xolloth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 μετα απο 2 μερες συνεχους ενασχολησης με το omnia 2 ,oι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες. 1]μενου πληρες,σχεδον δεν χρειαζεται να προσθεσεις κατι επιπλεον. 2]πολυ καλο σημα,καλο ακουστικο. 3]ικανοποιητικη μπαταρια,με λογικη χρηση κραταει 2 μερες. 4]οθονη κορυφαια,δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο γι αυτην. 5]αφη ακρως ικανοποιητικη και με το screen protector ,σκεψου και χωρις αυτο. 6]αναπαραγωγη της μουσικης εξαιρετικη για 1 και μοναδικο ηχειο που εχει,με επεξεργασια των μουσικων αρχειων αποδιδει αρκατα δυνατοτερα χωρις ακουστικα[θα μπορουσαν να ειχαν 2 ηχεια για καλυτερη ακομα ακουστικη]. 7]αναπαραγωγη βιντεο στα φορματ που υποστηριζει,αριστη [θα μπορουσε να ηταν λιγο δυνατοτερη η ενταση]. 8]ενα απο τα κομψοτερα κινητα απο UI που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη στην αγορα. 9]εξαιρετικο WI-FI . 10]ικανοποιητικη καμερα για κινητο τηλεφωνο,αξιοπρεπεις photos. Αυτα ειναι που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης σε αυτο το πολυ καλο κινητο της samsung που κατ'εμε προκειται για μια βελτιωμενη εκδοση του i8910 βελτιωμενη ως προς τις αμαρτιες του παρελθοντος. Κατα την γνωμη μου μια απο τις καλυτερες συσκευες που εχω αγορασει ποτε,εαν οχι η καλυτερη. Τελειωνοντας θαθελα να πω οτι αυτη ειναι η πρωτη γνωριμια μου με το wm και απο εδω και μπρος θα ειναι μονιμη η σχεση.
xolloth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 η σχεση ανθρωπου και κινητου ειναι παντα σχεση αγαπης η μισους!
margaritagr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χαχα καλοριζικο το τηλεφωνο!! Κι εγω το ζαχαρωνα αλλα (και) λογω wm διαλεξα το μηλο. Απο οσα γραφουν οι νεοι κατοχοι, βλεπω πως η samsung γινεται ακρως ανταγωνιστικη. Να σε ρωτησω, με ανοιχτο wi-fi και πλοηγηση, η μπαταρια πως παει;;
xolloth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 εαν το δουλευεις ολη μερα με κλησεις,ιντερνετ,παιχνιδια ,οταν πας για υπνο το βαζεις για φορτιση. καθολου ασχημα εαν αναλογισθεις οτι με μεσαια χρηση,βγαζεις το διημερο.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Εγω παντως σκέφτομαι να χτυπήσω το HTC Touch Pro 2 100 ευρα παραπάνω αλλά νομίζω πως τα αξίζει και γενικά κάποιος κανει πολύ πιο άνετα τη δουλειά του απο ενα απλό touchscreen με το πληκτρολόγιο που εχει http://www.skroutz.gr/s/75767/HTC-Touch-Pro-2.html [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VgTjSbpFDhQ[/ame]
xolloth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μονο που το ομνια εχει την καλυτερη οθονη που υπαρχει στην αγορα. εαν μουλεγες για το hd2 θα σουλεγα ενταξει λογω οθονης μεγαλυτερης.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μονο που το ομνια εχει την καλυτερη οθονη που υπαρχει στην αγορα.εαν μουλεγες για το hd2 θα σουλεγα ενταξει λογω οθονης μεγαλυτερης. βέβαια αλλα σε τι ειναι καλύτερη? Το hd2 είναι 700 ευρω omg Ξέχασα να σου πω καλορίζικο και ολας
xolloth Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 σε ευχαριστω,το ομνια εχει amoled οθονη,εαν κανεις τον κοπο και την δεις απο κανενα φιλο,θα καταλαβεις γιατι στο λεω.
Street-Fighter Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κοιτα εγω αποτι εχω ψαξει ολα στερούν κάπου. Δηλαδή το τέλειο κινητο - wm για μενα ειναι το touch pro 2 με επεξεργαστή htc hd2 και ισως αν αληθευει την οθονη σου. Παντως δεν νομίζω να εχει και τοση σημασία η οθονη οσο από το μέγεθος & ανάλυση και tv out Μου φαίνεται θα κάτσω με το motorola a1200 μου μέχρι να βγει το παραπάνω οχι τίποτα αλλο αλλα σε τέτοια χρηματικά ποσά για κινητο κακιά επιλογή (δηλαδή να μη σου αρέσει μετα απο 2 μερες) δεν πρέπει να κανω οπως έκανα παλιά
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κοιτα εγω αποτι εχω ψαξει ολα στερούν κάπου.Δηλαδή το τέλειο κινητο - wm για μενα ειναι το touch pro 2 με επεξεργαστή htc hd2 και ισως αν αληθευει την οθονη σου. Παντως δεν νομίζω να εχει και τοση σημασία η οθονη οσο από το μέγεθος & ανάλυση και tv out Μου φαίνεται θα κάτσω με το motorola a1200 μου μέχρι να βγει το παραπάνω οχι τίποτα αλλο αλλα σε τέτοια χρηματικά ποσά για κινητο κακιά επιλογή (δηλαδή να μη σου αρέσει μετα απο 2 μερες) δεν πρέπει να κανω οπως έκανα παλιά Συμφωνω με το συγκεκριμενο τηλ. καθως και με την νοοτροπια. Πριν το παρω εφαγα απειρες μερες (μπορει εβδομαδες) διαβαζοντας ο,τι μπορεις να φανταστεις και βλεποντας οσες συγκρισεις μπορουσα. Ειλικρινα δεν μετανιωσα ουτε ενα cent απο τα χρηματα που εδωσα.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω με το συγκεκριμενο τηλ. καθως και με την νοοτροπια. Πριν το παρω εφαγα απειρες μερες (μπορει εβδομαδες) διαβαζοντας ο,τι μπορεις να φανταστεις και βλεποντας οσες συγκρισεις μπορουσα. Ειλικρινα δεν μετανιωσα ουτε ενα cent απο τα χρηματα που εδωσα. Καλησπερα πες μας ομως για ποιο μιλας; Παντως σιγα σιγα αρχίζουν και βγάζουν σοβαρα κινητά ολα σε ενα και ετσι φάση
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στο pro2 αναφερομαι. Παρα πολυ αξιοπιστη συσκευη απο ολες τις αποψεις
Street-Fighter Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στο pro2 αναφερομαι. Παρα πολυ αξιοπιστη συσκευη απο ολες τις αποψεις Α οκ Εγω ακομα να αποφασίσω ειναι και τα χρήματα που κάνουν δύσκολη την απόφαση για ποιο Οχι τίποτα αλλο αλλα ολα τα βαριέμαι εύκολα ρε γαμώτο και θελω να κάνω απόσβεση με ενα δυνατό κινητό του σήμερα δηλαδή να το κρατήσω 3-4 χρονάκια
margaritagr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 xolloth με τα wm πως τα πας??εχει εμφανιστει κανα κολλημα μεχρι τωρα? αν μπορεις βαλε μας και καποιο σκρινσοτ με τα μενου γιατι οσο το εψαχνα, διαβαζα οτι μπορει να φοραει wm αλλα δεν εχουν σχεση με τα προηγουμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.