siba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μήν κάνει μόνο ανίχνευση των σφαλμάτων που έχω στον Η/Υ free, αλλά και επιδιόρθωση(δωρεάν)ετσι ώστε να βελτιωθεί η ταχύτητα του Η/Υ μου. Siba
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δε ρώτησες πως να αλλάζεις και λάδια στο μηχανάκι σου και επίσης πως ρυθμίζεις την τηλεόραση να παίζει mega.
siba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 οκ.μαγκες μη βαρατε. σε ενα θεμα εκανα δυο ερωτησεις που μεταξυ τους δεν εχουν καμια σχεση . που ειναι το λαθος? οσο για τη λογοκρισια σχετικα με την ουσια και της μιας και της αλλης ερωτησης δεν εχω να πω τιποτα! για την απαντηση παντος λεω οτι ειχε πλακα
parsifal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 οκ.μαγκες μη βαρατε. σε ενα θεμα εκανα δυο ερωτησεις που μεταξυ τους δεν εχουν καμια σχεση . που ειναι το λαθος? Το λάθος είναι στο ό,τι με αυτήν τη λογική ακυρώνεται ο λόγος να οργανώνουμε το περιεχόμενο του forum αρχικά κατά ενότητες και στη συνέχεια κατά threads. Για το πρώτο ερώτημα, που ανήκει όντως στην παρούσα ενότητα: Θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. Τί εννοείς ακριβώς «σφάλματα» και πώς τα συνδέεις με την ταχύτητα που έχει το PC σου; Εννοείς προβληματικές εγγραφές στη Registry των Windows ή τα υπολλείματα που αφήνουν εκεί κάποιες εφαρμογές όταν τις απεγκαθιστάς; Κάτι άλλο; Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα, θα ρωτήσεις εδώ: GPS & Πλοήγηση
siba Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλε μου φιλε εχεις δικιο, απλα πρωτη φορα μιλω foroum και δεν ξερω τον τροπο αλλα και ειμαι και σε ηλικια που δυσκολα μαθενω! λοιπον για να γινω ποιο συκγεκριμενος. βρηκα ενα προγραμμα που λεγετε slow-pc fighter και εκανα ανιχνευση και βρηκε την υγεια του υπολογιστη οπως την ονομαζει κακη. επισης βρηκε 3701 σφαλματα και αυτο εχει ως συνεπεια να κανει τον υπολογιστη ποιο αργο οταν λοιπον παταω την επιδιορθωση μου ζητα να αγορασω την επεκταση του προγραματος. πριν λοιπον χαλασω χρηματα σκευτηκα να ρωτησω εσασ που ειστε αετοι σε αυτα μηπωσ ξερατε κατι. ευχαριστω για τη βοηθεια και για την προσπαθεια σου να με βοηθησεις
parsifal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αυτό εδώ είναι; Μακριά, χιλιόμετρα πολλά! Θυμίζει τα scams που πετάγονται ως popup παραθυράκια από μόνα τους ενώ περιηγείσαι στο Internet και σε «ενημερώνουν» ότι το σύστημά σου έχει «μολυνθεί», έχει "errors" κλπ. Κατέβασε το δωρεάν CCleaner και κάνε δουλειά με αυτό. Πρώτα όμως, θα πρέπει να εξασφαλίσεις ότι κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας αμφιβόλου προέλευσης προγράμματα όπως το SLOW-PC Fighter, δεν έχεις θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του PC σου από κακόβουλο λογισμικό (ιοί, spyware κλπ). Έχεις κάποιο αντιϊκό πρόγραμμα που να φροντίζει γι' αυτό ή όχι;
siba Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 για τους ιους εχω το avast. Σε ευχαριστω και παλι εκανα οτι μου ειπες σχετικα με τα υπολοιπα νασαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.