Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με NETGEAR

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,μετα απο εναν μηνα παλαιπωριας με τον asus wl600g πηγα και πηρα ενα αλλο ρουτερ το netgear dgn2000 του περασα την νεα εκδοση και ολα οκ,αλλα εχω ενα προβλημα.Αν αφησω τον υπολογιστη μου μερικες ωρες ανοικτο(κατεβαζω με vuze) η ολο το βραδυ γινεται το εξης,εχω ιντερνετ αλλα ειναι παρα πολυ αργο,πρεπει να κανω ριμπουτ το ρουτερ και ολα επανερχονται.Αυτο γινεται συνεχεια,καθε φορα ππου μενει το πισι ανοικτο.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?Τι λετε?

Δημοσ.

Firmware εχω κανει φιλε μου.Στο δικτυο ειναι αλλοι 2 ο ενας με καλωδιο και ο αλλος ασυσματα.Λες να παιζει αυτο ρολο?

Δημοσ.

εχεις ανοιχτο το vuze η το κλεινεις το πρωι και πανε ολα αργα?το λεω διοτι μπορει να seedarei στο full και για αυτο να γινεται αυτο.

Δημοσ.

Οχι οχι κλεινω τα παντα,αλλα το ιντερνετ σερνεται.Εχω 3 μπροουζερ το δοκιμαζω παντου αλλα τιποτα.Το προβλημα δεν λυνεται ουτε με επανεκινηση του υπολογιστη,μονο οταν κανω ρεμπουτ στο ρουτερ.

Δημοσ.

θα δοκιμαζα δυο πραγματα.ενα να βαλω και τα 2 pc Με καλωδιο και το δευτερο να μην βαλω vuze αλλα mtorrent να δεις αν θα το κανει

Δημοσ.

Οκ το ελυσα το θεμα,τελικα πειραξα το MTU που μου ειπε ενας τυπος απο ενα αλλο φορουμ και ολα οκ τωρα.Ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε παιδια.

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο ηταν στο default γιατι δεν το εκανα καθολου.Εγω το ειχα 1500 αλλα ισως να το αλλαξα πιο παλια και να μην το θυμαμαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...