8elwADSL Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα υπαρχει ενα προβλημα με το laptop ενος φιλου .Οταν το αγορασε ειχε προεγκατεστημενα windows vista μετα απο καποιο χρονικο διαστημα 8έλησε να κανει φορματ γιατι το laptop ειχε πολλους ιους και αρκετες διεργασιες σερνοταν.. και ετσι βαλαμε το cd των windows xp εκανε κανονικα boot απο το cd αλλα στην αρχη μετα απο λιγο απο το boot εβγαζε οθονη με κινεζικα..οτι λειτουργικο και να δοκιμασαμε το ιδιο.Ενα παρομοιο περιστατικο ειχε συμβει και σε εναν αλλο φιλο μου με laptop και οταν το πηγε σε μαγαζι για service του ειπαν οτι μερικοι κατασκευαστες laptops κλειδωνουν το σκληρο δισκο . Τωρα δεν ξέρω πως γινεται αυτο και αν οντωσ γινεται απλα 8ελω βοη8εια να μου πειτε αν γινετε αυτο και πως μπορο να το "σπασω"
lagoudakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 προσωπικα πρωτη φορα ακουω για κλειδωμα σκληρου,αλλα και ετσι να ειναι πως γινεται να μην μπορει να κανει φορματ με το υπαρχον λειτουργικο;κατι αλλο φταιει
skrats Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 το cd είναι το recovery cd απο το κρυφό Partition στον δίσκο για ανάκτηση των Windows System files... μάλλον έχει γίνει κάποιο conflict με τις εγκαταστάσεις που πήγες να κάνεις και το κρυφό partition... πρέπει να βρείς όλους τους drivers στο λειτουργικό που θές να βάλεις πρώτα και μετά να κάνεις install....
alex89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα υπαρχει ενα προβλημα με το laptop ενος φιλου .Οταν το αγορασε ειχε προεγκατεστημενα windows vista μετα απο καποιο χρονικο διαστημα 8έλησε να κανει φορματ γιατι το laptop ειχε πολλους ιους και αρκετες διεργασιες σερνοταν.. και ετσι βαλαμε το cd των windows xp εκανε κανονικα boot απο το cd αλλα στην αρχη μετα απο λιγο απο το boot εβγαζε οθονη με κινεζικα..οτι λειτουργικο και να δοκιμασαμε το ιδιο.Ενα παρομοιο περιστατικο ειχε συμβει και σε εναν αλλο φιλο μου με laptop και οταν το πηγε σε μαγαζι για service του ειπαν οτι μερικοι κατασκευαστες laptops κλειδωνουν το σκληρο δισκο . Τωρα δεν ξέρω πως γινεται αυτο και αν οντωσ γινεται απλα 8ελω βοη8εια να μου πειτε αν γινετε αυτο και πως μπορο να το "σπασω" O φορητός του φίλου σου, είναι για να κάνεις εγκατάσταση τα vista και πιθανότατα και τα win7. Για να περάσεις τα xp, θα πρέπει να υπάρχουν στο site του κατασκευαστή, drivers για το sata controller όπου συνδέεται ο σκληρός για να μην βλέπεις μπλε οθόνες. Δύσκολα να το κάνει με οποιοδήποτε λειτουργικό. Στα vista κανονικά δεν πρέπει να σου πετάει μπλε οθόνη. Σχετικά με το σκληρό, μάλλον σου είπαν, πως υπάρχει ένα recover partition το οποίο είναι από τον κατασκευαστή δημιουργημένο για να κάνεις φορμάτ από το σκληρό. Στο partition αυτό υπάρχουν τα vista με τους drivers. Αν ανοίξεις το βιβλίο του σκληρού θα βρεις όλες τις οδηγίες για το πως κάνεις recover από το σκληρό. Λίγο διάβασμα και θα είναι μια χαρά
intelquad Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 εκτος βεβαια και αν υπαρχει επιλογη απο το bios να αποκρινεται ο σκληρος σου σε ide mode και οχι σε sata mode!ψαξτο λιγο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.