Προς το περιεχόμενο

4 ωρες κανει defrag

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.. Χρησιμοποιω το defragler να κανω defrag στο δισκο αλλα αν και εχουν περασει 4 ωρες περιπου ειναι ακομα στο 30%.. Ποσες ωρες (η μερες) χρειαζεται για αυτη την διαδικασια??

Δημοσ.

Μην ανησυχείς..., κάποια στιγμή θα τελειώσει...!!!

Εγώ το Defrag το βάζω συνήθως βράδυ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην περιορίζομαι στις χρήσεις που θέλω να του κάνω χρονικά του υπολογιστή μου...!!!

Φρόντισε να έχεις τουλάχιστον 20-30% άδειο χώρο στον HDD σου πριν κάνεις Defrag. Αυτό θα επιταχύνει την διαδικασία.

Άραγε στα "εκπληκτικά" Win7 η Microsoft θα έχει επιτέλους "βρει τρόπο" για να καταργήσει το Defrag? (με άλλα λόγια, θα έχει φτιάξει ένα File System της προκοπής ή θα συνεχίσει να "κουβαλάει" "πάλι"όλα αυτά τα ανόητα πράγματα μέχρι και σήμερα...???)

Πχ. Linux και MacOSX ΔΕΝ χρειάζονται Defrag λόγω διαφορετικού και πιο εξελιγμένου File System....!!!

Δημοσ.

-Απενεργοποίησε firewall, antivirus και γενικά οτιδήποτε έχει άμεση πρόσβαση στο δίσκο

-Αποσύνδεσε το ιντερνετ

-Απενεργοποίησε τον screen saver και το stand-by δίσκων (οθόνη δεν έχει σημασία)

-Μην ασχολείσαι με τον υπολογιστή (παιχνίδια, πρόσβαση στο δίσκο γενικά)

Επίσης σημασία έχει τι δίσκο έχεις, πόσο γεμάτος είναι και πότε έκανες defrag. Π.χ. αν έχεις ένα δίσκο 500GB, γεμάτο υλικό και έχεις να κάνεις defrag από την ολυμπιάδα, τότε σίγουρα θα πάρει πολλές ώρες.

Δημοσ.

Λοιπον Ευχαριστω για απαντησεις.. Ο δισκος ειναι 500 και 19% γεματος. Υο λαπτοπ sony vaio. Καθε φορα που ανοιγω το μηχανημα κανω και 1-2 ωρες defrag και ισως τελιωσει καποτε..

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για απαντσεις. Και 4 και 5 και 8 ωρες τοχα με το defragler kai πηγενε εως το 30%..Κατοπιν υποδιξεως σας ομως,, χρισιοποιησα το περφετ δισκ 10 ,το οποιο, τελειωσε βεβεα σε 2 ωρες ,,και δεν ξερω μεν τι απεκανε,, αλλα μου φενετε οτι το λαπτο πεταει τωρα.. Πολυ γρηγορο...Μπνο που νομιζω οτι διστιχω ΔΕΝ ειναι φρεε

Δημοσ.

Νομίζω οτι εαν κάνεις defrag και χρησιμοποιείς το μηχάνημα θα αργήσει να τελειώσει πολύ. Ο λόγος είναι οτι μερικές αλλαγές που μπορεί να γίνουν στον δίσκο από κάποιο πρόγραμμα επηρεάζουν το defrag. Οπότε κλείσιμο όσων προγραμμάτων μπορείς και άστο στην ησυχία του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...