dismemberer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα μπορεις να κοιμηθεις ρε... Η Κειτι φωναζει συνεχεια και σε ξυπναει καθολη τη διαρκεια της ταινιας
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον... Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος και σε μια σκηνη εβαλα τα γελια. Μια σκηνη ειχε ολη κι ολη που θα μπορουσαμε να πουμε τρομαχτικη, αλλα κι αυτη ακομα σοφτ ηταν. Ισως το 2 να ειναι καλυτερο...
margaritagr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον... Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος και σε μια σκηνη εβαλα τα γελια. Μια σκηνη ειχε ολη κι ολη που θα μπορουσαμε να πουμε τρομαχτικη, αλλα κι αυτη ακομα σοφτ ηταν. Ισως το 2 να ειναι καλυτερο...
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Ισως το 2 να ειναι καλυτερο... ... να μη βγει.
antonl Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 [...]Ισως το 2 να ειναι καλυτερο... ... να μη βγει.
Konsul Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 margaritagr : και η αδερφή μου που είναι 15(!) χρονών το είδε με μια φίλη της (στην ταράτσα ενός σπιτιού) και δεν τρόμαξαν καθόλου. Φαντάσου... Πιο πολύ τρόμαξαν με κάτι τρομακτικές "αληθινές" ιστορίες που τους είπαν κάτι φίλοι τους μετά την ταινία. Ε και να τους πιάσω...
Sellers Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 τοσο πολυ σ αρεσε και σενα Είμαστε όλοι τρελοί φαν σου λέω. Αν και η αλήθεια είναι δεν ξέρω ποιο απο τα δύο έχω πιο κοντά στην καρδιά μου?
Linus_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Όλο για αυτή ακούω εδώ και πόσους μήνες. Κάποια στιγμή πρέπει να το... τολμήσω και εγώ.
salamalekum Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον... Απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει ποτε μου. Καποια στιγμη πηγε να με παρει ο υπνος και σε μια σκηνη εβαλα τα γελια. Μια σκηνη ειχε ολη κι ολη που θα μπορουσαμε να πουμε τρομαχτικη, αλλα κι αυτη ακομα σοφτ ηταν. Ισως το 2 να ειναι καλυτερο... ... να μη βγει. συμφωνώ
Kasrith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δε θα μπορεις να κοιμηθεις ρε... Η Κειτι φωναζει συνεχεια και σε ξυπναει καθολη τη διαρκεια της ταινιας Μute ftw λεμε
Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πεθαίνω για το επόμενο ποστ του Λάζαρου.Δε ξερουν τι λενε..
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 margaritagr : και η αδερφή μου που είναι 15(!) χρονών το είδε με μια φίλη της (στην ταράτσα ενός σπιτιού) και δεν τρόμαξαν καθόλου. Φαντάσου... Πιο πολύ τρόμαξαν με κάτι τρομακτικές "αληθινές" ιστορίες που τους είπαν κάτι φίλοι τους μετά την ταινία. Ε και να τους πιάσω... ουαου! πως το εκαναν αυτο ρε συ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.