bierhoff20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας! Έχω έναν εκτυπωτή Canon Pixma IP4300. Θέλω να εκτυπώσω κάρτες σε χαρτί 250 γρμμαρίων. Τι χαρτί είναι συμβατό με τον εκτυπωτή μου; Ευχαριστώ! Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ........................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bierhoff20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλή η απάντησή σου! Με κατατόπισες πλήρως! Αυτό θα κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Με οποιοδήποτε φωτογραφικής ποιότητας χαρτί θα κάνεις την δουλειά σου. Γιατί θέλεις συγκεκριμμένα χαρτί 250g/m2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bierhoff20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, ρωτάω στα φόρουμ κάτι συγκεκριμένο και όλοι απαντούν άσχετα πράγματα! Στην τελική νομίζω ότι απλά απαντούν για να καταγράφονται τα ποστς! Χρειάζομαι χαρτί 250 γραμμαρίων και ρωτάω αν γνωρίζετε με τι είδους τέτοια χαρτιά είναι συμβατός ο εκτυπωτής μου και ο ένας μου στέλνει "τελείτσες" και ο άλλος με ρωτάει γιατί θέλω χαρτί 250 γραμαρίων! Αν δε γνωρίζετε, δε χρειάζεται να κάνετε ποστ και το θέμα θα περάσει απαρατήρητο! Ευχαριστώ! Δημήτρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μήπως η ερώτηση σου είναι λάθος... αλλά και οι τρόποι σου? Που να ξέρω τι θέλεις να κάνεις? Μάντης είμαι? Θέλεις photo-gloss-matt-απλό χαρτί-Α4, 20χ25, 13χ18???? Δεν υπάρχει ειδικό χαρτί μόνο για τον εκτυπωτή σου. Εφόσον τηρούν τις προδιαγραφές που λέει στο manual θα είναι εντάξει τα χαρτιά. Αν θέλεις π.χ Α4 gloss 250gr όλα τα χαρτιά με αυτές τις προδιαγραφές θα δουλέψουν. Δεν παίζει ρόλο αν το χαρτί είναι canon, hp ή noname. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χαρτί θέλεις έτοιμο για χωρισμό με το χέρι ή σκοπεύεις να το κόψεις με ψαλίδι ή αντίστοιχο κόφτη; Ένα βασικό που θα πρέπει να δεις αν είναι borderless ή όχι το μοντέλο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.