plaths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Θα ηθελα να κανω φορματ σε ενους φιλου μου το λαπτοπ και στον υπολογιστη μου εχω τα xp ΘΑ μπορουσα να του βαλω τα xp και να δουλευουν οσο καλα δουλευουν και σε μενα?
Alchemist` Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Θα ηθελα να κανω φορματ σε ενους φιλου μου το λαπτοπ και στον υπολογιστη μου εχω τα xp ΘΑ μπορουσα να του βαλω τα xp και να δουλευουν οσο καλα δουλευουν και σε μενα? καταρχάς τι σχέση ο κωδικός που λες στον τίτλο με το ποσο καλά δουλεύουν που ρωτάς μέσα στο θέμα? Αν εννοείς να εγκαταστήσεις τα ΧΡ σε άλλον υπολογιστή με το ίδιο cd (ίδιο δλδ serial number) χωρίς πρόβλημα, τότε ναι, αυτό γίνεται... Όσον αφορά το αν θα δουλεύουν καλά αυτό εξαρτάται από τις δυνατότητες του λαπτοπ και την χρήση που θα κάνει ο φίλος σου...
plaths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 και κατι αλλο το σιντι στο λαπτοπ του φιλου μου δεν δουλευει υπαρχεις ενναλακτικος τροπος να κανω το φορματ?
Alchemist` Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 και κατι αλλο το σιντι στο λαπτοπ του φιλου μου δεν δουλευει υπαρχεις ενναλακτικος τροπος να κανω το φορματ? Δισκέττα εκκίνησης, αλλά δεν παίρνει δισκέττες το λαπτοπ... Υπάρχει τρόπος εγκατάστασης με USB φλασάκι, την ακριβή διαδικασία δεν την γνωρίζω, ψάξε στο ινσομνια, νομίζω υπάρχει ενα tutorial... EDIT: με πρόλαβαν
plaths Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ναί γίνεται: Δες εδώ 2.Ερωτισεις ακομα. α)εκεινο στο multiboot εχει τα xp profes μεσα ενοω δεν χρειαζεται να κανω καμια αντιγραφη απο το σιντι που εχω για να περασω τα αρχεια στο usb? β)Μηπως θα μπορουσε και κανεις να με βοηθησει μεσα απο το μσν γτ οταν θα κανω το φορματ να μην περιμενω πολυ ωρα την απαντησης σας.ισως το φορματ να το κανω σημερα το βραδι η αυριο αμα ειναι κανεις ελευθερος που μπορει ας μου το πει. ευχαριστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.