Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ρε μαγκες το οτι δε πιστευετε μερικοι, δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ζησει αρκετα πραματα.. Μη τα ισοπεδωνετε ολα και μη σχολιαζετε αν δε ξερετε. Βλέπε το βίντεο που σου παρέθεσε ο Sellers. Είναι φοβερό πάντως το πως γίνεται όλοι να λένε πραγματικά ΤΑ ΙΔΙΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ποιο Paranormal Activity ( οντως εξαιρετικα βαρετο )... δειτε το Lake Mungo μαγκες.
tasosvel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 το paranormal activity είχε αρκετά καλό τέλος. αλλά κατα την διάρκεια της ταινιας δεν ενθουσιάστηκα και πάρα πολύ. Σίγουρα πάντως είναι ταινια που πρέπει να την δείς σε cinema, σκοτεινή αίθουσα, να ουρλιάζει και κανένας με΄σα στην αίθουσα
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ειναι ταινια για σπιτι, βραδυ, φωτα κλειστα και να εισαι μονος.. Στον κινηματογραφο και εγω θα γελουσα, λογικα ειναι. Ολοι οι ψευτομαγκες εκει πανε..
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Στον κινηματογραφο και εγω θα γελουσα, λογικα ειναι. Ολοι οι ψευτομαγκες εκει πανε.. ε, ναι... για να γελάσεις με αυτό το διαμάντι του κινηματογράφου μόνο ψευτόμαγκας μπορεί να είσαι... keep up the good word luxx
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ρε μαγκες το οτι δε πιστευετε μερικοι, δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν.. Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν ζησει αρκετα πραματα.. Μη τα ισοπεδωνετε ολα και μη σχολιαζετε αν δε ξερετε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ειναι ταινια για σπιτι, βραδυ, φωτα κλειστα και να εισαι μονος.. Στον κινηματογραφο και εγω θα γελουσα, λογικα ειναι. Ολοι οι ψευτομαγκες εκει πανε.. Κατα τη λογικη του ενυδρειου να υποθεσω.
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Τεσπα, δε το συνεχιζω. Οι ιδιοι και οι ιδιοι απαντανε μια ζωη. Απλα δειτε λιιγο τη βαθμολογια εχει σε Imdb, filmaffinity και σε αλλα παρομοια sites.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 η βαθμολογία είναι υποκειμενική, το ότι κάποιοι θεωρούν κάτι καλό/ωραίο δεν σημαίνει ότι είναι...
slygeo87 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Προφανώς και είναι υποκειμενική, όταν λέτε όμως ρε παιδιά "κλαίγαμε και χτυπιόμασταν'' από το φόβο μας, ε είστε τραγικοί.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ειναι ταινια για σπιτι, βραδυ, φωτα κλειστα και να εισαι μονος.. Στον κινηματογραφο και εγω θα γελουσα, λογικα ειναι. Ολοι οι ψευτομαγκες εκει πανε.. Σ' αυτό το τελευταίο θα συμφωνήσω. Είναι τρομερά ενοχλητικοί πολλοί τύποι που επειδή δεν περνάνε καλά έχουν αποφασίσει ότι δε θα αφήσουν και κανέναν άλλο να του αρέσει η ταινία και πχ θα τη γελοιοποιήσουν.
yannis27gr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Οι ψευτομάγκες πάνε στο σινεμά και οι αληθινοί μάγκες στα νεκροταφεία ψάχνοντας τη ζωή μετά το θάνατο; Κακώς. Σε όλα τα βιβλιοπωλεία υπάρχει και έχει πολύ γέλιο...
suspiria Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ε οση ωρα εσεις θαβετε την ταινια οι δημιουργοι της κολυμπανε στο χρημα και γαμανε γκομενακια στις μπαχαμες!υπενθυμιζω οτι το να ασχολεισαι εστω και αρνητικα με κατι, καλο του κανεις και οχι κακο!πεσατε στην παγιδα τους πολυ απλα!η απαξιωση θα ηταν το πρεπον για σας που δεν την γουσταρετε την ταινια.
yannis27gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Εμένα πάντως μ' άρεσε (δεν τρελλάθηκα κιόλας βέβαια). Αλλά μ' αρέσει να κάνω χαβαλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.