Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα ρε καιζερ η οποιοσδηποτε αλλος λεει οτι η ταινια καταφερνει να φτιαξει ατμοσφαιρα, δεν νομιζω οτι ισχυει. Η ταινια εναι απλοικη και ερασιτεχνικη και αυτο δεν εινα στα συν της οπως θα μπορουσε να ειναι. Ναι υπαρχουν ταινιες με μικρο σχετικα μπατζετ και καλα θριλερ που δουλευουν πανω στην ατμοσφαιρα κανουν ενα σωστο build up και προσφερουν κατι τρομακτικο. Το οτι αυτοι τον ξυνανε ολη μερα και οταν κοιμοντουσαν ετριζε η πορτα, ε σορυ αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο και εσυ με την παρεα σου μπορουσες να το γυρισεις και αμα το δειχνες πουθενα θα σκαγανε στα γελια. Αλλα αυτη η κωλοταινια για καποιον λογο υποστηριχθηκε απο το μαρκετινγ, μιλαμε για κανονικο brainwash και χαμηλωμα των στανταρ.

Εχω την εντυπωση οτι για ολα αυτα φταει ο καταιγισμος των χαζων σλασερ και μολις βγηκε ταινια που δεν ειχε συνεχεια κυνηγητα και φονους, πηγανε να την βγαλουνε αριστουργημα χιτσκοκικο!

Δημοσ.

Εγώ αντιθέτως βρήκα το PA ικανοποιητικό γι αυτό που είναι. Ίσως επειδή το δα προκατειλημμένος αρνητικά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ και κάποια αντίστοιχα σ άλλα fora (δεν ήξερα πως κάποιοι την θεωρούν «οσκαρική» ταινία ούτε είδα trailer). Ένα 6/10 τ αξίζει, για τα γούστα μου.

Η καραμέλα «βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα/ιστορία» έχει γίνει λίγο κουραστική. Και γιατί έχει δυο διαφορετικά endings ρε μάστορα;

Δημοσ.

Είχα ακούσει για την ταινία τα καλύτερα...

Διάβαζα τα καλύτερα...

Την είδε ένας φίλος και μου είπε τα καλύτερα...

...

Την είδα και ξενέρωσα...

Οκ. Περίμενα κάτι σαν και αυτό που είδα αλλά δεν...

Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω... Η ταινία είναι καλή για 2 λόγους.

1) Είτε την βλέπετε με τα αγόρια σας (για τις γυναίκες λέω) για τους τη σπάσετε...

2) Είτε την βλέπετε με καμιά κοπελίτσα (για τους άντρες λέω) για να τρομάξει λίγο (με κάτι τέτοια τα κάνουν πάνω τους) και να "πηδήξει" πάνω σας για να την σώσετε...

Κλασσική περίπτωση (όχι βλάβης) αλλά πεσίματος... :P

Δημοσ.

Της δίνω ένα μικρό αβαντάζ (έτσι δεν το λένε?) επειδή την είδα σε σπίτι, παρέα με άλλα 7 άτομα

δε βλεπεται ετσι ταινια με 7 ατομα, συνηθως το θεμα γ... πλην εξαιρεσεων. Ειχαμε κανει κωμωδια το braveheart με λιγοτερα ατομα. (ενταξει το ειχαμε ξαναδει ολοι)

Δημοσ.
δε βλεπεται ετσι ταινια με 7 ατομα, συνηθως το θεμα γ... πλην εξαιρεσεων. Ειχαμε κανει κωμωδια το braveheart με λιγοτερα ατομα. (ενταξει το ειχαμε ξαναδει ολοι)

Σίγουρα. Τουλάχιστον δεν ήταν και ταινία που άξιζε την προσοχή σου. Δηλαδή χαλαρά πήγαινες για κατούρημα, γύριζες, και δεν είχες χάσει και τίποτα.

Δημοσ.

Μαγκες αμα το βλεπαμε μονοι στο σπιτι βραδυ και απολυτο σκοταδι θα σας ελεγα αν βλεπατε το ρολοι ή νυσταζατε... Με κατατρομαξε η ταινια και ειδικα το τρομακτικο τελος ηταν απιστευτο! Παντα καθε βραδυ πριν κοιμηθω το σκεφτομαι και με τρομαζει παρα πολυ. Ισως επειδη τα πιστευω αρκετα αυτα και με επηρεαζουν. Απιστευτη ταινια παντως.

• Moderators
Δημοσ.
Μαγκες αμα το βλεπαμε μονοι στο σπιτι βραδυ και απολυτο σκοταδι θα σας ελεγα αν βλεπατε το ρολοι ή νυσταζατε...

Μαλλον διαφωνουμε.Ετσι οπως λες την ειδα και ανοιξα firefox τελικα για λιγο browsing,να περασει η ωρα.

Δημοσ.

Τοτε μαλλον η ταινια δεν ηταν του γουστου σου. Οχι οτι ειναι χαλια. Και εγω δε γουσταρω καθολου τα western. Οποτε απο το να τα δω και να τα βαθμολογησω με 1, δε τα βλεπω καθολου..

Απορω πως καποιοι βαζουν σε ταινια βαθμους 1,2 και 3...

• Moderators
Δημοσ.
Τοτε μαλλον η ταινια δεν ηταν του γουστου σου. Οχι οτι ειναι χαλια.

Γι αυτο ειπα πως διαφωνουμε

Φανταζομαι πως εκατσαν να δουνε μια ταινια οταν καποιος του ειπε πως ειναι καλη,εχει γινει πολυ ντορος γι αυτη κλπ και τελικα μετανιωσαν την ωρα και την στιγμη.Καλη ωρα εγω με την συγκεκριμενη.

Δημοσ.
Τοτε μαλλον η ταινια δεν ηταν του γουστου σου. Οχι οτι ειναι χαλια. Και εγω δε γουσταρω καθολου τα western. Οποτε απο το να τα δω και να τα βαθμολογησω με 1, δε τα βλεπω καθολου..

Αν δεις μια ταινία μόνο βασιζόμενος στο σενάριο και χωρίς να χεις διαβάσει την άποψη κάποιου που ήδη την έχει δει, μπορεί να την πατήσεις και ν αξίζει για τόσο. Αλλά δε νομίζω ότι είναι και τόσες πολλές οι ταινίες που ν ανήκουν σε κάποια κατηγορία της οποίας είσαι fan (ή τέλος πάντων δεν είσαι anti-fan) και μα πρέπει να πάρουν τόσο χαμηλό βαθμό.

Έχω βαρεθεί να βλέπω στο imdb threads με τίτλο "Worst movie ever!!!!!".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...