Προς το περιεχόμενο

Δουλειά σε Ελλάδα για απόφοιτους Πληροφορικής???

Dark_Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

τις τελευταίες μέρες με απασχολεί ιδιαίτερα η σκέψη για τι δουλειές υπάρχουν Ελλάδα για απόφοιτους Πληροφορικής....

ακούω γύρω μου οτι εισαι 10 ώρες μπροστά απο έναν υπολογιστή για 700 ευρώ το μήνα και εχω προβληματιστεί.

η ακριβής ερώτηση μου ειναι, αν κάποιος κάνει κάποιο μάστερ στο εξωτερικό υπάρχουν δουλειές Ελλάδα να τον απορροφήσουν ?

δλδ υπαρχει πιθανότητα καποιος με μάστερ στο computer security να βρει δουλειά Ελλάδα?

Δημοσ.

Δουλειές στην Πληροφορική υπάρχουν και εφόσον είσαι καλός μπορείς να πάρεις καλά λεφτά.

Προσωπικά αποφάσισα να γυρίσω Ελλάδα το 2003 και βρήκα δουλειά με το πρώτο βιογραφικό και μισθό γύρω στα 1000 κάτι. Βέβαια για τα επόμενα 4 χρόνια είχα πάρει μόνο νόμιμες αυξήσεις.

Σε γενικές γραμμές είτε για να ανέβεις μισθολογικά είτε για να εξελιχθείς όσες πιο πολλές εταιρίες αλλάξεις τόσο το καλύτερο.

Τώρα συγκεκριμένη εταιρία για να σε πληρώσει για το Master σε security δεν μου έρχεται στο μυαλό. Η ENISA που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης ίσως?

Δημοσ.

Αλλες συνθήκες το 2003 άλλες σήμερα. Τώρα ζητάνε να είσαι καλός στην δουλειά σου προτού καν δουλέψεις.

Υπάρχουν πια πάρα πολλές σχολές πληροφορικής και υπερπληθώρα αποφοίτων.

Δημοσ.

:) Ακόμα Ελλάδα είμαι.

Ότι δεν ήξεραν να ζητήσουν και τότε δεν ξέρουν να ζητάνε και τώρα.

Σχολές και απόφοιτοι υπάρχουν αυτό που δεν υπάρχει όμως είναι φιλοδοξία, πάθος, γνώση και άνθρωποι που να είναι καλοί στη δουλειά τους εξού και η ζήτηση.

Φυσικά η Πληροφορική σαν κλάδος είναι τεράστιος αλλά σίγουρα για το κομμάτι του software development (java, php, .net, db admins, system admins etc.) υπάρχει ζήτηση.

Δημοσ.

Παίδες επειδή σε λίγα χρόνια θα με ενδιαφέρει και μένα ξέρουμε τίποτα για

εργασιακή απασχόληση που αφορά ηλεκτρονικούς?? Υπάρχουν δουλειές στην χώρα μας ή να μεταναστεύσω??

Δημοσ.
Παίδες επειδή σε λίγα χρόνια θα με ενδιαφέρει και μένα ξέρουμε τίποτα για

εργασιακή απασχόληση που αφορά ηλεκτρονικούς?? Υπάρχουν δουλειές στην χώρα μας ή να μεταναστεύσω??

Ηλεκτρονικός τέλειωσα κι εγώ κι είμαι τώρα πόσο καιρό στο ψάξιμο.

Όλοι θέλουν προϋπηρεσία ή ζητάνε να είσαι με μια μπαλαντέζα στο ένα χέρι και με τρυπάνι στο άλλο καθώς θ ανεβαίνεις μια ανεμόσκαλα..

Δημοσ.
Γεια σε όλους,

τις τελευταίες μέρες με απασχολεί ιδιαίτερα η σκέψη για τι δουλειές υπάρχουν Ελλάδα για απόφοιτους Πληροφορικής....

ακούω γύρω μου οτι εισαι 10 ώρες μπροστά απο έναν υπολογιστή για 700 ευρώ το μήνα και εχω προβληματιστεί.

γιατί οι άλλες δουλειές σου δίνουν 1500 ευρώ με 6 ώρες? Δουλειές πάντως υπάρχουν.

Δημοσ.
γιατί οι άλλες δουλειές σου δίνουν 1500 ευρώ με 6 ώρες? Δουλειές πάντως υπάρχουν.

Δε χρειάζεται να δουλεύεις 10-12 ώρες για 800(Ι.Υ) αλλά ούτε και 6 για 1100 (Δ.Υ).

Δλδ τόσο δύσκολο είναι γα*ώ την κοινωνία μας να δουλεύεις 8ωρο χωρίς να μπλέκεις με υπερορίες επειδή τ αφεντικά πήρανε 10 έργα μαζί και πήρε φωτιά ο κώλος τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...