Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατ' εξοχην οι ταινιες τρομου βασιζονται στο φανταστικο!δηλαδη μυθοπλασιες του κερατα (στην κυριολεξια ομως!).αυτα ειναι ψευτοντοκιμαντεριστικα αλλα παλι μυθοπλασια.

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τοτε αυτο ισχυει για ολα τα εργα τρομου!ξερουμε οτι δεν ειναι αληθινο!

Την πάτησες. Ο Luxx πιστεύει σε αυτά.

Όλα τα έργα τρόμου βασίζονται στους πιο μύχιους φόβους του ανθρώπου, σε δαίμονες, τέρατα, φαντάσματα, κτλ Δε νομίζω ότι μπορεί οποιοσδήποτε να δει ταινία τρόμου και να τη φχαριστηθεί χωρίς να πιστεύει, έστω και αν δεν το παραδέχεται, στην ύπαρξη αυτών των πλασμάτων.

Είναι σα να βλέπεις ρομαντική ταινία χωρίς να πιστεύεις στην ρομαντική αγάπη. Δε γίνεται.

Δημοσ.

Πιο πιθανο ειναι να εχεις ενοχλησεις στον υπνο σου απο καποιο πνευμα ή να μπει καποιο κακο πνευμα μεσα σου και να χρειαζεται εξορκισμος, παρα το REC, ολες οι ζομποταινιες και τα τρελα σεναρια με τους jason,hellraiser και αλλες παρομοιες π@π@ριες.

Δημοσ.
Πιο πιθανο ειναι να εχεις ενοχλησεις στον υπνο σου απο καποιο πνευμα ή να μπει καποιο κακο πνευμα μεσα σου και να χρειαζεται εξορκισμος, παρα το REC, ολες οι ζομποταινιες και τα τρελα σεναρια με τους jason,hellraiser και αλλες παρομοιες π@π@ριες.

Eνταξει και οι ζομποταινιες αν το παμε ετσι δεν ειναι και τοσο τρελα σεναρια καθως τα ζομποι εχουν μολυνθει απο τον ιο της λυσσας που υπαρχει στην πραγματικοτητα στα ζωα :P

Δημοσ.

^^^ Εννοείται ότι τα Zombie σαν concept είναι κάργα πιο πιθανό να συμβεί. Ειδικά, επιστημονικά πιστεύω θα υπάρχουν πολλά παραδείγματα που να δείχνουν ζομπυυδείς συμπεριφορές.

Και σε ταινίες αν δεις, (βλέπε το πρόσφατο "Τhe Crazies") ο ϊός είναι τόσο πιθανός που μπορεί να εξαπλωθεί ακόμα και με το πόσιμο νερό...

Ακόμα, πιστεύω ότι o ιός της πανδημίας θα μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί σε εργαστήρια... in vivo (αν δεν έχει ήδη γίνει).. αλλά ας μην ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα μας... :-D

Δημοσ.
Πιο πιθανο ειναι να εχεις ενοχλησεις στον υπνο σου απο καποιο πνευμα ή να μπει καποιο κακο πνευμα μεσα σου και να χρειαζεται εξορκισμος, παρα το REC, ολες οι ζομποταινιες και τα τρελα σεναρια με τους jason,hellraiser και αλλες παρομοιες π@π@ριες.[/quote

αληθεια υπαρχει πιο πιθανο μοτιβο απο αυτο του παρανοικου δολοφονου?τα πιο νατουραλιστικα θριλερ ειναι με παρανοικους δολοφονους.

Δημοσ.

Η ταινία αυτή ήταν τρομακτική μόνο έχοντας την ιδέα ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία, αλλά στην διάρκεια της ήταν φοβερά πληκτική!!!! Ερασιτέχνια σκέτη.

Sent from my X10i using Tapatalk

Δημοσ.
Η ταινία αυτή ήταν τρομακτική μόνο έχοντας την ιδέα ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία, αλλά στην διάρκεια της ήταν φοβερά πληκτική!!!! Ερασιτέχνια σκέτη.

Sent from my X10i using Tapatalk

μα δεν ηταν πραγματικη ιστορια!!!!!!!!!!το εκαναν ετσι για να φαινεται οτι ηταν πραγματικα ερασιτεχνικα πλανα.

Δημοσ.

Για μενα τα θριλερ που αγγιζουν τη πραγματικοτητα ειναι αυτα με τους παρανοϊκους δολοφονους και με εξαπλωση ιων. Ολα τ'αλλα με πνευματα, φαντασματα, τερατα και λοιπες τρομακτικες μ@λακιες ειναι τελειως αφυσικα. Οπως και η ταινια του θεματος, απλα οπως λενε και οι συμφορουμιτες angelina_x, suspiria ετσι οπως το γυρισαν ηθελαν να μας δειξουν οτι προκειται για πραγματικη εμπειρια ενος ζευγαριου..

Δημοσ.
Ολα τ'αλλα με πνευματα, φαντασματα, τερατα και λοιπες τρομακτικες μ@λακιες ειναι τελειως αφυσικα.
Γνωμη σου παντα, ετσι; Υπαρχουν δεκαδες sites, ελληνικα και ξενα, με μαρτιριες για πνευματα, ενοχλησεις στον υπνο, αστρικες προβολες και πολλα αλλα. Δε πιστευω να ειναι ολα στην φαντασια τους-μου;

Δειτε και το trailer απο το Paranormal Activity 2 : http://www.filmaffinity.com/en/evideos.php?movie_id=208451

Πως γινεται να το εχω δει πολλες φορες και παντα να τρομαζω στο σημειο που τον πεταει και μετα ορμαει προς την καμερα; Απλα δεν υπαρχει αυτη η σκηνη, η πιο τρομακτικη απ'οσες εχω δει σε ολη μου τη ζωη μεχρι στιγμης..

Μια λεπτομερεια : Στο 55ο δευτερολεπτο το παιδακι κοιμαται και το παιχνιδι απο πανω του κουνιεται, ενω στον καθρεπτη δειχνει το παιδι να ειναι ορθιο και το παιχνιδι απο πανω ακινητο..!!

• Moderators
Δημοσ.
Γνωμη σου παντα, ετσι; Υπαρχουν δεκαδες sites, ελληνικα και ξενα, με μαρτιριες για πνευματα, ενοχλησεις στον υπνο, αστρικες προβολες και πολλα αλλα. Δε πιστευω να ειναι ολα στην φαντασια τους-μου;

Θα χρησιμοποιησω τα λογια σου "Γνωμη σου παντα, ετσι;" Και ναι,μπορουν ανετα να ειναι ολα στην φαντασια τους-σου.Η υπαρξη "δεκαδων site" με το x θεμα σιγουρα δεν αποτελει αποδειξη για τιποτα.

Δημοσ.
Θα χρησιμοποιησω τα λογια σου "Γνωμη σου παντα, ετσι;" Και ναι,μπορουν ανετα να ειναι ολα στην φαντασια τους-σου.Η υπαρξη "δεκαδων site" με το x θεμα σιγουρα δεν αποτελει αποδειξη για τιποτα.

Μπορεί και όχι, σωστά; Αν είσαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ύπαρξης φαντασμάτων, πνευμάτων και λοιπών... απλά δεν βλέπεις ταινίες σαν κι αυτή γιατί τις βρίσκεις εντελώς βαρετές αφού είναι εντελώς απίστευτες.

Όπως εγώ βαριέμαι εντελώς ταινίες με Σιγκάλ, Βαν νταμ, κτλ γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι μάτσο τύποι (αν και μερικοί νομίζουν ότι είναι οι ίδιοι, τα ψώνια :P)

• Moderators
Δημοσ.
Μπορεί και όχι, σωστά;

Φανταζομαι πως δεν υπαρχει λογος να ξεκινησουμε την κολοκυθια ε?Γι αυτο και ανεφερα πως χρησιμοποιησα την ιδια φραση("γνωμη σου"),προκειμενου να υποστηριξω αυτο που επανελαβες με το post σου:ο καθενας μπορει να υποστηριξει οτι θελει, δικαιωμα του, κανενα προβλημα κλπ κλπ.

Αν είσαι απόλυτα πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ύπαρξης φαντασμάτων, πνευμάτων και λοιπών... απλά δεν βλέπεις ταινίες σαν κι αυτή γιατί τις βρίσκεις εντελώς βαρετές αφού είναι εντελώς απίστευτες.

)

Και ο spiderman ειμαι πεπεισμενος πως δεν υπαρχει αλλα τις ειδα τις ταινιες,τι σχεση εχει αυτο?Αν προσεξες δεν αναφερθηκα στην ταινια,αλλα στο επιχειρημα πως"υπαρχουν δεκαδες site επι του θεματος..."

Δημοσ.

Παντως η ταινια ειναι επηρεασμενη απο αληθινα περιστατικα, που συνεβαιναν στον σκηνοθετη. Ισως λιγο παρατραβηγμενη σε καποιες σκηνες, αλλα καποια πραματα συμβαινουν. Καλυτερα που δε σας αρεσε και δε σας τρομαξε, τουλαχιστον κοιμοσαστε ηρεμοι τα βραδια.

Δημοσ.

έχει δει κανείς με τα μάτια του ή έχει αποδειχθεί η ύπαρξη του Θεού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...