Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλημέρα.Προσπαθώ να μετακινήσω τα αρχεία μέσα στους φακέλους(δηλαδή να τους αλάξω την σειρά)και δεν μπορώ.Πιθανότατα είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να γίνει.Θα μπορούσε παρακαλώ ίσως κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! ! !:cry:

Δημοσ.

Μιλώντας με βάση τα ΧΡ, πατας δε3ι κλικ μέσα στον φάκελο, και απενεργοποιείς την αυτόματη τακτοποίηση... ϊσως κάτι παρόμοιο υπάρχει και στα 7.

Αλλά γιατί να θέλει κάποιος να αλλάξει την σειρά? Η αλφαβητική τακτοποίηση είναι ότι καλύτερο... Όπως και να 'χει, το καλό το παλικάρι ξέρει κ άλλο μονοπάτι... Θα σου έλεγα λοιπόν για να μην μπλέξεις με ρυθμίσεις κτλπ, να βάλεις ένα prefix στα ονόματα των αρχείων ώστε να εμφανίζονται όπως θες... Δλδ, αφού μπαίνουν αλφαβητικά, μετονόμασε τα αρχεία, ώστε αυτό που θες να βρίσκεται πρώτο, να έχει το όνομα π.χ. 001_ονομα_τραγουδιού.mp3, το δεύτερο 002_ονομα_τραγουδιού.mp3 κ.ο.κ.

έτσι θα τακτοποιηθούν όπως θες...

Δημοσ.

και εγώ την αυτόματη τακτοποίηση σκεφτόμουν αλλα δεν υπάρχει στη λίστα του δεξιού κλίκ μεσα στο φάκελο ούτε στη μπάρα επιλογών του αρχείου

Δημοσ.

Αλλη μια μ@λακια της μικρομαλακης.

Καποιος για τον αλφα βητα λογο θελει προχειρα να αλλαξει

θεσεις σε αρχεια μεσα σε φακελο... γιατι να του κοψουν την επιλογη να μπορει να το κανει;:mad:

Δημοσ.

Αμα τα αρχεία που θέσ να αλλάξεις είναι στον C:\ κλείσε το UAC απο το USER options στο Control Panel και θα φτιάξει.

Εγω το κάνω κανονικά και το sort by name και το rename και όλα. Δωσε more info.

• Members
Δημοσ.

Δεν το είχα προσέξει τόσο καιρό, αλλά τώρα που διάβασα αυτό το topic το έψαξα λίγο και από ότι βλέπω μάλλον είναι γκάφα της Microsoft, αφού δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος τρόπος για να το αλλάξεις...

Δημοσ.

επειδή με έχει σπάσει κ εμένα τα νεύρα η μετακίνηση αρχείων, μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα "θα χρειαστεί να παρέχετε άδεια διαχειριστή για τη μετακίνηση αυτού του αρχείου". Ξέρει κανείς πως βγάνει αυτό;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ----------

το βρήκα παίδες, απενεργοποίησα το UAC και όλα οκ

Δημοσ.

και εγώ απενεργοποιημένο το έχω το uac αλλα τίποτα.

ακόμα κ full δικαιώματα έχω δώσει στους χρήστες αλλα τπτ πάλι

καμμιά άλλη ιδέα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!Kι εγω το ιδιο προβλημα εχω εγκατεστησα προσφατα τα windows 7 ultimate και παρατηρησα πως δεν μπορω να μετακινησω μεσα στους φακελους τα αρχεια.Δεν εννοω να τα βαλω η να τα βγαλω,εννοω απλα να τους μετακινησω τη θεση δηλ. πιο δεξια η πιο αριστερα,να βαλω το πρωτο μετα το τριτο,η οπου αλλου το θελω κτλ.Δεν υπαρχει καθολου η επιλογη με δεξι κλικ για αυτοματη τακτοποιηση,η στοιχηση στο πλεγμα μεσα στους φακελλους!!!Ουτε κατι αντιστοιχο στις επιλογες φακελλων!!!Please αν καποιος ξερει κατι.....δεν ξερω ποιον να ρωτησω,η σε ποιο site να απευθυνθω και στο multirama δεν ξερουν να με βοηθησουν.Ευχαριστω για την οποια βοηθεια..

• Members
Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πάνω, ψάχνοντας στο google βρήκα πως είναι έλλειψη των Windows 7. Δες π.χ. εδώ και εδώ. Δεν βλέπω να υπάρχει προς το παρόν ούτε κάποιο plugin ή powertoy που να το διορθώνει (εκτός φυσικά αν χρησιμοποιήσεις άλλο file manager), οπότε προς το παρόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να διορθωθεί ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.

Δημοσ.
Όπως είπα και πιο πάνω, ψάχνοντας στο google βρήκα πως είναι έλλειψη των Windows 7. Δες π.χ. εδώ και εδώ. Δεν βλέπω να υπάρχει προς το παρόν ούτε κάποιο plugin ή powertoy που να το διορθώνει (εκτός φυσικά αν χρησιμοποιήσεις άλλο file manager), οπότε προς το παρόν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να διορθωθεί ίσως σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση.
Ευχαριστω πολυ!Αν υπαρξει καποια αλλη λυση στο μελλον....παρακαλω ενημερωστε με...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εβαλα χθες τα Windows 7 και οντως δεν γινεται να βαλεις τα αρχεια και τους φακελους με οποια σειρα θες.

Εχει βρεθηκα τελικα καμια λυση στο συγκεκριμενο θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...