Προς το περιεχόμενο

Samsung omnia 2

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ενα εχει 3,7" και το αλλο 3,1"οθονη.

dear xolloth το pro B7610 τι λεει? εχει πολλα κοινα με το omnia 2

λεω να το προτιμησω σε σχεση με το pro 2

Δημοσ.

παιδια καλημερα εχς ενα μικροπρουλιματακι με το εικονιδιο συντομευσεισ τησ μπαταριασ..μπορει καποιοσ να με βοηθησει???

Δημοσ.
παιδια καλημερα εχς ενα μικροπρουλιματακι με το εικονιδιο συντομευσεισ τησ μπαταριασ..μπορει καποιοσ να με βοηθησει???

με τετοιο ποστ δεν νομιζω B)

• Moderators
Δημοσ.

Tι εννοεις? Ποιο ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Να πάρω το Omnia 2 ή να πάω σε non- touch screen κινητο γιατί -δεν σας κρύβω- ότι ψιλοφοβάμαι αυτές τις οθόνες. Και επειδή (για μένα ) έιναι πολύ ακριβό κινητό ότι πάρω θα το κρατήσω τουλάχιστον 3-4 χρόνια (και ας είναι Outdated) . Τι προτέινετε σε smart phone χωρίς touch screen qwerty πληκτρολόγιο; Δεν ξέρω έχει η samsung (που την συμπαθω);

Δημοσ.

να παρεις το ομνια 2 με κλειστα ματια,οτι καλυτερο εχει βγαλει η samsung μεχρι σημερα και για μενα το καλυτερο κινητο που εχω παρει ποτε παροτι ειχα στην κατοχη μου πολυ ακριβοτερα μοντελα,ασε που θα χορτασεις να βαζεις οτι εφαρμογη γουσταρεις[winmo,γαρ].

ΥΓ:ειναι η πρωτη φορα που δεν σκεφτομαι να πουλησω κινητο,για τον απλουστατο λογο γιατι στην τιμη του δεν υπαρχει καλυτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...