Προς το περιεχόμενο

Samsung omnia 2

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια και εγω τα βαριεμαι, αλλα κατι μου λεει πως με το συγκεκριμενο θα την βγαλω την 3ετια γιατι με καλυπτει πληρως, ενω τις αλλες φορες ολο και καπου υποχωρουσα, ενω εδω πουθενα :-) Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης του απλα δεν παιζεται ΙΜΟ.

Ασε που αν το βαρεθεις κανεις και κανεναν πειραματισμο με καποια νεα Ρομ οποτε του αλλαζεις τα παντα..

Τα χρηματα οντως ειναι αρκετα, αλλα αν μεινεις με αυτο ουσιαστικα κανεις την αποσβεση κατα την γνωμη μου.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xolloth με τα wm πως τα πας??εχει εμφανιστει κανα κολλημα μεχρι τωρα?

αν μπορεις βαλε μας και καποιο σκρινσοτ με τα μενου γιατι οσο το εψαχνα, διαβαζα οτι μπορει να φοραει wm αλλα δεν εχουν σχεση με τα προηγουμενα

στις λιγες μερες που τοχω,δεν εχω βρει ακομα κανενα σπουδαιο bug,ασε που ακομα ειμαι στο σταδιο του ψαξιματος γιατι εχει απειρες εφαρμογες.

εν αντιθεσει με τα 6.1winmo,εδω τα 6.5 ειναι ταχυτατα και παροτι εχω ηδη γεμισει την 8 gib μνημη δεν εχω κανενα κολημα η επιβραδυνση,πραγμα που με εχει εκπληξει ευχαριστα διοτι με τα symbian κολαγανε τα παντα εαν εκανες χρηση ολο τον αποθηκευτικο σου χωρο[nokia n97,5800 κ.λ.π.].

ειναι πρωτη φορα που αγοραζω καλο κινητο σε τοσο λογικη τιμη.

Δημοσ.

Ειναι ενθαρρυντικο αυτο που γραφεις, και για τα 6.5 και για τη συσκευη :-)

Τα προηγουμενα wm ετρωγαν κατι κολληματα..βραστα :mad:

Μακαρι τωρα να υπαρχει πραγματικη βελτιωση :-D

Δημοσ.
Να σου πω την αληθεια και εγω τα βαριεμαι, αλλα κατι μου λεει πως με το συγκεκριμενο θα την βγαλω την 3ετια γιατι με καλυπτει πληρως, ενω τις αλλες φορες ολο και καπου υποχωρουσα, ενω εδω πουθενα :-) Οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης του απλα δεν παιζεται ΙΜΟ.

Ασε που αν το βαρεθεις κανεις και κανεναν πειραματισμο με καποια νεα Ρομ οποτε του αλλαζεις τα παντα..

Τα χρηματα οντως ειναι αρκετα, αλλα αν μεινεις με αυτο ουσιαστικα κανεις την αποσβεση κατα την γνωμη μου.

Χώνεις και κάνα gba emulator και όπως ανοίγει μoιάζει με το pspgo :P

Θα το ψαξω βασικά μεχρι το τελος του ετους και βλέπουμε απο το νεο έτος εκτός αν το βρω σε καμια προσφορα :-D

Εδιτ

Με το msn πως τα πάνε καλα? Μπορείς να κάνεις βιντεο κλήση ετσι?

• Moderators
Δημοσ.
Χώνεις και κάνα gba emulator και όπως ανοίγει μoιάζει με το pspgo :P

Θα το ψαξω βασικά μεχρι το τελος του ετους και βλέπουμε απο το νεο έτος εκτός αν το βρω σε καμια προσφορα :-D

Εδιτ

Με το msn πως τα πάνε καλα? Μπορείς να κάνεις βιντεο κλήση ετσι?

Βασικα για το ΜΣΝ δεν ξερω αν κανει βιντεο κληση, δεν το εχω δοκιμασει αυτο το feature λογικα ομως θα κανει :-)

Τωρα που βγαινουν νεα μοντελα σιγουρα θα πεσει η τιμη του, βεβαια οχι δραματικα γιατι εχει πολυ καλα specs, παντως οσο φθηνοτερα τοσο καλυτερα χεχεχε!

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να το Flame_μιάσω το Post , να πώ για την δικία μου ΜίΑ ώρα ενασχόλησης με το

ολοκαίνουργιο Omnia 2 του φίλου μου. Φτηνή απαράδεκτη πλαστική κατασκευή , σχετικά μεγάλο , ψιλοχάλια το

Touch (Αυτό ίσως οφείλετε στα WinMo) , πάλι Scroling με τα χίλια ζόρια απο τα πλαϊνα Scroll - Bars.

Στα θετικά ίσως λίγο η Camera αλλά και πάλι υπάρχουν καλύτερες. Ταχύτητα υποφερτή.

...αυτά

Δημοσ.
]Χωρίς να θέλω να το Flame[/size]_μιάσω το Post ' date=' να πώ για την δικία μου ΜίΑ ώρα ενασχόλησης με το

ολοκαίνουργιο Omnia 2 του φίλου μου. Φτηνή απαράδεκτη πλαστική κατασκευή , σχετικά μεγάλο , ψιλοχάλια το

Touch (Αυτό ίσως οφείλετε στα WinMo) , πάλι Scroling με τα χίλια ζόρια απο τα πλαϊνα Scroll - Bars.

Στα θετικά ίσως λίγο η Camera αλλά και πάλι υπάρχουν καλύτερες. Ταχύτητα υποφερτή.

...αυτά[/quote']

Χωρις να θέλω και εγω με τη σειρά μου ολοι καταλαβαίνουν εδω μεσα με μια γρήγορη μάτια οτι εισαι macοπαιδο παιδι του iphone που πραγματικα just sucks για τη δουλεια που το θελω.

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3451421 :o

Αυτα :)

Δημοσ.
Χωρις να θέλω και εγω με τη σειρά μου ολοι καταλαβαίνουν εδω μεσα με μια γρήγορη μάτια οτι εισαι macοπαιδο παιδι του iphone

που πραγματικα just sucks για τη δουλεια που το θελω.

Αυτα :)

Ναι... μην σου προσβάλω το Φθηνο-Πλαστικό Omnia 2 και τα υπέροχα WinMobile, αμέσως να μου την πείς.

Δημοσ.
Ναι... μην σου προσβάλω το Φθηνο-Πλαστικό Omnia 2 και τα υπέροχα WinMobile, αμέσως να μου την πείς.

Δεν χρειάζεται να ανοίξουμε διαμάχη σχολίασα το σχόλιο σου που στη προκείμενη περίπτωση δεν μπορεί να ειναι αντικειμενικό ;)

Υ.Γ. Δεν έπεσα εξω εξάλλου :o

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να ανοίξουμε διαμάχη σχολίασα το σχόλιο σου που στη προκείμενη περίπτωση δεν μπορεί να ειναι αντικειμενικό ;)

Υ.Γ. Δεν έπεσα εξω εξάλλου :o

Μαλιστα , σε φάση εαν δεν παινέψουμε το σπιτι μας , θα πέσει να μας πλακώσει. Και επιδή εγώ έχω ένα Κινητό πάει να πεί πως δεν έχω καθαρή κρίση

για ένα Αλλο. Δηλαδή τα χέρια μου δεν ακουμπούσαν πλαστικό της πλάκας αλλα Μεταλλο , και το μυαλό μου το ερμηνευε αλλιως Και το ότι έκανα καμποσα

sec να σκρολάρω σε μενού που δεν δεχόταν scroll παρα-μόνο απο την πλαϊνή Scroll-Bar πάλι στον ύπνο μου θα το είδα.

Φίλε , ούτε μπατσανάκης του jobs είμαι ούτε του χρωστάω καμια χάρη.

Για εμένα Top είναι ένα HTC HD2 αλλά με Win7mobile (Απο το στόμα μου και στου Gates το αφτί) τα οποία πιστευω θα λύσουν τους Ζυγους του παρελθόντος.

Δημοσ.
Μαλιστα , σε φάση εαν δεν παινέψουμε το σπιτι μας , θα πέσει να μας πλακώσει. Και επιδή εγώ έχω ένα Κινητό πάει να πεί πως δεν έχω καθαρή κρίση

για ένα Αλλο. Δηλαδή τα χέρια μου δεν ακουμπούσαν πλαστικό της πλάκας αλλα Μεταλλο , και το μυαλό μου το ερμηνευε αλλιως Και το ότι έκανα καμποσα

sec να σκρολάρω σε μενού που δεν δεχόταν scroll παρα-μόνο απο την πλαϊνή Scroll-Bar πάλι στον ύπνο μου θα το είδα.

Φίλε , ούτε μπατσανάκης του jobs είμαι ούτε του χρωστάω καμια χάρη.

Για εμένα Top είναι ένα HTC HD2 αλλά με Win7mobile (Απο το στόμα μου και στου Gates το αφτί) τα οποία πιστευω θα λύσουν τους Ζυγους του παρελθόντος.

Ok φθηνιαρικο πλαστικο για πες μας τωρα το πλαστικο του htc HD2 vs iphone να ξερουμε και ολας τι να παμε να αγορασουμε.

Υ.Γ. Ελπιζω παντως φιλε οταν παω να το κοζαρω απο κοντα να ειναι οντως ετσι μαπα οπως τα λες.

Οσο για το λογισμικο αν κατσεις και του βαλεις διαφορα theme η οπως αυτα λεγονται διοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με wm αλλα οι φιλοι μου εχουν μπορεις μεχρι και zoom iphone like να του βαλεις.

Δημοσ.

"iphone like" Γιατι παντα προσπαθουν ολοι να βαλουν στα τηλεφωνα τα ιδια πραγματα;;; Εχω δουλεψει το πρωτο Omnia το οποιο ειναι απαράδεκτο απλα στο θεμα ταχυτητας και αφης. Ελπιζω και ευχομαι να εχουν αλλαξει κατα πολυ συτα στο Omnia 2 αλλα δεν νομιζω μιας και μεγαλο αρνητικο για μενα ειναι οτι φορανε τα windows mobile

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι εκφραζουν αποψη για κατι που δεν εχουν στην κατοχη τους,δεν το εχουν δοκιμασει οι ιδιοι.

επαναλαμβανω οτι ειναι εξαιρετικη συσκευη,με την καλυτερη οθονη της αγορας και την καλυτερη τιμη για την κατηγορια του.

• Moderators
Δημοσ.
"iphone like" Γιατι παντα προσπαθουν ολοι να βαλουν στα τηλεφωνα τα ιδια πραγματα;;; Εχω δουλεψει το πρωτο Omnia το οποιο ειναι απαράδεκτο απλα στο θεμα ταχυτητας και αφης. Ελπιζω και ευχομαι να εχουν αλλαξει κατα πολυ συτα στο Omnia 2 αλλα δεν νομιζω μιας και μεγαλο αρνητικο για μενα ειναι οτι φορανε τα windows mobile

Απ'ο,τι λενε εχουν αλλαξει αυτα που αναφερεις στον διαδοχο του ΟΜΝΙΑ. Και εγω ειχα παρει το πρωτο και οντως ειχα απογοητευτει, οχι τοσο απο αποψη λειτουργικου (το οποιο και θεωρω παρεξηγημενο παρεμπιπτοντως), οσο απο το πως εδενε το λειτουργικο στην συγκεκριμενη συσκευη (και απο αλλους παραγοντες βεβαια). Αν δουλεψεις το HD και το TP2 θα καταλαβεις τι εννοω (και αλλες συσκευες ισως, αλλα για αυτες εχω προσωπικη αποψη).

Συμφωνω οτι ειναι παραλογο απο την μια πλευρα να θελεις να κανεις μια συσκευη σαν μια αλλη, απο την αλλη ομως αυτο δειχνει το ποσο παραμετροποιησιμο ειναι ενα os.

Οσον αφορα το παραπανω, ειναι στο χερι του χρηστη να επιλεξει αναμεσα στην ταχυτητα και την αισθητικη (ή συνδυασμο των παραπανω) μεσω των διαφορων shell που κυκλοφορουν. Εγω πχ βγαζοντας το shell htc και βαζοντας εκεινο της spb εχω ακομα καλυτερη αποδοση και αισθητικη (οκ υποκειμενικο αυτο) απο ο,τι αρχικα, αλλαζοντας εντελως την εμφανιση του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...