NoSolace Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Παιδια, ΒΟΗΘΕΙΑ! Το macbook μου τα επαιξε και θελω να αγορασω ενα καινουργιο σε μαυρο χρωμα. Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΔΙΑ
neXTgen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δύσκολο καινούριο. μεταχειρισμένο στο ebay σε άριστη όμως κατάσταση γύρω στα £500
kpartsi Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αναγκαστικά μεταχειρισμένο.... Το μαύρο MB είναι πάνω από χρόνο που έχει αποσυρθεί από την αγορά (εξαίρεση αποτελούν ορισμένες αλυσίδες ηλεκτρονικών, όπως Media Markt, που το είχαν προς πώληση έως και πριν μερικούς μήνες )
kebinB Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 το είχα και εγώ το μαυράκι (πριν 2 χρονάκια το πρώτο μου μακ). ανεπανάληπτο χρώμα. απορώ γιατί το βγάλανε..
iced Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αναγκαστικα μεταχειρισμενο εκτος αν το βρεις multirama ή fnac σε ειδικη προσφορα 1500Εuro. το είχα και εγώ το μαυράκι (πριν 2 χρονάκια το πρώτο μου μακ). ανεπανάληπτο χρώμα. απορώ γιατί το βγάλανε.. Μπορει να το ξαναβγαλουν βαμενο unibody αλουμινιο να παθουμε πλακα!!
Whiteyez Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Και στο Public ίσως το βρείς, αλλά δεν αξίζει τα λεφτά του πλέον.
xalia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μόνο αν το βρεις σε τιμή πολύ πολύ πολύ πολύ χαμηλή! Καλό ήταν δε λέω αλλά τα λεφτά του ΔΕΝ τα άξιζε. Και αυτό σου το λέω τη στιγμή που γράφω από το macbook black!
neXTgen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αν το βρεις σε καλή κατάσταση <£500 κι εφόσον θες πολύ να το πάρεις αλλά (και το σημαντικότερο!) έχεις να τα δώσεις , τότε πάρτο... η γνώμη μου όμως ταυτίζεται με αυτήν του xalia , δεν αξίζει δηλαδή τη στιγμή π.χ. που αγοράζεις το καινούριο white κοντά στα £700, ίσως και πιο κάτω πολλές φορές και σου μιλάω για καινούριο με όλα τα καλούδια της apple πάνω του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.