Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή μόνο σε μένα άρεσε απο την μέση και μετά;Πρέπει να είμαι πολύ καμμένος τελικά.. :P

Nope. Και σε μένα. Και σ άλλους πολλούς λογικά.

Δημοσ.

Αν πήγαινα σινεμα με το σκεπτικό οτι θα δώ άλλη μια ταινία με φαντάσματα ίσως να μου φαινόταν καλύτερη.

Δυστυχώς όλο αυτο το hype και τα ανεξήγητα αστρονομικά ratings απο πάρα πολλούς κριτικούς θεσαν πολύ ψηλά τον πήχη με αποτέλεσμα να την κρίνω ως απελπιστικά μέτρια.2-3 καλές στιγμές και δατς ολ, βαρετή κατα 90%.

Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές στα θετικά της ταινίας οτι είχε μπατζετ 15000$, προσωπικά αδιαφορώ γιατι πάλι το ίδιο εισητήριο πλήρωσα.

Αν είμασταν σε σχολή κινηματογράφου ίσως λέγαμε ένα μπράβο γιατι με τόσα λίγα λεφτα κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς απο πλευράς παραγωγής, αλλά δεν είμαστε. :o

P.S. Ουδεμία σύγκριση με το εξαιρετικό Rec του οποίοι το sequel περιμένουμε με τα pampers παραμάσχαλα B)

Δημοσ.
Επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές στα θετικά της ταινίας οτι είχε μπατζετ 15000$, προσωπικά αδιαφορώ γιατι πάλι το ίδιο εισητήριο πλήρωσα.

Αν είμασταν σε σχολή κινηματογράφου ίσως λέγαμε ένα μπράβο γιατι με τόσα λίγα λεφτα κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς απο πλευράς παραγωγής, αλλά δεν είμαστε. :o

Well said. Δε θα ήταν ωραία το εισιτήριο που πληρώνουμε να υπολογίζεται ανάλογα με το budget της ταινίας;

Δημοσ.

Πολυ κατωτερο το rec ρε παιδια.. Δε συγκρινεται ο κινηματογραφος με το σπιτι! Δε μπορουσα να παρω ανασα καθε φορα που επεφταν για υπνο! Στο κινηματογραφο να φανταστω οτι ολοι γελουσαν.. Οποτε εχω παει να δει θριλες στο κινηματογραφο το μετανιωσα.

Κανεις που να το ειδε σπιτι;

Δημοσ.
Well said. Δε θα ήταν ωραία το εισιτήριο που πληρώνουμε να υπολογίζεται ανάλογα με το budget της ταινίας;

+φωνω και εγω.. ειτε ειχε 10.000 budget, ειτε 1.000.000.000, εγω τα $10.50 τα κλαιω. :mad:

Δημοσ.

Καλα και εγω στο Mall πηγα και ηταν 4-5 μλκες που ολη την ωρα γελαγαν.Χαλαει λιγο την ατμοσφαιρα.

Υποθετω αν ηταν καλυτερη και πιο ατμοσφαιρικη η ταινια δε θα με πειραζε τοσο,ουτε και αυτοι θα εκαναν τετοιο χαβαλε.

Δημοσ.

Εγω παλι οταν πηγα κινηματογραφο, ηταν 30 ατομα μονο στην αιθουσα, και γελουσαμε ολοι... Χειροκροτουσαμε και ολας στο τελος, και λεγαμε οτι ηταν κομωδια.....

Δημοσ.

Εγώ πάντως για ταινία θρίλλερ/τρόμου ποτέ δεν πάω σινεμά,πάντα σπίτι μόνος τα βλέπω για να φτιάχνω κι ατμόσφαιρα...

Δημοσ.
Πολυ κατωτερο το rec ρε παιδια..

Για να παρακάμψουμε την καταραμένη φράση "γούστα είναι αυτά" θα σου πώ να διαβάσεις το αντίστοιχο θρεντ του rec και να συγκρίνεις σχόλια απο ραντομ γιουζερς τα οποία

κατα 95% είναι θετικά εν αντιθέσει με το παρόν θρεντ. :-)

Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει ρε φιλε. 50 ατομα μπαινουμε στο φορουμ αυτο. Εκπροσωπουμε ολο το πλανητη;

7.7/10 εχει το Rec και 7.1/10 εχει το paranormal activity στο imdb με συνολο ψηφων κοντα στις 20.000 το καθενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...