Προς το περιεχόμενο

Macbook black απο που?

NoSolace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, ΒΟΗΘΕΙΑ! Το macbook μου τα επαιξε και θελω να αγορασω ενα καινουργιο σε μαυρο χρωμα. Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΔΙΑ

Δημοσ.

Αναγκαστικά μεταχειρισμένο.... Το μαύρο MB είναι πάνω από χρόνο που έχει αποσυρθεί από την αγορά (εξαίρεση αποτελούν ορισμένες αλυσίδες ηλεκτρονικών, όπως Media Markt, που το είχαν προς πώληση έως και πριν μερικούς μήνες :-) )

Δημοσ.

το είχα και εγώ το μαυράκι (πριν 2 χρονάκια το πρώτο μου μακ). ανεπανάληπτο χρώμα. απορώ γιατί το βγάλανε..

Δημοσ.

Αναγκαστικα μεταχειρισμενο εκτος αν το βρεις multirama ή fnac σε ειδικη προσφορα 1500Εuro.

το είχα και εγώ το μαυράκι (πριν 2 χρονάκια το πρώτο μου μακ). ανεπανάληπτο χρώμα. απορώ γιατί το βγάλανε..

Μπορει να το ξαναβγαλουν βαμενο unibody αλουμινιο να παθουμε πλακα!!

Δημοσ.

Μόνο αν το βρεις σε τιμή πολύ πολύ πολύ πολύ χαμηλή! Καλό ήταν δε λέω αλλά τα λεφτά του ΔΕΝ τα άξιζε. Και αυτό σου το λέω τη στιγμή που γράφω από το macbook black!

Δημοσ.

αν το βρεις σε καλή κατάσταση <£500 κι εφόσον θες πολύ να το πάρεις αλλά (και το σημαντικότερο!) έχεις να τα δώσεις , τότε πάρτο...

η γνώμη μου όμως ταυτίζεται με αυτήν του xalia , δεν αξίζει δηλαδή τη στιγμή π.χ. που αγοράζεις το καινούριο white κοντά στα £700, ίσως και πιο κάτω πολλές φορές και σου μιλάω για καινούριο με όλα τα καλούδια της apple πάνω του

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...