Cue Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Επί της ουσίας 2 πρωταγωνιστές, 1 κάμερα και $15,000. Είναι ένα trend που ακολούθησε μετά το Blair Witch (?) με το amateur style shooting και το is this for real tagline. Παρόλο που παρόμοιες ταινίες με έχουν επηρρέασει αρκετά, το συγκεκριμένο το βρήκα "πολύ λίγο" και lame στο τέλος. Ίσως πήγα over hyped (ιστορίες για αγρίους από φίλους, δεν πάω να το δω, το είδα ημέρα, έβγαλα την τηλεόραση από την μπρίζα και άλλα γλυκανάλατα) ίσως πάλι επειδή ήξερα ότι δεν είναι "true story" αλα Blair Witch. Σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να "αφεθείς" για να την απολαύσεις αλλά περίμενα να με αγγίξει περισσότερο ρε γμτ όπως τα Exorcist, Rosemary's Baby, Psycho. Πιστεύω ότι άργησε υπερβολικά να μπει σε έντονους ρυθμους (μετά την μία ώρα κοιτούσα το ρολόι να δω πόση ώρα ακόμα θα μας έχει στο standby) και όταν τελικά μπήκε, τέλειωσε. Το βρίσκω πολύ καλύτερο σαν ending. I have heard of an alternate ending, I'm not sure if it real since I have had no luck finding it, but it sounds like the best of all. In this ending she supposedly reemerges after killing her Micah, and stares at the camera while she slices her throat open (going back on how Micah said they would take care of the demon and does the slicing motion with the knife). Ένα 6/10 από μένα και αυτό γιατί στο τέλος (αν και lame όπως είπα) μου χάρησε μία ανατριχίλα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Σίγουρα είναι μια ταινία που πρέπει να "αφεθείς" για να την απολαύσεις αλλά περίμενα να με αγγίξει περισσότερο ρε γμτ όπως τα Exorcist, Rosemary's Baby, Psycho. Προσωπικα δεν θα εκανα καν τον κοπο να την συγκρινω με τις συγκεκριμενες ταινιες. Πιστεύω ότι άργησε υπερβολικά να μπει σε έντονους ρυθμους (μετά την μία ώρα κοιτούσα το ρολόι να δω πόση ώρα ακόμα θα μας έχει στο standby) και όταν τελικά μπήκε, τέλειωσε. Καλυτερα δεν θα μπορουσες να το πεις.
Cue Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Χαχα, καλά ναι αλλά ήμουν τόσο hyped που περίμενα κάτι τέτοιο όταν μπήκα στην αίθουσα.
Sellers Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πάνω κάτω και εγω συμφωνώ με τον Cue. Άργησε πολύυυυ να μπει στο θέμα. Της δίνω ένα μικρό αβαντάζ (έτσι δεν το λένε?) επειδή την είδα σε σπίτι, παρέα με άλλα 7 άτομα εκ των οποίων εγώ και άλλοι 2 δεν είχαμε όρεξη για ταινία και το τρελάναμε στην μαλακία το σκηνικό. Ίσως μόνος μου και αργά το βράδυ να με τρόμαζε αρκετά. Παρόλο που παρόμοιες ταινίες με έχουν επηρρέασει αρκετά, το συγκεκριμένο το βρήκα "πολύ λίγο" και lame στο τέλος. Για πες καμία άλλη ταινία σε αυτό το στυλάκι. Μόνο αυτό και το The blair witch έχω δει.
Cue Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Rec, Cloverfield μου έρχονται στο μυαλό σαν πιο πρόσφατες.
tzinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 για μενα η ταινια η ταινια ειναι retarted και απορω πως μπορει καποιος να την συγκρινει με χιτσκοκικα θριλλερ, οπως εχω διαβασει σε καποια σχολια. Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει μεγαλυτερο overhype για τοσο πατατα ταινια. Η πλοκη ειναι απιστευτα ανιαρη και αργα εξελισημη και χωρις το παραμικρο τρομαγμα. Αν πχ θεωρεις το οτι μπορει να ακουσεις την αδερφη σου να κλανει στο διπλανο δωματιο και να το μπερδεψεις με τριξιμο καποιας αλυσιδας απο φαντασμα, ε τοτε ναι η ταινια εινα τρομακτικη! Κανω μια αντιγραφουλα απο αλλο τοπικ, μιας και εχω ξαναπει την αποψη μου "Ενα βλαμενο ζευγαρι καθετε ολη μερα σαν ανεργοι και συζητανε για ηχους που ακουνε, ο τυπος στηνει καμερες και μικροφωνα για να δει μηπως γραψει τιποτα. Για καθε μιση ωρα που τον ξυνουν πανε και λιγο στο κρεβατι, οπου πλεον βλεπουμε μεσα απο την καμερα τι συμβενει. Ε ακουμε κανα θορυβο, κανα ψιτ, και πισω για υπνο. Την επομενη μερα τον ξυνουν αλλη μιση ωρα και πισω για υπνο, μετα αντι για ενα θορυβο ακουνε 2 θορυβους. Μετα τον ξυνουν και μετα πανε για υπνο. Μετα αντι για θορυβο απλα βλεπουν πατημασιες. Big fucking deal, σιγα μην αλλαξω πανα απο τον φοβο" Επισης να προσθεσω οτι η σταση του ζευγαριου ειναι ακρως ενοχλητικη, ο δε γκομενος αρχικα δεν πιστευει και μετα που πειθετε αντι να χεστει αρχιζει και φωναζει στο αερα και πουλαει μαγκιες στο φαντασμα, ενω παραλληλα δειχνει οτι αμα το δει μπροστα του θα κλασει μεντες. Η δε γκομενα ενω ξεκιναει κατατρομαγμενη οσω ποιο πολυ ψιλιαζεται τι συμβενει αρχιζει και αδιαφορει!! ισως επειδη μοιαζει να την κυριευει?? το φαντασμα, αλλα γινετε εντελως ζαμανφου. Και το ποιο ενοχλητικο απο ολλα ειναι οτι εχει εντελως αδιαφορους διαλογους και μοιαζει σαν να βλεπεις ενα ζευγαρι να το κολωβαραει ολη μερα. Σορρυ αλλα αυτο δεν ειναι ταινια, ειναι ερασιτεχνικο home video με τεραστια και απειρως αδικαιολογητη προωθηση 1/10
freedubus Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πολύ χασμουρητό και καθόλου σεξ, αντί να τη στήσει στα 4 (την κάμερα ;ρ) και να γυρίσει τσόντα με το γκομενάκι και τη φίλη της, τράβαγε όλη μέρα άκυρα πλάνα μπας και πετύχει το φάντασμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που της έστριψε της άλλης στο φινάλε. Αν και πιστεύω τελικά οτι το "φάντασμα" δυνάμωσε τόσο στο τέλος (ενώ πριν δε τους ενοχλούσε και πολύ) επειδή τρεφόταν και δυνάμωνε (όπως τους είπε ο γέρος μέντιουμ) από τη συνεχόμενη αρνητική ενέργεια μεταξύ τους, που βασικά προερχόταν από ΤΗΝ καργιόλα. Εμ αυτή είχε το πρόβλημα εξαρχής, εμ τον έβριζε που προσπαθούσε να τη βοηθήσει. Μια πρήξιμο για την κάμερα, μια γκρίνια για τον ουίτζα πίνακα, στο τέλος τον καθάρισε κιόλας. Καλός φλώρος κι αυτός, εδώ που τα λέμε. Εγώ θα την πέταγα με τις κλωτσιές απ' τη σπιταρόνα μου, ή θα έκανα αυτό που έκανε ο Νταφόε στον Αντίχριστο στο τέλος. 'Αντε με τις καργιόλες, τις τρελές όλες, έχουν 1000 προβλήματα, τους απλώνεις το χέρι να τις βοηθήσεις κι αυτές στο τρώνε. Μετά από αυτή την ταινία και τον Αντίχριστο έχω γίνει τίγκα μισογύνης. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ---------- Επισης να προσθεσω οτι η σταση του ζευγαριου ειναι ακρως ενοχλητικη, ο δε γκομενος αρχικα δεν πιστευει και μετα που πειθετε αντι να χεστει αρχιζει και φωναζει στο αερα και πουλαει μαγκιες στο φαντασμα, ενω παραλληλα δειχνει οτι αμα το δει μπροστα του θα κλασει μεντες. Η δε γκομενα ενω ξεκιναει κατατρομαγμενη οσω ποιο πολυ ψιλιαζεται τι συμβενει αρχιζει και αδιαφορει!! ισως επειδη μοιαζει να την κυριευει?? το φαντασμα, αλλα γινετε εντελως ζαμανφου. Και το ποιο ενοχλητικο απο ολλα ειναι οτι εχει εντελως αδιαφορους διαλογους και μοιαζει σαν να βλεπεις ενα ζευγαρι να το κολωβαραει ολη μερα. Πέστα. Στο φινάλε χειροκροτούσα.
jason_rethymno Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τι γινεται στο τέλος? Ρωτάω επειδή δεν θέλω να την δώ. Αποφεύγω τετοια θριλερ γιατί μου επηρεάζουν την ψυχολογία,και δε μπορώ να κοιμηθώ και τα βράδυα.
PavelX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τι γινεται στο τέλος? Happy ending. Ψοφάνε όλοι.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πίπα ολικής, η ταινία! Οι κοπέλες του φορουμ (οι 2-3 που ειναι), αν θέλουν να τα χαλάσουν με τον αρκουδόμαγκα που τα εχουν και δεν θέλουν να το πουν ευθέως. Μπορούν να τον πάνε στην ταινία. Δεν θα θελήσει να σας ξαναδεί στα μάτια του!! Εγγυημένα, λέμε!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πίπα ολικής, η ταινία!Οι κοπέλες του φορουμ (οι 2-3 που ειναι), αν θέλουν να τα χαλάσουν με τον αρκουδόμαγκα που τα εχουν και δεν θέλουν να το πουν ευθέως. Μπορούν να τον πάνε στην ταινία. Δεν θα θελήσει να σας ξαναδεί στα μάτια του!! Εγγυημένα, λέμε! Παιδες μολις την ειδα .Να πω την αληθεια το τελος με τρομαξε καπως αλλα επισης θελω να κανω μια ερωτηση Στον κινηματογραφο που πηγαστο τελος ειδα που η κειτ ξυπναει και στεκεται μπροστα στον γκομενο της για 2 ωρες μετα κατεβαινει ζηταει βοηθεια και ανεβαινει μετα και πεταει τον αντρα της σαν πετραδακι στην καμερα ,και μετα παει να φαει την καμερα.Κατεβασα την ταινεια πριν λιγο [αυτη που υπαρχει στο internet και στο τελος εχει αλλο τελος .Δεν δειχνει πως πεθαινει ο αντρας της αλλα την δειχνει να ειναι κατω στο εδαφος και να ερχονται μετα 3 αστυνομικοι μεσα στο σπιτι, ανεβαινουν ,η κειτ φοωναζει το ονομα του αντρα της κρατοντας ενα οπλο στο χερι της και οι αστυνομικη φοβουμενοι μηπως τους πυροβολησει ,την πυροβολουν και καλουν ασθενοφορο.Αμα μπορει καποιος να την κατεβασει να μας πει τι γινετε,
KaiZeR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μμμμμμ απ' οτι φαινεται εχω διαφορετικη αποψη με ολους εδω μεσα.. (ισως σημαίνει κάτι αυτό ) προσωπικα γουσταρα γιατι η ταινια χωρις να εχει υπερβολες και με πράγματα απλά, όπως πχ ένα τρίξιμο, η ενα χτυπημα της πορτας, περναγε το νοημα που ηθελε. και ειδα οτι το περναγε και σε ολη την αιθουσα, όχι μόνο σε εμένα. οταν διαβασα για την ταινία και τα σχόλια περί καλύτερου θρίλερ των τελευταίων χρόνων και λοιπα γραφικά, πήγα στο σινεμά ψιλιασμένος για πατάτα. θεωρώ οτι αν πας και εχεις στο μυαλό σου οτι θα δεις μια οκ ταινία, θα το ευχαριστηθείς αρκετά. Αν πας για να δεις ένα τοπ θρίλερ, μπορει να φυγεις και νωρίς. Επίσης γνώμη μου είναι πως αν δεν σκοπεύετε να την δείτε στο σινεμά, δεν υπάρχει λόγος να την δείτε καθόλου. Στα μείον, το γεγονός οτι όντως η ταινία αργεί να μπει καθώς και οτι το τρέιλερ της από μόνο του είναι ένα mega spoiler..
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βασικά το trailer αν δείχνει το κρεβάτι και τους δύο πρωταγωνιστές.Δεν είναι mega σπόιλερ.Αλλά η ίδια η ταινία σε μικρότερη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.