Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 27000+ το πρώτο και σχεδόν 21000 το δεύτερο θες να πεις δεν σε ενδιαφέρει αλλά αντιδράς στο κράξιμο που πέφτει...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω μόνο μια ερώτηση που θα κρίνει το αν θα δω την ταινία: Το φινάλε είναι γαμάτο; Έχει plot twist; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θέτει καλή υποψηφιότητα. Κατά κανόνα οι ταινίες που είναι hate it or love it, για μένα είναι love it.
Kasrith Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Να το δεις τοτε... Αν και το μονο που μου αρεσε, ηταν οτι ηταν παντελως unexpected. Τωρα που ξερεις οτι εχει "γαματο" τελος, δε θα ειναι το ιδιο feeling
Cue Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Εγώ έχω μόνο μια ερώτηση που θα κρίνει το αν θα δω την ταινία: Το φινάλε είναι γαμάτο; Έχει plot twist; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θέτει καλή υποψηφιότητα. Κατά κανόνα οι ταινίες που είναι hate it or love it, για μένα είναι love it. Το τέλος του κινηματογράφου αν και chilling, το βρήκα "φτηνό". Το τέλος του screener, τπτ το ιδιαίτερο.
tasosvel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Πήγα κι εγώ και είδα το Paranormal Activity!! Μου άρεσε αρκετά, ειδικά το τέλος είναι πολύ δυνατό!!
john1987 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια αν ειναι να σε παιρνει ο υπνος και να λενε τα τελευταια 20 δευτερολεπτα...
GeorgeVls Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Κατι ασχετο που θελω να ρωτησω σε ολους αυτους που σχολιαζουν αρνητικα την ταινια: Το Open Water σας αρεσε?
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 έκανα και εγώ το λάθος να το δω χτες... η ταινία είναι απλά για πέταμα... όχι για downloading, ούτε για δώρο με εφημερίδα δεν κάνει
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 μα στο κατεβασμα ειναι θεωρητικα ποιο τσαμπα απο το να σκασεις κανα 2ευρο για εφημεριδα για να παρεις και την ταινια δωρο! Ουτε να στην δωσει κατεβασμενη και γραμενη τσαμπα σιντι ο κολητος σου δεν αξιζει!!
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 μα στο κατεβασμα ειναι θεωρητικα ποιο τσαμπα απο το να σκασεις κανα 2ευρο για εφημεριδα για να παρεις και την ταινια δωρο! Ουτε να στην δωσει κατεβασμενη και γραμενη τσαμπα σιντι ο κολητος σου δεν αξιζει!! και για να διορθώσω το λάθος μου να πω... όχι σε cd... ούτε μεταφορά με φλασάκι...
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 λολ ναι, ουτε σε επανγρεψιμο, ουτε φλασακι που δεν παει χαμενο κιολας δεν αξιζει χχααχχαα
john1987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα οσοι δεν την εχετε δει σκεφτειτε το ως δωρο στον εαυτο σας να μην τη δειτε!!
ScarletK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Την είδα με ένα φίλο τα δυο μας , και δεν κάναμε και πολλές νύξεις για κουβέντα.Γενικά με έπιασε μπορώ να πω. Το αν έχει να κάνει με ατμόσφαιρική ταινία ή όχι, το αν γελάει κάποιος δε νομίζω ότι αναφέρεται σε ανθρώπινα subjects. Η παρέα κάνει πλάκα πάντα- ειδικά με horror movies(ειδικά στο cinema με 30 ξένους)-είναι και άμυνα στο τσίτωμα και το παίζεις και gosas. Άμα έχεις όρεξη να μπεις στο πετσί τη βλέπεις μόνος. Ένα από τα συν της, ότι δεν είχε απότομα χαζογυρίσματα της κάμερας και συριχτούς ήχους.
Kasrith Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 μπαρδόν;;; τσίτωμα;;; Γενικα για τα θριλερ λεει ρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.