slipknot Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 οι κυκλοι οντως κουνιουνται γιατι εχω σκαλωσει τωρα Οφθαλμαπάτη μάλλον.
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ΕΕεε, ο απο πάνω κύριος κάνει τσατσια! Μας κλείνει την πόρτα στην μάπα! Εμεις ανοίγουμε την πόρτα στο αύριο, δεν την κλείνουμε
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 στανταρ λολ δίκιο έχεις, αλλά ενστικτώδες ήταν *γκουχ* ...να τονίσω ΚΑΙ χιουμοριστικό; Ε και δεν το τονίζω;
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 οφ τοπικ XAXxax Όχι δεν χρειαζόταν να το τονίσεις..:lol:
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ...είναι που δε θέλω να πάρει στραβά το κίνητρο της έμπνευσης......... αν και νομίζω ότι αρκετοί πλέον ξέρουν τί μαλάκας είμαι, και δεν με παρεξηγούν
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 αν και νομίζω ότι αρκετοί πλέον ξέρουν τί μαλάκας είμαι, και δεν με παρεξηγούν Ναι, ναι, χαλαρά. Μην αγχώνεσαι... :devil:
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ...ώστε έτσι ε ναι, ξέρω, είναι άδικο, μια που δεν ξέρεις και 'συ από φοτοσοπ
freedubus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 το κορίτσι μας ΒΡΕΪ;! ΤΗ ΒΕΡΟΥΝΚΑ ΜΑΣ;; Α δεν είναι η Μπρίτνει Σπίαρς στα νιάτα της;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.