γεγονός ότι οι μπάτσοι δεν σκοτώνονται, προδίδει την καταγωγή της ταινίας ε.

Δημοσ.
Τόσες ώρες με ανοιχτή κάμερα μέσα στο σπίτι και ούτε λίγο σεξάκι; =ρ

Έχω δει και χειρότερες. αυτή τουλάχιστον ήταν αγχωτική.

Επίσης,

το γεγονός ότι οι μπάτσοι δεν σκοτώνονται, προδίδει την καταγωγή της ταινίας ε.

ναι ρε συ τοσα βραδια νεο ζευγαρακι και δεν εκαναν τιποτα!σου απαντω στο spoiler οτι επισης φαινεται και απο το οτι πυροβολουν κατευθειαν με την πρωτη ευκαιρια.και οτι υπαρχει και διαφορετικο τελος στο οποιο σκοτωνεται ο αντρας αφου πεταγεται πανω στην καμερα απο καποια πλανα που ειδα στο τρειλερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...