Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

27000+ το πρώτο και σχεδόν 21000 το δεύτερο θες να πεις :P

δεν σε ενδιαφέρει αλλά αντιδράς στο κράξιμο που πέφτει...

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω μόνο μια ερώτηση που θα κρίνει το αν θα δω την ταινία:

Το φινάλε είναι γαμάτο; Έχει plot twist;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θέτει καλή υποψηφιότητα. Κατά κανόνα οι ταινίες που είναι hate it or love it, για μένα είναι love it.

Δημοσ.

Να το δεις τοτε... Αν και το μονο που μου αρεσε, ηταν οτι ηταν παντελως unexpected. Τωρα που ξερεις οτι εχει "γαματο" τελος, δε θα ειναι το ιδιο feeling :-)

Δημοσ.
Εγώ έχω μόνο μια ερώτηση που θα κρίνει το αν θα δω την ταινία:

Το φινάλε είναι γαμάτο; Έχει plot twist;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε θέτει καλή υποψηφιότητα. Κατά κανόνα οι ταινίες που είναι hate it or love it, για μένα είναι love it.

Το τέλος του κινηματογράφου αν και chilling, το βρήκα "φτηνό".

Το τέλος του screener, τπτ το ιδιαίτερο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έκανα και εγώ το λάθος να το δω χτες... η ταινία είναι απλά για πέταμα... όχι για downloading, ούτε για δώρο με εφημερίδα δεν κάνει

Δημοσ.

μα στο κατεβασμα ειναι θεωρητικα ποιο τσαμπα απο το να σκασεις κανα 2ευρο για εφημεριδα για να παρεις και την ταινια δωρο! Ουτε να στην δωσει κατεβασμενη και γραμενη τσαμπα σιντι ο κολητος σου δεν αξιζει!!

Δημοσ.
μα στο κατεβασμα ειναι θεωρητικα ποιο τσαμπα απο το να σκασεις κανα 2ευρο για εφημεριδα για να παρεις και την ταινια δωρο! Ουτε να στην δωσει κατεβασμενη και γραμενη τσαμπα σιντι ο κολητος σου δεν αξιζει!!

και για να διορθώσω το λάθος μου να πω... όχι σε cd... ούτε μεταφορά με φλασάκι...

Δημοσ.

Την είδα με ένα φίλο τα δυο μας , και δεν κάναμε και πολλές νύξεις για κουβέντα.Γενικά

με έπιασε μπορώ να πω.

Το αν έχει να κάνει με ατμόσφαιρική ταινία ή όχι, το αν γελάει κάποιος δε νομίζω ότι αναφέρεται σε ανθρώπινα subjects.

Η παρέα κάνει πλάκα πάντα- ειδικά με horror movies(ειδικά στο cinema με 30 ξένους)-είναι και άμυνα στο τσίτωμα και το παίζεις και gosas.

Άμα έχεις όρεξη να μπεις στο πετσί τη βλέπεις μόνος.

Ένα από τα συν της, ότι δεν είχε απότομα χαζογυρίσματα της κάμερας και συριχτούς ήχους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...