Προς το περιεχόμενο

Cambridge FCE Results on the internet

A-Ge0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pou boro na bro ta apotelesmata ton lower an ksero ton kodiko kai to centre number? eyxaristo...<p>epsaksa sto britishcounsil.gr alla den brika tpt...<p>mou eipe to paidi pou mou zitise na tou do ta apotelesmata oti exoun bgei........<p>help

Δημοσ.

exei ksanaginei post gia auto to thema<p>ta apotelesmata, den vgainoun sto diktio

prepei na perimeneis na vgoune kai na sou staloune spiti sou...kai tha perimeneis poly!<p>first certificate egw edwsa iounio...ta apotelesmata irthane mesa oktwvriou...

Δημοσ.

Εστειλα σχετικο email στο Βρετανικο συμβουλιο και η απαντηση ηταν οτι δεν υπαρχουν στο net.Θα ανακοινωθουν μεχρι 20 Φεβρουαριου για οσους εδωσαν τον Δεκαμβριο.Καιγομαι... γιατι εδωσε η κορη μου .Καλα αποτελεσματα σε οσους περιμενουν. smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

Πράγματι έτσι είναι φίλοι μου.Τυχαίνει να έχω δώσει αυτό το Δεκέμβριο για το Advanced και τα αποτελέσματα από τέλος Φεβρουαρίου.Δυστυχώς. shocked.gif" border="0

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Βγηκανε confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 και το καμαρι μου η κορουλα μου το πηρε το lower confused.gif" border="0 confused.gif" border="0 Χαλαλι τα 100 ευρω που πηρε σα δωρακι....Τοσο θα μου στοιχιζαν μονο τα εξεταστρα για τη δευτερη φορα... smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...