kaiowas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Οπως λεει ο τιτλος θελω να μαθω αν εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο μαγαζι να μου πει εντυπωσεις. Ειναι εμπιστο? Χρονοι παραδοσης? Σε καποιο παλιοτερο θεμα ειναι αναφερθει οτι ειναι υπαρκτο μαγαζι-αποθηκη στην Αθηνα και φαινετε να δουλευουν κανονικα. Θελω να αγορασω ενα xbox 360 τσιπαρισμενο γιατι το παλιο μου παρεδωσε πνευμα. Το εχει σε αρκετα καλη τιμη και θελω να μαθω αν καποιος εχει αγορασει αναλογο xbox αν ειναι ολα οκ με την λειτουργια του.
ababapanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλο διαβασμα.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561
kaiowas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 καλο διαβασμα.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561 Ευχαριστω, εκανα search στο φορουμ αλλα δεν βρηκα τπτ σχετικο. Απο οτι καταλαβα απο το τοπικ δουλευουν οπως να ναι στις παραγγελιες τους. Μαλλον ακυρο να το παρω απο κει.
ababapanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις....
Dredd72 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τα παιδια παντως που δουλευουν εκει και το "κατεχουν" το αθλημα και ειναι και πολυ εξυπηρετικα. Απλα μερικες φορες γινεται χαμος απο παραγγελιές και πρεπει να εχεις υπομονη. Τα λεω απο προσωπική εμπειρια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 το θέμα δεν είναι με την παραγγελία τι θα γίνει αλλά το μετά, αν πάθει κάτι αυτό που πήραν...εκεί τρώνε το LEGENDARY FAIL
bad_freddy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 το θέμα δεν είναι με την παραγγελία τι θα γίνει αλλά το μετά, αν πάθει κάτι αυτό που πήραν...εκεί τρώνε το LEGENDARY FAIL +1 Παρέλαβα ελαττωματικό xbox 360 controller που δεν δούλευαν 2 πλήκτρα, με ενημέρωσαν να το στείλω πίσω για αντικατάσταση όπως και έκανα... Έπειτα από μια εβδομάδα κάλεσα και ενώ το είχαν παραλάβει δεν μου είχαν στείλει τίποτα πίσω και υποσχέθηκαν ότι θα το έστελναν εκείνη την μέρα. Περνάει άλλη μια εβδομάδα, ξανακαλώ, μου λένε ότι το έστειλαν άλλα δεν ήξεραν ούτε με ποια courier ούτε είχαν αριθμό αποστολής και θα με καλέσουν εντός της ημέρας να με ενημερώσουν. Περνάει κι άλλη εβδομάδα, χωρίς ενημέρωση φυσικά.... Ξαναπαίρνω μου λένε τα ίδια και ότι θα με καλέσουν εντός της ημέρας να με ενημερώσουν. Περνάει άλλη μια εβδομάδα και τίποτα... Ξανακαλώ και μην γνωρίζοντας τίποτα για την αποστολή που "σίγουρα" είχε γίνει (ούτε πότε το έστειλαν, ούτε πώς) δέχτηκαν να μου στείλουν την αντικατάσταση που δικαιούμαι ξανά... Περνάει άλλη μια εβδομάδα και τίποτα... Ξανακαλώ και για καλή μου τύχη μιλάω με μια κοπέλα (στην οποία δυστυχώς δεν μπορούσα να εκφραστώ όπως ήθελα) άλλα ήταν πολύ εξυπηρετική και ενώ είδε ότι δεύτερη αποστολή, φυσικά, δεν είχε γίνει μου υποσχέθηκε ότι θα το κοιτάξει. Τελικά με κλήση της κατά τις 10 το βράδυ (άρα ενδιαφέρθηκε όντως σε σχέση με τους άλλους) με ενημέρωσε ότι δεν βρήκε άκρη και αυτή με την πρώτη αποστολή και ότι η ίδια προσωπικά θα φροντίσει να στείλει άλλο την επόμενη μέρα. Τελικά έπειτα από αναμονή ενός και παραπάνω μήνα παρέλαβα την αντικατάσταση και όλα καλά. Το θέμα είναι όμως ότι αν βασιζόμουν στα λόγια των προηγούμενων ακόμα θα περίμενα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.