Προς το περιεχόμενο

Paranormal Activity

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιο Paranormal Activity ( οντως εξαιρετικα βαρετο )... δειτε το Lake Mungo μαγκες.
πλακα κανεις!!!εκανα το λαθος να το δω!απιστευτο χασιμο χρονου!ανυπαρκτος τρομος.

μεγαλη μαλακια!!!

• Απαντ. 224
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πλακα κανεις!!!εκανα το λαθος να το δω!απιστευτο χασιμο χρονου!ανυπαρκτος τρομος.

μεγαλη μαλακια!!!

καλες κριτικες βλεπω..http://www.imdb.com/title/tt0816556/usercomments

anyway.. μπορει να του ριξω μια ματια..

Δημοσ.

καλα ασε τις κριτικες!αν ειναι αυτο ταινια τρομου εγω ειμαι εξωγηινος.με επαιρνε ο υπνος απ τη βαρεμαρα.πραγματικα ανυπαρκτος τρομος!μα τελειως ανυπαρκτος!

Δημοσ.
ναι θυμαμαι το εψαχνα αλλα δεν εβρισκα υποτιτλους..θα ξανα κοιταξω..

επιτηδες δεν ανεφερα τα :εξορκιστης, the ring, rec, the others, προφητεια κλπ γιατι μαλλον τα χεις δει

Δημοσ.
επιτηδες δεν ανεφερα τα :εξορκιστης, the ring, rec, the others, προφητεια κλπ γιατι μαλλον τα χεις δει

εννοειται..

Δημοσ.

Ο Πρίγκιπας του Σκότους http://www.imdb.com/title/tt0093777/

πωω τι μου θυμισες..ντααξ john carpenter εγγυηση ..οπως και το In the Mouth of Madness :-D:-D

και το γαματο ''session 9'' επισης Stir of Echoes '

respect

αλλα ειμαστε offtopic..:-D:-D εχεις πμ

Δημοσ.

Καλα σα το Paranormal Activity δεν υπαρχει. Δε νομιζω οτι καποια ταινια θα με φοβισει ποτε ξανα, οπως εκανε το PA. Αναμενουμε το PA2, αλλα τωρα πιο υποψιασμενοι..

Δημοσ.
Καλα σα το Paranormal Activity δεν υπαρχει. Δε νομιζω οτι καποια ταινια θα με φοβισει ποτε ξανα, οπως εκανε το PA. Αναμενουμε το PA2, αλλα τωρα πιο υποψιασμενοι..

ελα ρε συ το rec δεν ηταν το ιδιο τρομακτικο?ισως και πιο πολυ!

Δημοσ.

Που τρομαξες; Εγω και μονο οτι ξερω οτι δε γινονται αυτα τα πραματα, δε με τρομαξε, εκτος απο την τελευταια σκηνη.

Δημοσ.
Που τρομαξες; Εγω και μονο οτι ξερω οτι δε γινονται αυτα τα πραματα, δε με τρομαξε, εκτος απο την τελευταια σκηνη.

τοτε αυτο ισχυει για ολα τα εργα τρομου!ξερουμε οτι δεν ειναι αληθινο!

Δημοσ.
τοτε αυτο ισχυει για ολα τα εργα τρομου!ξερουμε οτι δεν ειναι αληθινο!

Την πάτησες. Ο Luxx πιστεύει σε αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...