nikolodicosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια παντως χαλαλι σας που τα παρακολουθειτε ολα αυτα.εγω 3 μερες ψαχνω και ποναει το κεφαλι μου!ψηνεται κανεις να τον πληρωσω και να ερθει να μου περασει το μαθημα Αρχιτεκτονικη Υπολογιστων που το χρωσταω και δεν καταλαβαινω τπτ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:19 ---------- Πιστευω ειναι οτι πρεπει συντροφε μολδαβιε αφου σε ευχαριστησω για το χρονο σου, μπορεις να μου πεις απο ποιο καταστημα ειναι η προσφορα σου?
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 moldovan20 από ποιο κατάστημα είναι η παραπάνω σύνθεση; (edit: με πρόλαβε).
grimpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Οι καταναλώσεις των συστημάτων πρέπει να υπολογίζονται συνδυαστικά. Περάσαν οι εποχές των Pentium 4 με τα 150W σε idle... Πλέον η σύγχρονη αντίληψη στην μέτρηση ξεκινάει από τα vrms των μητρικών, την ενέργεια προς απόδοση των CPU, την idle κατανάλωση των GPU. Ενα σύστημα με 4850 σε desktop χρηση καταναλώνει average πολύ περισσότερα ασχέτως CPU, από ένα με μια 4770/5xxx, μιας και η κάρτα είναι συνέχεια σε idle κατάσταση. Τα metrics που υπάρχουν μεχρι στιγμής είναι απόλυτα, idle κατάσταση και 100% load με power virus στην κάρτα η στην CPU. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ ποιο διαφορετική από αυτά τα metrics μιας και ο φόρτος εργασίας στους ισχυρούς Quads και δυνατές κάρτες είναι κατά 90% σε idle η πολύ χαμηλά ρολόγια μιας και ενα 80% τον εφαρμογών τα έχουνε για πρωινό. Θα το διαπιστώσεις όταν κάτσεις σε ένα σύστημα Core i7 με ΗΤ και Windows 7, η συχνότητα της απενεργοποίησης του HT μέσω των Windows 7 είναι πολύ ποιο συχνή και σταθερή από την συχνότητα ενεργοποίησης του... όταν λες "κοστούμι με τον 750", δλδ υπάρχει καλύτερη συμβατότητα της 4770 αντί της 4850 με τον 750? δεν το επιασα @nicolodicosta. No problemo. Η σύνθεση του Moldovan στο PC1.gr ειναι εξαιρετική, βέβαια σε AMD βγαίνει αρκετά ποιο φθηνή από την δικιά του σε i5 και καλιστα τα εξτρά λεφτά πάνε σε άλλα πράγματα, όπως μια 5850.
nikolodicosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δλδ ρε μαγκες να την παρω την συνθεση του moldovan20 ?Και αν ναι το Pc1.gr ειναι μονο Online καταστημα η εχει και υποκαταστημα?το λεω γιατι πριν απο μια βδομαδα ενας γατος προσπαησε να μου φαει ενα 500αρικο απο μια online κρατηση και ως γνωστον οποιος εχει καει απτον χυλο....
moldovan20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πληρωνεις με αντικαταβολη : http://pc1.gr/showgeneral.php?show=Help Και ειναι εδω http://pc1.gr/showgeneral.php?show=Contact παραπανω για τοποθεσια δε ξερω μια και δεν εχω κατεβει ποτε αθηνα
nikolodicosta Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ευχαριστω πολυ παιδες,μαλλον απ,τι καταλαβα με σωσατε απο σοβαρο πεταμμα λεφτων!ναστε καλα και ελπιζω να κανουμε καιρο να τα ξαναπουμε για ευνοητους λογους!!!καληνυχτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.