ArisG88 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Συντομα θα δοκιμασω και αυτη τη συσκευη και ελπιζω να αλλαξω γνωμη ως προς τα Omnia
Vasilisxd Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εδώ που τα λέμε , η οθόνη του είναι πολύ καλή ( όχι όμως και το Touch , το οποίο θέλει μια ελαφριά πίεση να καταλάβει - χαρακτηριστικό των Resistive) και η Camera των 5mp είναι καλή αλλά από εκεί και πέρα , ποιοτιτα κατασκευής , ένα μικρό Lag και η τιμή των 520€ δεν συμβαδίζουν. Έπρεπε -για εμένα- να είχε Capacitive οθόνη και στιβαρη κατασκευή. Δεν νομίζω το Htc HD2 που έχει καλύτερη ποιοτιτα ( σύμφωνα με τα Review ) και Capacitive οθόνη ( ένα από τα στάνταρ που έχει θεσπίσει η MS για τα επερχομενα Win) να είναι κατα πολύ ακριβότερο. Τι 520€ για το μέτριο τι 600€ για το καλό , αφού τα σκας που τα σκας Πάντως το συγκεκριμένο κινητό , μόνο ευκαιρία δεν το χαρακτηριζω.
xolloth Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εδώ που τα λέμε , η οθόνη του είναι πολύ καλή ( όχι όμως και το Touch , το οποίο θέλει μια ελαφριά πίεση να καταλάβει - χαρακτηριστικό των Resistive) και η Camera των 5mp είναι καλή αλλά από εκεί και πέρα , ποιοτιτα κατασκευής και η τιμή των 520€ δεν συμβαδίζουν. Έπρεπε -για εμένα- να είχε Capacitive οθόνη και στιβαρη κατασκευή.Δεν νομίζω το Htc HD2 που έχει καλύτερη ποιοτιτα ( σύμφωνα με τα Review ) και Capacitive οθόνη ( ένα από τα στάνταρ που έχει θεσπίσει η MS για τα επερχομενα Win) να είναι κατα πολύ ακριβότερο. Τι 520€ για την μετριοτιτα τι 600€ για το καλό , αφού τα σκας που τα σκας Πάντως το συγκεκριμένο κινητό , μόνο ευκαιρία και καλό δεν το χαρακτηριζω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:02 ---------- Εδώ που τα λέμε , η οθόνη του είναι πολύ καλή ( όχι όμως και το Touch , το οποίο θέλει μια ελαφριά πίεση να καταλάβει - χαρακτηριστικό των Resistive) και η Camera των 5mp είναι καλή αλλά από εκεί και πέρα , ποιοτιτα κατασκευής , ένα μικρό Lag και η τιμή των 520€ δεν συμβαδίζουν. Έπρεπε -για εμένα- να είχε Capacitive οθόνη και στιβαρη κατασκευή. Δεν νομίζω το Htc HD2 που έχει καλύτερη ποιοτιτα ( σύμφωνα με τα Review ) και Capacitive οθόνη ( ένα από τα στάνταρ που έχει θεσπίσει η MS για τα επερχομενα Win) να είναι κατα πολύ ακριβότερο. Τι 520€ για το μέτριο τι 600€ για το καλό , αφού τα σκας που τα σκας Πάντως το συγκεκριμένο κινητό , μόνο ευκαιρία δεν το χαρακτηριζω. η διαφορα τους ειναι 200 ευρω[ελληνικη εκδοση]οσο για την capasitive,συμφωνω. η κατασκευη του παροτι εχει πλαστικο ειναι πολυ καλης ποιοτητος και καλα δεμενο,καθολου τριξιματα. οσον αφορα το hd2 και αυτο πλαστικο ειναι,μονο το καπακι της μπαταριας ειναι μεταλικο.
Street-Fighter Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 To HTC Touch Diamond2 στα €364.99 καινουργιο αξιζει λετε? Οποιος θελει παντως htc hd2 ας ριξει μια ματια στα παρακάτω που ειναι τσιπ βέβαια αλλα ετσι και αλλιώς σε ολα φοραμε θήκες όποτε περι ορέξεως.... Acer http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=189544 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188535
xolloth Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 ηδη οι κριτικες για το HD2 ειναι απογοητευτικες για αυτους που το πηραν ηδη,πολλα προβληματα διαπιστωμενα απο χρηστες πολυ εμπειρους στα winmo. αισθανομαι οτι δικαιωθηκα προτιμωντας το omnia2 απο το hd2.
VagosM Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σκέπτομαι σοβαρά να πάρω το omnia2. Το έχει κανένας να πει τι γνώμη του?
margaritagr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ηδη οι κριτικες για το HD2 ειναι απογοητευτικες για αυτους που το πηραν ηδη,πολλα προβληματα διαπιστωμενα απο χρηστες πολυ εμπειρους στα winmo.αισθανομαι οτι δικαιωθηκα προτιμωντας το omnia2 απο το hd2. κι εγω αρνητικα διαβαζω
xolloth Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Σκέπτομαι σοβαρά να πάρω το omnia2.Το έχει κανένας να πει τι γνώμη του? εαν παρατηρουσες ποιος εγραψε το θεμα αυτο ,θα εβλεπες οτι σαν κατοχος του,αναφερω τις εντυπωσεις μου.
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά για αυτό τι λέτε; REVIEW Μου φαίνεται ανώτερο και από iphone και από omnia 2.Έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για το browsing του και το flash support.Και από features το κρίνω υπερβολικά υπερπλήρες.Από εμφάνιση και τιμή το βρίσκω επίσης άψογο.Μήπως μου διαφεύγει τίποτα όμως και την πατήσω; Το ψήνω απίστευτα μετά τα Χριστούγεννα που θα έχω και λίγο μπαγιόκο παραπάνω.
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 μαματο κινητο αλλα δεν εχει λειτουργικο...
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Και το αλλά ποιο είναι ακριβώς;Ότι δεν θα μπορώ να κάνω τι ακριβώς;(Δεν το κατέχω γιαυτό ρωτάω έτσι.Μην την πατήσω φοβάμαι..Γιατί σαν να παραείναι τέλειο για την τιμή του) Τα μενού κτλ τα δοκίμασα και μου φαίνονται τελείως άψογα.
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 δε θα μπορεις πχ να βαλεις διαφορα προγραμματα gps οπως destinator,garmin και τα σχετικα...και αλλα προγραμματα γενικης χρησεως...
xolloth Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά για αυτό τι λέτε;REVIEW Μου φαίνεται ανώτερο και από iphone και από omnia 2.Έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για το browsing του και το flash support.Και από features το κρίνω υπερβολικά υπερπλήρες.Από εμφάνιση και τιμή το βρίσκω επίσης άψογο.Μήπως μου διαφεύγει τίποτα όμως και την πατήσω; Το ψήνω απίστευτα μετά τα Χριστούγεννα που θα έχω και λίγο μπαγιόκο παραπάνω. το ενα εχει 3,7" και το αλλο 3,1"οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.