A-Ge0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 pou boro na bro ta apotelesmata ton lower an ksero ton kodiko kai to centre number? eyxaristo...<p>epsaksa sto britishcounsil.gr alla den brika tpt...<p>mou eipe to paidi pou mou zitise na tou do ta apotelesmata oti exoun bgei........<p>help
akpe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 exei ksanaginei post gia auto to thema<p>ta apotelesmata, den vgainoun sto diktio prepei na perimeneis na vgoune kai na sou staloune spiti sou...kai tha perimeneis poly!<p>first certificate egw edwsa iounio...ta apotelesmata irthane mesa oktwvriou...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2002 Εστειλα σχετικο email στο Βρετανικο συμβουλιο και η απαντηση ηταν οτι δεν υπαρχουν στο net.Θα ανακοινωθουν μεχρι 20 Φεβρουαριου για οσους εδωσαν τον Δεκαμβριο.Καιγομαι... γιατι εδωσε η κορη μου .Καλα αποτελεσματα σε οσους περιμενουν.
Archangel200 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2002 Πράγματι έτσι είναι φίλοι μου.Τυχαίνει να έχω δώσει αυτό το Δεκέμβριο για το Advanced και τα αποτελέσματα από τέλος Φεβρουαρίου.Δυστυχώς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Βγηκανε και το καμαρι μου η κορουλα μου το πηρε το lower Χαλαλι τα 100 ευρω που πηρε σα δωρακι....Τοσο θα μου στοιχιζαν μονο τα εξεταστρα για τη δευτερη φορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.