Προς το περιεχόμενο

ακροαση ραδιοφωνικων σταθμων με τα windows7

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι του forum.Επειδη ειμαι πολυ νεος στα windows7,θα ηθελα να μαθω με ποιο τροπο μπορω να ακουσω ραδιοφωνικους σταθμους και των fm και του internet.Διαθετω wind media center,vlc media player και wind media player.Με τα xp εβρισκα ενα σταθμο απο το e-radio π.χ και μολις εκανα κλικ ανοιγε και επαιζε αμεσως.Τωρα με τα wind7 τιποτα.Eυχαριστω για οποια πληροφορια που ειναι χρησιμη.:-):-)

• Members
Δημοσ.

Οι σταθμοί από το e-radio εμένα μια χαρά μου παίζουν πάντως στα 7 από Firefox. Μήπως απλά πρέπει να εγκαταστήσεις το plugin του Windows media player;

Δημοσ.

Θα με θεωρησεις αδαη και ασχετο,αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτο διοτι δεν ειχα προβλημα,αλλα το plugin που το βρισκω? για εγκατασταση,διοτι τον windows media player τον εχω.Ευχαριστω θερμα.:-D:-D

• Members
Δημοσ.

Κανονικά με το που ανοίγει το popup από το e-radio, θα έπρεπε να σου βγάζει ειδοποίηση ο Firefox ότι χρειάζεται να εγκατασταθεί το συγκεκριμένο plugin.

Για να δεις αν το έχεις, πήγαινε στο tools/addons και δες την καρτέλα plugins (βλ. και την εικόνα που επισυνάπτω).

Σε περίπτωση που δεν το έχεις, μπορείς να το βρεις εδώ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7

Όλα αυτά τα γράφω προϋποθέτοντας ότι χρησιμοποιείς Firefox, έτσι; Αν έχεις άλλο browser πες μου...

post-20957-129063034575_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου και σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.Οντως στα προσθετα δεν υπαρχει το plugin για τον media player.Πηγα στην παραπομπη που με υπεδειξες,αλλα τα αντιστοιχα plugins αφορουν τα wind vita,xp και παλαιοτερα και με τον mediaplayer11,και οχι τα wind7 με το mediaplayer12 που''φοραει'' και δεν ξερω αν ειναι συμβατα για να το κατεβασω.Επισης μπορω να βαλω στο windows media cender την λιστα με ραδιοφωνικους σταθμους για να παιζει και απο εκει εναλλακτικα/Ευχαριστω θερμα.:-D:-D

• Members
Δημοσ.

Κανονικά πάντως με το που φορτώνεις την σελίδα που χρειάζεται το συγκεκριμένο plugin, θα έπρεπε να σε ρωτάει από μόνος του ο Firefox αν θες να το εγκαταστήσεις.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το plugin από εδώ: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx . Ακόμα κι αν δεν περιλαμβάνει τα Windows 7, δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα.

Επίσης, μπορεί να θες να δεις τί γίνεται και στον Internet Explorer. Εκεί θα σου ζητήσει με μια ειδοποίηση στο πάνω μέρος του popup να το εγκαταστήσεις. Τρέξε το (run Addon) με τον τρόπο που σου δείχνω στις εικόνες που επισυνάπτω και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα:

post-20957-129063034592_thumb.jpg

post-20957-129063034596_thumb.jpg

post-20957-129063034599_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις πολυτιμες συμβουλες σου.Τα ραδιοφωνα ανοιξαν και στους 2 browsers.Aν δεν καταχρωμαι του χρονου σου θα μπορουσες να μου πεις γιατι στο mozilla και μονον,ενω εχω τσεκαρισμενη την ενδειξη''διατηρηση ιστορικου''στα εργαλεια-απορρητο,ΔΕΝ διατηρειται το ιστορικο καθε φορα που κλεινω η' επανεκινω τον υπολογιστη.Υπενθυμιζω οτι προσφατα εγκατεστησα τα wind7,επισης δεν μπορω να στειλω συννημενα μαζι με καποιο email απο κανενα λογαριασμο που διαθετω.Ευχαριστω θερμα και παλι.:-D:-D

• Members
Δημοσ.

Παρακαλώ! :-D

Όταν λες ότι δεν μπορείς να στείλεις συνημμένα από κανένα λογαριασμό, εννοείς μέσω Firefox ή και με mail client (π.χ. Outlook, Thunderbird κλπ);

Για το θέμα της διατήρησης του ιστορικού δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει. Δοκίμασε να βάλεις στο "εργαλεία / απόρρητο" να χρησιμοποιεί ο Firefox τα custom settings (δεν ξέρω πως γράφεται στην ελληνική έκδοση) και δες αν το αντίστοιχο του "clear history when firefox closes" είναι τικαρισμένο. Αν ναι, ξετίκαρέ το. Παραθέτω και screenshot για να καταλάβεις καλύτερα που θα το βρεις.

post-20957-129063035038_thumb.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Οσον αφορα τα συνημενα,το προβλημα το αντιμετωπιζω οταν θελω να επισυναψω ενα video, μια εικονα,ενα κειμενο.ενα αστειο,ενα ανεκδοτο κατι τελος παντων και θελω να το στειλω ευρισκομενος μεσα σε καποιο forum καλη ωρα αθτο της insomnia και οποοδηποτε αλλο που δοκιμασα.Δεν εχω προβλημα με κειμε νο που εστειλα,σαν πειραμα απομ μενα σε μενα (αλλο λογαριασμο)μεσω email κανονικου.Μονο σε επισυναπτομενα που στελνω εσωτερικα με την αποστολη στα forums.Βγαζει οτι η επεκταση txt,wnv,eml και διαφορα αλλα δεν ειναι δεκτη και δεν το προσθετει σαν συνημενο για να αποσταλει.Κατι που δεν εκανε οταν ειχα τα xp.Oσον αφορα το ιστορικο,εχω κανονικα τσεκαρει στα wind7-εργαλεια-απορρητο,την διατηρηση ιστορικου,αλλα οταν κλεινω το pc,χανεται το ιστορικο μεχρι εκεινη την ωρα.ευχαριστω και παλι.:-):-)στα wind7δεν υπαρχουν ολα αυτα που εχει η καρτελα που εβαλες,μονο διατηρηση ιστορικου ναι η' οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...