Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους τους ξενύχτηδες! θα ήθελα να με βοηθήσετε. έχω φάει όλη την μέρα μου ψάχνοντας σε μαγαζιά και στο διαδίκτυο για να βρω μπρίκι για επαγωγική εστία αλλ'α τζίφος! μα καλά θέλω να μάθω αυτοί που αγοράζουν επαγωγικές εστίες δεν δικαιούνται να πίνουν ελληνικό καφέ ή να βράσουν ένα τσάι??

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μετακομίσω. Είχα φάει τον τόπο και τελικά δε βρήκα τίποτα.

Παρ' όλα αυτά αν έμενα Ελλάδα ή αν μπορούσα να μεταφέρω γκαζάκια, ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό να κάνω καφέ σε εστία, στο γκάζι νομίζω γίνεται πολύ καλύτερος.

Δημοσ.

Και μη κάνεις κανα λάθος κ πάρεις κανα εξεζητημένο γκαζάκι στυλ "Εστία Ελ Γρέκο" γιατί οι φιάλες που θα αλλάζεις σου βγάζουν καινούριο με το κόστος τους μετά από λίγες αλλαγές.Βρές ένα ποιότικό με τις συμβατικές μπουκαλίτσες και πάρτο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Απορώ πως δεν έχει βγεί έστω κάτι σαν αντάπτορας πάνω απο την εστία, ώστε να ακουμπάει κανείς το μπρίκι του. Μια στρογγυλή επιφάνεια φανταστείτε σαν δίσκος που να καλύπτει την επιφάνεια του ματιού κ πάνω εκεί να βάζεις το μπρίκι σου... ας είναι κ μεγαλύτερο απο το μπρίκι!

Δημοσ.

Απορώ πως δεν έχει βγεί έστω κάτι σαν αντάπτορας πάνω απο την εστία, ώστε να ακουμπάει κανείς το μπρίκι του. Μια στρογγυλή επιφάνεια φανταστείτε σαν δίσκος που να καλύπτει την επιφάνεια του ματιού κ πάνω εκεί να βάζεις το μπρίκι σου... ας είναι κ μεγαλύτερο απο το μπρίκι!

Facepalm.jpg

• Like 2
Δημοσ.

φυσικά και υπάρχουν adapter που επιτρέπουν μικροτέρα σκεύη να λειτουργούν σε επαγωγικές εστίες

Δημοσ.

φυσικά και υπάρχουν adapter που επιτρέπουν μικροτέρα σκεύη να λειτουργούν σε επαγωγικές εστίες

ΥΠΑΡΧΟΥΝ; :confused:

but where?

Δημοσ.
εδώ, δηλαδή νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός χρήστης επαγωγικών εστιών στη γη που θέλει να χρησιμοποιήσει μικρό σκεύος; Εννοείται ότι εχει μεγάλη απώλεια ενέργειας αλλά μπορεί να λειτουργήσει και η προστασία χαμηλής κατανάλωσης της εστίας
  • Like 1
Δημοσ.

Οπότε δηλαδή αυτό είναι για να μπορείς να προσαρμόζεις τα παλιά σκεύη πάνω του, αυτά δηλαδή που δεν είναι για επαγωγικές, παλιά μπρίκια δηλαδή;

Δημοσ.

αφού η πλάκα θερμαίνεται από την εστία οτιδήποτε τοποθετήσεις στην πλάκα (και τα παλιά μπρίκια) θερμαίνεται με αγωγή

Δημοσ.

αφού η πλάκα θερμαίνεται από την εστία οτιδήποτε τοποθετήσεις στην πλάκα (και τα παλιά μπρίκια) θερμαίνεται με αγωγή

και που θα βρούμε κάτι τέτοιο εντό στο Ελλάντα; έχεις πάρει κάτι τέτοιο εσύ;

Θα πρέπει να δίνουν μαζί http://www.plaisio.g...ARCTIC512US.htm

τι να το κάνεις αυτό βρε φίλε;
Δημοσ.

Εξηγηστε μου κατι βρε παιδια.. Επαγωγικη πλακα εννοουμε το κλασικο ματι της ηλεκτρικης κουζινας ετσι?

Αν ειναι οντως αυτο τοτε εχω βαλει απειρες φορες μπρικι εκει πανω.. Υποτιθεται οτι δεν πρεπει?? προφανως και υπαρχει βεβαια ασκοπη καταναλωση ενεργειας καιειναι και καπως επικινδυνο επειδη υπαρχει καποιο ακαλυπτο κομματι που καιει αλλα κλαιν

Δημοσ.

Δεν είναι το απλό μάτι. Πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις εκ μέρος του σκεύους (δεν ξέρω ακριβώς). Θυμάμαι πως έπρεπε για κάποιο λόγο οι πάτοι απ' τα σκεύη να είναι μαγνητικοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...