Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον... Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος και σε μια σκηνη εβαλα τα γελια.

Μια σκηνη ειχε ολη κι ολη που θα μπορουσαμε να πουμε τρομαχτικη, αλλα κι αυτη ακομα σοφτ ηταν.

Ισως το 2 να ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

Λοιπον... Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος και σε μια σκηνη εβαλα τα γελια.

Μια σκηνη ειχε ολη κι ολη που θα μπορουσαμε να πουμε τρομαχτικη, αλλα κι αυτη ακομα σοφτ ηταν.

Δημοσ.

margaritagr : και η αδερφή μου που είναι 15(!) χρονών το είδε με μια φίλη της (στην ταράτσα ενός σπιτιού) και δεν τρόμαξαν καθόλου. Φαντάσου... Πιο πολύ τρόμαξαν με κάτι τρομακτικές "αληθινές" ιστορίες που τους είπαν κάτι φίλοι τους μετά την ταινία. Ε και να τους πιάσω... :P

Δημοσ.
τοσο πολυ σ αρεσε και σενα:lol:

Είμαστε όλοι τρελοί φαν σου λέω. Αν και η αλήθεια είναι δεν ξέρω ποιο απο τα δύο έχω πιο κοντά στην καρδιά μου?

Δημοσ.

... να μη βγει.

:lol: συμφωνώ

Δημοσ.
Δε θα μπορεις να κοιμηθεις ρε...

Η Κειτι φωναζει συνεχεια και σε ξυπναει καθολη τη διαρκεια της ταινιας :P

Μute ftw λεμε

Δημοσ.
margaritagr : και η αδερφή μου που είναι 15(!) χρονών το είδε με μια φίλη της (στην ταράτσα ενός σπιτιού) και δεν τρόμαξαν καθόλου. Φαντάσου... Πιο πολύ τρόμαξαν με κάτι τρομακτικές "αληθινές" ιστορίες που τους είπαν κάτι φίλοι τους μετά την ταινία. Ε και να τους πιάσω... :P

ουαου!

πως το εκαναν αυτο ρε συ? :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...